Gostujemo na sajmu f.re.e 2019. u Münchenu i darujemo vam paket usluga u vrijednosti od 240€!

Od 20. do 24. veljače upoznajte naše stručnjake i osigurajte si paket besplatnih usluga u vrijednosti od 240€!

Štimac centar dentalne medicine će 5 dana sudjelovati na sajmu f.re.e 2019 Fair for Leisure and Travel u Münchenu. Na ovom sajmu okupljaju se zaljubljenici u odmor, putovanja i prirodu.

Bit ćemo u dvorani A6 na štandu 601B u dijelu koji je rezerviran za zaljubljenike u zdravstveni turizam i wellness. Uložite u svoje zdravlje, porazgovarajte s našim stručnjacima koji su proglašeni najboljim doktorima u Hrvatskoj po izboru pacijenata, zatražite njihov savjet i upoznajte se s najnovijim trendovima u stomatologiji.

Ne propustite priliku i dolaskom na naš štand osigurajte si paket besplatnih usluga Štimac centra dentalne medicine u vrijednosti od 240€!

Paket uključuje:

  • potpuno besplatan pregled,
  • 3D (CT) dijagnostiku, 2D dijagnostiku,
  • konzultacije sa stručnjacima,
  • plan terapije i cjenovnu ponudu,
  • noćenje u udobnim sobama u blizini Štimac centra,
  • organizirani prijevoz.

Paket usluga možete iskoristiti u toku 2019. godine dolaskom u Zagreb. Osigurat ćemo vam prijevoz do našeg centra koji se nalazi na adresi Nova cesta 3, 10000 Zagreb i besplatan smještaj za vrijeme vašeg prvog dolaska i trajanja terapija u našem centru.

Posjetite nas na turističkom sajmu f.re.e 2019 Fair for Leisure and Travel, upoznajte najbolje doktore u Hrvatskoj po izboru pacijenata i prepustite nam brigu o svom osmijehu!

Mjesto održavanja:

f.re.e 2019 Fair for Leisure and Travel

dvorana A6 na štandu 601B

Messegelände, Eingänge Nord und Ost

81823 München

Vrijeme održavanja: srijeda 20.02.2019. – nedjelja 24.02.2019.

Više informacija potražite na web stranici sajma.

Maja Jagodić-Štimac

Maja Jagodić-Štimac

dr.med.dent. Štimac centar dentalne medicine

Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent. osnivačica Štimac centra dentalne medicine rođena je u Zagrebu gdje je diplomirala na Stomatološkom fakultetu. S preko 35 godina radnog iskustva postala je jedna od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj, a naročiti naglasak dala je području dentalne implantologije koju je usavršila na prestižnom sveučilištu UCLA u Los Angelesu. Doktorica Maja Jagodić-Štimac već nekoliko godina zaredom izabrana je od strane pacijenata među najbolje stomatologe u Hrvatskoj u izboru portala najdoktor.hr.
Maja Jagodić-Štimac
Nazovi odmah