Najbolji stomatolozi u Zagrebu – prepustite se u ruke stomatolozima centra Štimac

Štimac centar dentalne medicine je moderno opremljena ordinacija u kojoj pružamo kompletnu stomatološku uslugu u svim područjima dentalne medicine osim ortodoncije. Ordinacija Štimac nalazi se u Zagrebu, na adresi Nova cesta 3, u neposrednoj blizini Doma sportova i nudi vam mogućnost svih tretmana na jednom mjestu.

Zašto odabrati ordinaciju Štimac?
Pitate se zašto odabrati baš Štimac ordinaciju usprkos brojnim drugim stomatološkim ordinacijama?
U Štimac centru dentalne medicine imamo stručan i iskusan tim vrhunskih stručnjaka s višegodišnjim iskustvom te pružamo pacijentima sigurnost i garanciju da će iz ordinacije izaći sretni i zadovoljni svojim novim savršenim osmijehom. Također, koristimo najnoviju i najmoderniju tehnologiju pri kreiranju protetskih radova kao što su zubne ljuskice, zubne krunice, zubni mostovi i proteze. Još jedna prednost osim vlastitog digitalnog dentalnog rendgena je i moderno opremljen zubotehničarski laboratorij u sklopu centra, pomoću kojeg pacijentu omogućavamo kompletnu brigu za zdravlje i ljepotu njegovog osmijeha. Na taj način, pacijenti na samo jednom mjestu mogu popraviti svoje cjelokupno dentalno stanje zubi.

Koje usluge nudi ordinacija Štimac?

Štimac centar dentalne medicine pokriva različite grane stomatologije. Svi naši doktori dentalne medicine ali i drugi stručnjaci unutar ordinacije odlaze na stalne edukacije i stručna usavršavanja te svrstavaju naš tim u sam vrh stomatologije. Stručnjaci iz različitih područja ti su koji omogućuju da Štimac centar pokriva različite grane stomatologije kao što su:
Implantologija
Protetika
Kirurgija
CAD CAM protetika
Parodontologija
• Konzervativna i estetska stomatologija

Kako izgleda prvi pregled?

Nakon dogovorenog termina za prvi pregled, pacijent dolazi kod dr. Maje Jagodić – Štimac na pregled. Ukoliko je za pregled potreban ortopan, on se može napraviti kod nas u ordinaciji, a pacijenti ga nakon pregleda nose sa sobom kući. Pomoću njega dr. Maja Jagodić – Štimac, ima uvid u dentalno stanje pacijenta. Nakon detaljnog pregleda i dijagnostike, pacijenti dobivaju detaljan plan terapije i preporuku koji tretmani bi bili adekvatni za njihovo trenutno stanje zubi. Također, nakon pregleda, pacijenti dobivaju i cjenovnu ponudu.

Koja je garancija u Štimac centru? Što ona uključuje?
Mnogi pacijenti pitaju nas koliko iznosi garancija te što ona zapravo znači. Garanciju koju Štimac centar daje je jednaka za sve naše pacijente te se odnosi na protetske radove (krunice, mostove i ljuskice) i ugradnju implantata.
Za ugradnju implantata (titanski dio koji se ugrađuje u kost) dajemo doživotnu garanciju dok garancija za protetske radove iznosi 5 godina te se odnosi na puknuće keramike odnosno ljuskice i krunice.
Bitno je napomenuti kako ključan faktor koji garancija uključuje je redovita kontrola. Obavezna je kontrola zubi jednom godišnje za sve pacijente, čak i kada je riječ o manjim stomatološkim radovima zbog pravovremene prevencije i zaštite dentalnog zdravlja.

Kako ostvariti kvalitetan odnos s pacijentom?

Odnos pacijenta i doktora izuzetno je važan u ordinaciji Štimac te se njemu pridaje velika pažnja! Svjesni smo koliko je ljudima bitno povjerenje te kvalitetno izgrađen odnos kada dolaze u ordinaciju. Upravo zahvaljujući kvalitetno izgrađenom odnosu pacijent može biti siguran u doktora i opušten prilikom svakog tretmana.
U našoj ordinaciji pristup prema svakom pacijentu je individualan, personaliziran, stručan, srdačan i pažljiv, tako da se pacijenti osjećaju kao da su kod kuće, a ne u stomatološkoj ordinaciji. Vrlo nam je bitno ostvariti pozitivan i prijateljski kontakt s pacijentom, jer se tada pacijenti opuste i nisu u strahu, što je dobro i za stomatologa da može obavljati svoj posao, a i za pacijente jer su opušteni tijekom zahvata. Svaki tretman se radi korak po korak kako bi pacijent bio upućen u sve dijelove tretmana i zajedno s doktorom imao kontrolu nad svojim oralnim zdravljem.

Kako bi pokazali da su nam pacijenti na prvom mjestu, angažirali smo psihoterapeutkinju Mirtu Fraisman Čobanov i magistra psihologije Luku Škrinjarić koji u sklopu programa ‘Ordinacije bez straha’ pojašnjavaju psihologiju ljudi i samim time olakšavaju rad stomatologa u ophođenju s pacijentima. Tema radionice bila je kako smanjiti strah pacijenata, ali i kako naučiti upravljati sobom, te smo na taj način povezali stomatologe, dentalno osoblje, psihologa i psihoterapeuta. Povećanje povjerenja i smanjivanje straha pacijenata samo su neke od vrijednosti kojima su ovi stručnjaci utjecali na naše cjelokupno osoblje.

Naručite se za pregled, posjetite nas na adresi Nova Cesta 3 i uvjerite se da smo ordinacija iz koje ćete izaći s osmijehom na licu.

Maja Jagodić-Štimac

Maja Jagodić-Štimac

dr.med.dent. Štimac centar dentalne medicine

Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent. osnivačica Štimac centra dentalne medicine rođena je u Zagrebu gdje je diplomirala na Stomatološkom fakultetu. S preko 35 godina radnog iskustva postala je jedna od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj, a naročiti naglasak dala je području dentalne implantologije koju je usavršila na prestižnom sveučilištu UCLA u Los Angelesu. Doktorica Maja Jagodić-Štimac već nekoliko godina zaredom izabrana je od strane pacijenata među najbolje stomatologe u Hrvatskoj u izboru portala najdoktor.hr.
Maja Jagodić-Štimac

Naručite se

Zatražite svoj termin za klinički pregled, dijagnostiku i konzultacije putem našeg online obrasca.

Kontaktirajte nas

Pitajte Doktora

Pitajte naše doktore sve što Vas zanima vezano uz naše usluge i saznajte preporuke stručnjaka.

Pošaljite upit
Nazovi odmah