Posjetite Štimac centar dentalne medicine na popularnom sajmu Grenzenlos – Treffpunkt für Freizeit und Fernweh u St. Gallenu!

Od 18. do 20. siječnja naši stručnjaci gostovat će na turističkom sajmu Grenzenlos – Treffpunkt für Freizeit und Fernweh u St. Gallenu. Na ovom sajmu susreću se zaljubljenici u putovanja, a organizatori vas pozivaju da otkrijete, doživite, sudjelujete i uživate. Grenzenlos 2019 nudi uzbudljive teme i stručne savjete.

Predstavit ćemo naše usluge u dvorani 3 gdje će naši stručnjaci moći odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana uz naše usluge ili Vaš boravak u Zagrebu, u Hrvatskoj.

Za sve vas koji nas planirate posjetiti na našem štandu osigurali smo kupon za paket usluga u protuvrijednosti od 250 CHF.

Paket uključuje:

Paket usluga možete iskoristiti u toku 2019. godine dolaskom u Zagreb, gdje vas pozivamo da nas posjetite u našem centru dentalne medicine na adresi Nova cesta 3, 10000 Zagreb.

O smještaju u Zagrebu ne trebate brinuti. Dovest ćemo vas od aerodroma i osigurati vam besplatan smještaj za vrijeme Vašeg prvog dolaska i za vrijeme trajanja terapija u našem centru. Smjestite se udobno u neposrednoj blizini Štimac centra dentalne medicine i osjećajte se ugodno u novim, moderno uređenim sobama ili apartmanima.

Posjetite nas u dvorani 3 na turističkom sajmu Grenzenlos u St. Gallenu, upoznajte najbolje doktore u Hrvatskoj po izboru pacijenata i napokon si osigurajte osmijeh koji zaslužujete!

Mjesto održavanja:

Genossenschaft Olma Messen St.Gallen
Grenzenlos – Treffpunkt für Freizeit und Fernweh
Splügenstrasse 12
9008 St.Gallen

Vrijeme održavanja: petak 18.01.2019.- nedjelja 20.01.2019.

Više informacija potražite na web stranici sajma.

Maja Jagodić-Štimac

Maja Jagodić-Štimac

dr.med.dent. Štimac centar dentalne medicine

Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent. osnivačica Štimac centra dentalne medicine rođena je u Zagrebu gdje je diplomirala na Stomatološkom fakultetu. S preko 35 godina radnog iskustva postala je jedna od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj, a naročiti naglasak dala je području dentalne implantologije koju je usavršila na prestižnom sveučilištu UCLA u Los Angelesu. Doktorica Maja Jagodić-Štimac već nekoliko godina zaredom izabrana je od strane pacijenata među najbolje stomatologe u Hrvatskoj u izboru portala najdoktor.hr.
Maja Jagodić-Štimac
Nazovi odmah