Makeover 2014.

Makeover 2014 | Stomatološka poliklinika Štimac | Zagreb

Makeover 2014.

Makeover 2014 | Stomatološka poliklinika Štimac | Zagreb

Brzi preglednik sadržaja:

Valentina

Za početak predstavljamo transformaciju kandidatkinje Valentine iz Klanjca. Za slučaj Valentine pobrinuo se dr.med.dent Filip Štimac, specijalist oralne kirurgije.

Valentina

Valentinino stanje usne šupljine je bilo vrlo loše kada je došla u ordinaciju, zubi su bili prilično uništeni od kroničnog karijesa. Naš tim se odlučio na estetsku rekonstrukciju tretmanima ljuskica i krunica kako bi Valentina dobila pravilan zubni niz te funkcionalan i estetski prekrasan osmijeh. Prije kretanja u izradu ljuskica i krunica bilo je potrebno napraviti temeljiti parodontološki tretman zapuštenog i upaljenog zubnog mesa kao i liječenje i spašavanje uništenih zubi. Protetski nadomjesci rađeni su najpreciznijom CAD – CAM tehnologijom. Transformacija Valentine je završena u 3 tjedna, a rezultati govore više od tisuću riječi.

Molimo prihvatite marketinške kolačiće kako bi mogli pogledati ovaj video.

A kako se Valentina osjećala tijekom cijelog makeovera možete pročitati u nastavku:

„Što reć? Nema riječi kojima bih mogla opisati sve i svakoga. Prije tri tjedna sam ušla u ordinaciju tada počinje moja priča. Kada sam ušla prvo me na recepciji dočekala vrlo ljubazna sestra sto me jako iznenadilo. To nikada nisam doživjela kod svog stomatologa tamo je uvijek bio izraz lica ” šta si došla “. Ali nije samo ona bila ljubazna nego svi. Svi su profesionalni ali vrlo jednostavni i pristupačni ljudi. Ovdje te tretiraju kao holivudsku zvijezdu a na kraju i sa takvim osmijehom izađeš ( još je ljepši ). Ja sam osobno bila pacijent dr. Filipa Štimca. Inače imala sam strah od posjeta stomatologu kao i većina nas. Ali dr. Filip svojim pristupom otjera taj strah u tren oka i učini kao da ste kod običnog doktora na pregledu grla. Ne samo da je otjerao moj strah nego je na kraju krajeva promijenio moj osmijeh. Sada je holivudski… Ali sa novim osmijehom vratilo se i moje samopouzdanje. Stvarno mi se život promijenio. Sada se neprestano smijem. Neki moji prijatelji su cak i ljubomorni na moj osmijeh jer kažu da predobro izgleda. A to mogu zahvaliti dr. Filipu i njegovom timu. Zaista ne postoje riječi kojima bih opisala svoju sreću i kojima bih nahvalila njihov rad. Od srca preporučam svima koji imaju priliku da dođu i da se uvjere u moje riječi i njihov odličan rad. Još jednom hvala dr. Filipu i njegovom timu od srca. ♥♥ Hvala.“

Ankica

Druga kandidatkinja našeg besplatnog makeovera je gospođa Ankica. Za slučaj gospođe Ankice pobrinula se dr.med.dent. Maja Jagodić –Štimac.

Ankica

Ankica je jedna nevjerojatna žena koja se već godinama bori s teškom bolešću koštane srži zbog koje je je primila transplantaciju krvotvornih matičnih stanica. Nakon jedne neuspješne transplantacije, novom biopsijom je otkrivena bolest u početku i zbog toga je indicirana potraga za novim donorom. Preduvjet za transplantaciju gospođe Begić su zdravi zubi kako bi se isključila bilo kakva moguća komplikacija pogubna za njeno zdravlje, tijekom očekivanih zahvata. Usprkos nebrojenih godina borbe za život, Ankica je jedna prekrasna, neizmjerno pozitivna osoba koja nas je uveseljavala svojim prisustvom puna 4 tjedna. Naša draga Ankica je osim uz riješeno zdravstveno pitanje, dobila i prekrasan osmijeh i novi izgled koji je pravo osvježenje za svaku ženu.

Kod gospođe Ankice skinut je stari most nakon čega je rađena revizija liječenja na gornjim frontalnim zubima. Svaki zub je precizno snimljen RVG snimkom kako bi se sa sigurnošću utvrdilo koji zub je potrebno izliječiti i time smanjio rizik od komplikacija zubi na sam minimum. Napravljen je cirkularni most i povezani su svi zubi u gornjoj čeljusti kako bi se dobio estetski savršen zubni niz.

Slavica

Nagradili smo novim osmijehom treću po redu kandidatkinju našeg besplatnog makeovera– 46- godišnju samohranu majku troje djece, Slavicu. Na rezultat implantološko –protetske rekonstrukcije neizmjerno smo ponosni, a o kakvom se neprepoznatljivom makeoveru radi možete vidjeti u nastavku.

Slavica

„Lijepa moja i draga doktorica Maja ! Nemam riječi kojima bih opisala svoju duboku ganutost i zahvalnost. Napravila je za mene ono o čemu nisam mogla ni sanjati a kamoli misliti da će se meni desiti….Došla sam u ordinaciju puna straha i strepnje a nakon tri mjeseca druženja bez ikakvih bolova i strahova koje je uspješno, u startu otklonilo cijelo ljubazno i veselo osoblje ordinacije ,izašla sam sa najvećim i najveselijim osmjehom na svijetu!…. Nisam mogla vjerovati da jedan tako opsezan tretman vađenja zubi, sanacije usne šupljine, ugradnje implatanata, ugradnje mostova, može biti tako ZABAVAN I BEZBOLAN!! Tisuću puta HVALA.. Što ste od mene stvorili osobu koja ponovo može hodati uzdignute glave i osmjeha koji obara s nogu…Nijedne sekunde u ova tri mjeseca nisam osjetila bilo kakvu nelagodu ili bol i provela sam stvarno nezaboravne trenutke s vama.. Odnosili ste se prema meni kao prema nekom koga znate čitav život, da ne kažem kao prema članu obitelji, i ja sam vam se prepustila u ruke s punim povjerenjem…Veliko Hvala doktoricama Maji i Zori ,koje su odradile divovski posao ,a također i asistenticama Snježani, Andrei, Ljubici, doktoru Filipu, prekrasnoj Bugi, predragoj Kseniji iz laboratorija i svima ostalima koje nisam poimence spomenula …imate moju zahvalnost i moje srce zauvijek. Bili ste jaaaaaaako vrijedni, ljubazni i nadasve dragi i strpljivi ,,i nikad vam to neću zaboraviti… Ovo što vi radite zaslužuje sve pohvale i ovim putem želim da sto vise ljudi sazna za vaš rad prepun požrtvovanja i humanosti a posebice implantološki rad doktorice Maje bez čijeg truda i osobnog zalaganja ja danas ne bih imala osmjeh koji ne skidam vise s lica…. Sve vas ljubim i grlim.. od srca još jednom HVALA! Najbolji ste ! I da još kažem svima koji se boje zubara, kod doktorice Maje toga nema, sve je bezbolno i osjećate se kao da ste doma!“

Andrijana

U četvrtom po redu humanitarnom makeoveru nagradili smo potpuno novim osmijehom 32-godišnju kandidatkinju iz Rijeke Andrijanu. Andrijana je puna tri mjeseca dolazila u Zagreb kako bi riješila komplikacije u usnoj šupljini koje su joj godinama stvarale velike bolove i probleme. Završni rezultat još je jedno veliko postignuće našeg tima stomatologa.

Andrijana

Za slučaj Andrijane pobrinuo se dr.med.dent. Filip Štimac, specijalist oralne kirurgije. Najveći problem kod gospođe Andrijane bilo je vrlo upaljeno zubno meso koje je krvarilo na dodir. Cijeli tretman trajao je dulje zbog kronične upale parodonta i zubnog mesa. Dva mjeseca imali smo borbu s upalama zubnog mesa te se zbog dugotrajnije terapije, koja je uključivala dubinska čišćenja i kiretiranje više puta, čekao oporavak zubnog mesa. Parodontološki tretman trajao je dulje nego protetski dio, koji se u današnje vrijeme s najnovijim tehnologijama odvija vrlo brzo.

Evo što nam je napisala naša Andrijana u pismu zahvale nakon tromjesečnog posjećivanja ordinacije:

„Život me nije mazio, a s osjećajem tuge zanemarila sam i svoj izgled. Danas se zahvaljujući makeoveru Stomatološkog Centra Štimac ponovno smijem. Napokon mogu raditi s ljudima, smijem se stalno, više se ne skrivam na slikama, ne skrivam glavu niti pogled. Nešto predivno kakav lijepi odnos između pacijenta i doktora sam u ordinaciji doživjela, zaista smo se zbližili kao da se znamo 100 godina. Od srca se zahvaljujem doktorici Maji Jagodić -Štimac koja me izabrala za ovaj makeover i odlučila mi pomoći i uljepšati život. Godinama sam maštala o lijepim zubima, ali zbog financijske situacije nisam si mogla priuštiti niti jedan zub a kamoli sve. I eto dogodilo se čudo,tako da ove riječi hvale su premalo za sve što su učinili za mene. Cijeli moj boravak u Zagrebu osjećala sam se da sam netko važan i bitan,tako su se odnosili prema meni da puno puta noću zaplačem od sreće i pomolim se dragom Bogu za cijeli tim dr.Štimac, da mi budu zdravi i sretni u životu i da se i njima vrati sva ta dobrota koju su za mene učinili. Uvijek ću vas posjetiti kada dođem u Zagreb, puno mi značite, puno sam vas sve zavoljela, toplo vas preporučujem svima koji se boje zubara i ovim putem i drugima poručujem neka dođu kod vas I savladaju strah i pogledaju kako se doktori drže Hipokratove zakletve koja stoji na zidu u ordinaciji. I svaka ova moja riječ “hvala” je premalo za sve. Srdačno vas sve pozdravljam i ljubim, također veliko hvala i pozdrav od moje obitelji.“

ŽELITE RIJEŠITI SVOJ PROBLEM SA ZUBIMA?

Opišite nam što Vas muči i saznajte što preporučujemo u Vašoj situaciji.

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
    • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

    • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.