Najbolji stomatolozi u Hrvatskoj
u 2018. godini po izboru pacijenata

POSJETITE NAS

Individualan pristup i prednosti
za pacijente iz inozemstva

SAZNAJTE VIŠE

Potpuna stomatološka usluga
na jednom mjestu

NARUČITE SE

Besplatan pregled i dijagnostika

Besplatan smještaj u udobnim sobama

Besplatan prijevoz do našeg centra

Omiljena stomatološka poliklinika u Hrvatskoj

Stomatološka poliklinika Štimac sinonim je vrhunske kvalitete i omiljeno odredište brojnih pacijenata koji žive izvan Hrvatske. Na lokaciji u širem središtu Zagreba, očekuju vas iskusni doktori dentalne medicine, visoko modernizirana tehnologija za izradu zubnih nadomjestaka, najsuvremenije uređene stomatološke ordinacije te visoko modernizirani sustavi za praćenje terapije i detaljnu rendgensku dijagnostiku.

Mjesto gdje ćete ponovno pronaći svoj osmijeh

Upoznajte jedan od najmodernijih centara dentalne medicine na ovim prostorima. Preko 30 godina tradicije i 15 iskusnih doktora dentalne medicine jamstvo su vrhunske kvalitete usluga i zadovoljstva tisuća naših pacijenata, što potvrđuje i izbor među najbolje stomatologe u Hrvatskoj već nekoliko godina za redom. Individualni pristup, suvremene metode i tehnologija te kvalitetna usluga ono je što će nadmašiti sva vaša očekivanja i vratiti vam osmijeh na lice.

Iskustva pacijenata

Tijekom trideset godina našeg rada vratili smo osmijeh na lice preko 20 000 divnih ljudi. Pročitajte što kažu naši pacijenti!

Sve usluge na jednom mjestu

Pokrivamo sve grane stomatologije: implantologiju, protetiku, oralnu kirurgiju, CAD CAM protetiku, parodontologiju, estetsku stomatologiju, opću stomatologiju. Svi protetski nadomjesci izrađuju se najnovijom CAD-CAM tehnologijom u našem zubotehničkom laboratoriju, što skraćuje cijeli postupak i omogućuje da sve obavite na jednom mjestu.

DOGOVORITE DOLAZAK

Besplatan smještaj

Svim našim pacijentima koji žive izvan Hrvatske pružamo besplatan smještaj za vrijeme trajanja terapija u našem centru. Smjestite se udobno u modernim sobama novouređenog hostela u blizini našeg centra. Pogledajte sobe.

Besplatan prvi pregled

Pregled i detaljna dijagnostika polazna je točka vaših dentalnih terapija u našem centru. Pacijenti koji žive izvan Hrvatske u sklopu prvog pregleda kod nas besplatno dobivaju:
- rendgensku digitalnu snimku (digitalni ortopan),
- detaljnu dijagnostiku svoje dentalne situacije,
- konzultacije s našim najiskusnijim dentalnim stručnjacima,
- plan terapija,
- cjenovnu ponudu za potrebne zahvate.

Kvalitetna i precizna dijagnostika najvažniji je dio vaših dentalnih tretmana - saznajte svoje dentalno stanje i dogovorite prvi pregled sada!

REZERVIRAJTE TERMIN

Besplatan prijevoz

Ne trebate brinuti o prijevozu i troškovima dolaska do nas. Ako dolazite iz Njemačke ili Austrije, nudimo vam mogućnost organizacije besplatnog prijevoza od Münchena ili Beča i natrag. Udobno se smjestite i opustite u društvu našeg simpatičnog vozača koji će vas dovesti do naše klinike ili vašeg unaprijed osiguranog besplatnog smještaja. Ako ipak odaberete dolazak avionom, Zagreb ima i odličnu avionsku povezanost sa svim većim europskim gradovima, a dostupnost letova iz vašeg grada možete provjeriti ovdje.

Potvrda kvalitete

Najveće priznanje je ono koje dolazi od samih pacijenata. Zato se najviše ponosimo titulom najboljih stomatologa po izboru pacijenata koju dobivamo već nekoliko godina zaredom.

Zanima vas stomatološki zahvat u Hrvatskoj? Naručite se na svoj besplatni pregled sada!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Nazovi odmah