Još jedno priznanje za kvalitetu naših usluga

Još jedno priznanje za kvalitetu

Još jedno priznanje za kvalitetu naših usluga

Još jedno priznanje za kvalitetu
S vama rado dijelimo naše znanje i kroz stručne savjete vas želimo educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i mogućnostima koje vam moderna stomatologija nudi u našem centru. Za sve ostale informacije uvijek nam se možete obratiti na email info@drstimac.com ili nas nazvati na +385 1 36 33 602.

Štimac centar postao je ponosni vlasnik Certifikata sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015 koji potvrđuje kako smo uspostavili i održavamo sustav upravljanja u skladu sa najvišim zahtjevima ove norme.

Ovo priznanje se temelji na brojnim načelima upravljanja kvalitetom, uključujući i snažan fokus na naše pacijente, vrhunsko upravljanje, procese rada i kontinuirano poboljšanje kvalitete usluga.

Certifikat sustava upravljanja kvalitetom potvrđuje da prema najvišim standardima udovoljavamo zahtjevima svojih pacijenata i drugih sudionika na koje utječe naš rad.

ISO 9001 temelji se na ideji stalnog poboljšanja. Naši pacijenti su nam uvijek na prvom mjestu i  dosljedno radimo na tome da ispunimo njihove potrebe i povećamo njihovo zadovoljstvo.

Pročitajte i kako su naši doktori i ove godine uvršteni među najbolje doktore u Hrvatskoj!

Posljednje objave