Kombinacijom različitih grana stomatologije do transformacije osmijeha

Kombinacijom različitih grana stomatologije do novog osmijeha!

Kombinacijom različitih grana stomatologije do transformacije osmijeha

Kombinacijom različitih grana stomatologije do novog osmijeha!
S vama rado dijelimo naše znanje i kroz stručne savjete vas želimo educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i mogućnostima koje vam moderna stomatologija nudi u našem centru. Za sve ostale informacije uvijek nam se možete obratiti na email info@drstimac.com ili nas nazvati na +385 1 36 33 602.

Mnogi pacijenti dolaze na prvi pregled u neizvjesnosti ali i s uvjerenjem da je upravo njihova dentalna situacija najgora ikad. Doktorica Maja Jagodić-Štimac voli reći svojim pacijentima kako bez obzira na trenutno stanje, uvijek postoji rješenje kojim će se maknuti bol i kreirati novi osmijeh. Zahvaljujući današnjim tehnologijama i dostignućima u stomatologiji, danas je zaista svaka dentalna situacija rješiva.

 

Kombinacijom različitih grana stomatologije do novog osmijeha!

Kombinacijom različitih grana stomatologije moguće je rekonstruirati usnu šupljinu i podariti pacijentu novi osmijeh koji će bezbrižno nositi godinama.

Uz pomoć suvremene tehnologije i tima iskusnih stručnjaka dentalne medicine danas je lakše i brže no ikada moguće nadomjestiti nedostatak jednog ili više zubi, tretirati upaljeno zubno meso, osvježiti osmijeh, kreirati novi osmijeh, riješiti se bolova ili drugih dentalnih problema.

Zahvaljujući implantologiji i oralnoj kirurgiji moguće je riješiti problem dugogodišnjeg nedostatka jednog ili više zubi. Izradom i ugradnjom novih krunica uz pomoć moderne CAD CAM tehnologije i korištenjem kvalitetnih materijala mogu se zamijeniti dotrajale krunice i učvrstiti slabi ili prethodno liječeni zubi. Za pravi blistavi”hollywoodski” osmijeh o kojem mnogi sanjaju zaslužne su sve popularnije ljuskice za zube,, a samo 45 minuta je dovoljno za izbjeljivanje zubi za nekoliko nijansi. Za potpunu rekonstrukciju narušenog izgleda osmijeha najčešće je potrebna kombinacija svih navedenih grana stomatologije, a današnja napredna dentalna medicina nam omogućuje da takav “makeover” osmijeha bude izveden u vrlo kratkom roku.

Bitno je istaknuti kako vrlo važan dio u cijelom procesu nastajanja novog osmijeha, osim doktora imaju i dentalni tehničari koji u sklopu dentalnog laboratorija izrađuju protetske nadomjestke i prilagođavaju izradu zubi svakom pacijentu kako bi njihov osmijeh bio što prirodniji.

 

 

Svi zahvati rade se pod lokalnom anestezijom zbog čega je svaki dolazak u potpunosti bezbolan te se pacijent može opustiti i biti miran za vrijeme tretmana.

Potpuni dentalni makeover

Potpuni dentalni makeover uključuje suradnju više stručnjaka iz različitih grana stomatologije.

U Štimac centru dentalne medicine uz doktoricu Maju Jagodić Štimac i Filipa Štimca, specijalista oralne kirurgije nalazi se i tim od 40-ak stručnjaka različitih specijalnosti od kojih svatko ima svoju ulogu kada se radi o jednoj dentalnoj transformaciji. Prilikom jedne takve transformacije, radi se detaljan plan i organizira tim dentalnih stručnjaka, u kojem će svatko biti zadužen za ulogu ovisno o njegovom području uske specijalizacije.

 

 

U slučaju većih oralno-kirurških zahvata najčešće se kreće od ekstrakcija, a potom slijede različite terapije poput liječenja zubi ili parodontološke terapije. Izrada protetskog rada započinje nakon što sve zacijeli, a novi osmijeh, koji zahvaljujući krunicama, zubnom mostu ili ljuskicma zablista na licu našeg pacijenta, ujedno označava i završetak dentalnog makeovera.

Kako biste saznali koji tretmani i terapije su za Vas najbolji, kontaktirajte nas na info@drstimac.com ili na broj telefona 01/3633-602 i dogovorite svoj termin konzultacija.

 

Posljednje objave

O autoru

Maja Jagodić-Štimac

Maja Jagodić-Štimac

dr. med. dent.

U preko 35 godina radnog iskustva postala je jedan od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj što njenim pacijentima u svakom trenutku daje puno povjerenje u plan terapije i terapijsku rehabilitaciju. Više godina zaredom uvrštena je među najbolje stomatologe u Hrvatskoj prema odabiru pacijenata, a 2018. godine je ušla i među top 2 finalistice izbora za poduzetnicu godine.

Postavite pitanje autoru