Naši doktori i ove godine uvršteni među najbolje doktore u Hrvatskoj! Hvala Vam!

Naši doktori i ove godine uvršteni među najbolje doktore u Hrvatskoj

Naši doktori i ove godine uvršteni među najbolje doktore u Hrvatskoj! Hvala Vam!

Naši doktori i ove godine uvršteni među najbolje doktore u Hrvatskoj
S vama rado dijelimo naše znanje i kroz stručne savjete vas želimo educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i mogućnostima koje vam moderna stomatologija nudi u našem centru. Za sve ostale informacije uvijek nam se možete obratiti na email info@drstimac.com ili nas nazvati na +385 1 36 33 602.

Naši doktori i ove godine uvršteni među najbolje doktore u Hrvatskoj! Hvala Vam!

Maja Jagodić-Štimac dr.med.dent. u konkurenciji doktora dentalne medicine i Filip Štimac, specijalist oralne kirurgije u konkurenciji oralnih kirurga Hrvatske, uvršteni su među najbolje u Hrvatskoj za 2018. godinu prema izboru pacijenata.

 

Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent. je s preko 35 godina radnog iskustva postala jedna od najiskusnijih dijagnostičarki. Svakom pacijentu se posvećuje s posebnim strpljenjem i uvijek ih dočekuje nasmijana. Jedan od projekata koji su joj posebno dragi je i humanitarni makeover, projekt koji vraća osmijeh ljudima koji si zbog teške životne i financijske situacije ne mogu priuštiti stomatološke zahvate. Ovdje možete pročitati pozitivna iskustva pacijenata koji su bili na pregledu kod doktorice Štimac.

Treću godinu za redom, pacijenti za najboljeg oralnog kirurga biraju i specijalista oralne kirurgije, Filipa Štimca. Njegova strast je implantologija i oralna kirurgija. Do sada je uspješno ugradio preko 10.000 zubnih implantata i time vratio osmijeh na lica mnogih pacijenata. Zajedno s doktoricom Majom Jagodić Štimac svoje znanje i stručnost stavlja na raspolaganje sudionicima humanitarnog makeovera i pacijentima koji s povjerenjem sjedaju u njegov stomatološki stolac. Na najdoktor.com možete pročitati iskustva pacijenata s našim najspecijalistom oralne kirurgije.

Svakako Vam preporučamo da se naručite na pregled, uvjerite se u znanje i stručnost naših najdoktora i cijelog stručnog tima!

Hvala Vam što ste i ove godine prepoznali stručnost naših doktora i njihovu životnu strast! Nema ljepšeg poklona za kraj godine! Trudit ćemo se i dalje kako bismo zasluženo uživali u Vašem povjerenju!

 

Posljednje objave