Antonija Bačić, dr. med.dent.

Obrazovanje

Stomatološki fakultet u Zagrebu – doktor dentalne medicine

Posljednji kongres

Hrvatski dani dječje stomatologije

Sažetak

Antonija Bačić, dr.med.dent. rođena je na Pagu i diplomirala je na stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Doktorica Bačić stomatolog je s naglaskom na konzervativu, endodonciju i parodontologiju. Vrlo je vješta u radu s djecom i svoj veliki doprinos dala je na području dječje stomatologije u radu s kompozitnim ispunima i na endodontskom liječenju zubi. RTG snimkom 2D rendgenskom dijagnostikom dr. Bačić ustanovit će proces na korijenu zuba i krenuti s liječenjem i spašavanjem zdravih zubi te pripremom zubi za protetsku ili implantološku rehabilitaciju. 2016. godine sudjelovala je u istraživanju Dental health u Pre-Ottoman and Ottoman period in Croatia, objavljenog u časopisu ACTA. Svoje znanje usavršava na raznim domaćim i europskim tečajevima iz stomatologije.

Članstva

Član hrvatske komore dentalne medicine

Kongresi i seminari

  • Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet: “2. Međunarodni kongres stomatološkog fakulteta i Academy of Operative Dentistry ES”, Zagreb (2016.)
  • Hrvatski dani dječje stomatologije, Zagreb (2017.)
  • Sveučilište u Zagrebu, Stomatološki fakultet: “Sinergija znanosti i kliničkog rada: Sažeci II. kongresa s međunarodnim sudjelovanjem u organizaciji Zavoda za endodonciju i restaurativnu stomatologiju”, Zagreb (2017.)
  • Hrvatska agencija znanosti i umjetnosti: “Regenerativni postupci u dentalnoj medicini”, Zagreb (2016.)

 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.