Makeover 2019.

dr. Maja, Filip i Elena Štimac

 

Dragi naši,

nakon dugog vijećanja, izabrali smo dobitnike ovogodišnjeg makeovera! Željeli bismo se još jednom zahvaliti svim prijavljenim kandidatima koji su nam poklonili svoje povjerenje. Znamo da ovakva odluka nije nimalo laka.

Zaprimili smo rekordan broj prijava te nam je i ove godine bilo vrlo teško odabrati one kojima ćemo pomoći vratiti osmijeh na lice i unijeti pozitivnu promjenu u život. Svaka prijavljena osoba ima svoju specifičnu životnu priču i dentalnu situaciju, što je u konačnici i utjecalo na odabir kandidata.

Nakon detaljnog pregleda prijava i vijećanja stručnog tima, odabrali smo četiri osobe za ovogodišnji dentalni makeover, a one su: Mirjana Cvetljanin, Ivana Ožeg, Iva Funtek i Josipa Čorak.

Pozivamo vas da pratite transformacije ovih ljudi, budite im podrška na ovom velikom putovanju i veselite se skupa s njima – novim, sretnim osmijesima!

 

Vaš Štimac centar

Maja Jagodić-Štimac

Maja Jagodić-Štimac

dr.med.dent. Štimac centar dentalne medicine

Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent. osnivačica Štimac centra dentalne medicine rođena je u Zagrebu gdje je diplomirala na Stomatološkom fakultetu. S preko 35 godina radnog iskustva postala je jedna od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj, a naročiti naglasak dala je području dentalne implantologije koju je usavršila na prestižnom sveučilištu UCLA u Los Angelesu. Doktorica Maja Jagodić-Štimac već nekoliko godina zaredom izabrana je od strane pacijenata među najbolje stomatologe u Hrvatskoj u izboru portala najdoktor.hr.
Maja Jagodić-Štimac

Imate li pitanja u vezi Vaše dentalne situacije?

Naši doktori će Vam rado odgovoriti na njih

PITAJ DOKTORA
Nazovi odmah