Stručni liječnički tim

Stručni tim stomatološke poliklinike Štimac čini 15 doktora dentalne medicine na čelu s osnivačicom Majom Jagodić-Štimac, dr.med.dent. te Filipom Štimcem, dr.med.dent., specijalistom oralne kirurgije.

15 doktora dentalne medicine pokriva sve grane dentalne medicine: opću stomatologiju, protetiku, kirurgiju, implantologiju, parodontologiju, estetsku stomatologiju, restaurativnu stomatologiju i endodonciju.

Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent.

Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu gdje je diplomirala na Stomatološkom fakultetu. S preko 35 godina radnog iskustva postala je jedan od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj što njenim pacijentima u svakom trenutku daje puno povjerenje u plan terapije i terapijsku rehabilitaciju. 2016., 2017. i 2018. godine uvrštena je među najbolje stomatologe u Hrvatskoj prema odabiru pacijenata, a 2018. godine je ušla i među top 2 finalistice izbora za poduzetnicu godine te dobila priznanje kao finalistica izbora inspirativne poduzetnice godine.

Životopis

Mnogi pacijenti prepoznali su kvalitetu naših doktora. Pročitajte komentare o doktorici:

Naj doktorica

Filip Štimac, dr.med.dent., specijalist oralne kirurgije

Filip Štimac, dr.med.dent. rođen je u Zagrebu gdje je i diplomirao na Stomatološkom fakultetu. Nakon osnovnog školovanja za doktora dentalne medicine specijalizirao je oralnu kirurgiju na Stomatološkom fakultetu, katedri za oralnu kirurgiju i time se pridružio uskom krugu specijalista oralnih kirurga Hrvatske. 2016., 2017. i 2018. godine uvršten je među najbolje stomatologe oralne kirurge u Hrvatskoj prema odabiru pacijenata.

Životopis

Pročitajte komentare pacijenata o doktoru ovdje.

Naj doktor

ELENA ŠTIMAC, dr.med.dent.

Elena Štimac, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu gdje je i diplomirala na Stomatološkom fakultetu, a trenutno je na specijalizaciji iz stomatološke protetike. Doktorica Štimac brzo je dobila titulu vrsnog dentalnog protetičara, s naglaskom na estetsku stomatologiju. Svoj profesionalni razvoj u posljednje vrijeme sve više posvećuje visokoj estetici, kako osmijeha tako i lica, specijalizirajući se za estetske tretmane hijaluronskim filerima, botoxom i PRP tretman te postaje članom Hrvatskog društva za estetiku lica.

Životopis

ZORA TUSTONJIĆ, dr.med.dent.

Zora Tustonjić, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu gdje je i diplomirala na Stomatološkom fakultetu. Prava strast doktorice Tustonjić je velika protetska rehabilitacija zahvaljujući kojoj pacijentima vraća osmijeh na lice.

Životopis

MARTA STIPČEVIĆ, univ.mag.med.dent.

Marta Stipčević, dr.med.dent. rođena je u Zadru te je diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Nakon osnovnog obrazovanja na stomatološkom fakultetu upisuje poslijediplomski specijalistički studij dentalna medicina kojim stječe titulu sveučilišna magistra dentalne medicine.

Životopis

LUCIJA BOLKOVIĆ, dr.med.dent.

Lucija Bolković, dr.med.dent, rođena je u Puli, a diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Doktorica Bolković je prvenstveno protetičar, a uža specijalnost joj je implantsko-protetska rehabilitacija prema kojoj je usmjerena već godinama.

Životopis

KARMEN KOPJAR, dr.med.dent., specijalist dentalne protetike

Karmen Kopjar, dr.med.dent., specijalist dentalne protetike rođena je u Zagrebu i obrazovanje za doktora dentalne medicine je završila na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Dr. Kopjar završila je i specijalizaciju za dentalnu protetiku na katedri za dentalnu protetiku Stomatološkog fakulteta.

Životopis

SARA ZNAOR, dr.med.dent.

Sara Znaor, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu gdje je i diplomirala na Stomatološkom fakultetu. Doktorica Znaor svakodnevno stvara nove osmijehe, a poseban naglasak stavila je na parodontologiju- dubinska čišćenja zubnog mesa i liječenje parodontne bolesti.

Životopis

LUCIJANA GUDELJ RAKO, dr.med.dent.

Lucijana Gudelj Rako, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu te je diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Doktorica Gudelj Rako stručnjak je Štimac centra za implantsko-protetske rehabilitacije i vrlo teške dentalne situacije.

Životopis

IDA PRPIĆ, dr.med.dent.

Ida Prpić, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu gdje je i diplomirala na Stomatološkom fakultetu. U tijeku svoje dugogodišnje karijere usmjerila se na područje fiksne i mobilne protetike i implanto-protetike. U suradnji s dentalnim tehničarima Štimac centra aktivno sudjeluje na što boljoj komunikaciji između stomatologa i tehničara i time podiže kvalitetu suradnje unutar sustava.

Životopis

LEA GRUNGOLD, dr.med.dent., specijalizantica oralne kirurgije

Doktorica Grungold jedna je iznimno perspektivna osoba koja je diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, ali je nakon toga vrlo brzo pokazala da je njen interes u potpunosti usmjeren dentalnoj implantologiji, oralnoj kirurgiji i kirurškim zahvatima. 2012. godine primila je Rektorovu nagradu u interdisciplinarnom području na temu: „Razina oralne higijene kod odraslih osoba s intelektualnim teškoćama“.

Životopis

MERIMA BALIĆ, dr.med.dent.

Merima Balić dr.med.dent. rođena je u Tuzli, a diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Trenutno je na Poslijediplomskom doktorskom studiju u Zagrebu. Doktorica Balić usmjerila se na spašavanje zubi i endodontska liječenja zubi koja joj omogućuju rehabilitacije na prirodnim zubima.

Životopis

NIKOLINA PETEK ŽUGAJ, dr.med.dent.

Nikolina Petek Žugaj, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu i diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Trenutno je pri završetku Poslijediplomskog doktorskog studija s temom "Usporedba različitih tehnika relaksacije u anksioznih pacijenata i pacijenata sa dentalnim fobijama", a upravo pacijentima s velikim strahom od stomatologa posvećuje svoju osobitu pažnju. Doktorica Petek Žugaj stomatolog je s naglaskom na konzervativu, endodonciju i parodontologiju, a vrlo veliki doprinos svakodnevno daje u Štimac centru u području implanto-protetike pri izradi visoko funkcionalnih radova na implantatima.

Životopis

ANTEA BARIŠIĆ, dr.med.dent.

Antea Barišić, dr.med.dent. rođena je u Šibeniku, a diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Veliki interes pokazala je u području dentalne protetike - zubnih krunica, ljuskica i zubnih mostova. Osim rada s keramikom vrlo je spretna i sa kompozitnim materijalima pa tako svakodnevno radi i na izradi estetskih kompozitnih ispuna, kompozitnih ljuskica i nadogradnji.

Životopis

MAJA PARLOV, dr. med.dent.

Maja Parlov, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu gdje je i diplomirala na Stomatološkom fakultetu. Dugogodišnje iskustvo u stomatološkoj protetici i endodonciji daje joj mogućnost da svakom slučaju pristupi s velikim znanjem i individualno, što naši pacijenti prepoznaju i izuzetno cijene. Endodontska liječenja i upalne procese na zubima pacijenata dr. Parlov obaviti će strojnom endodoncijom koja joj omogućava najbolje moguće rezultate.

Životopis

Izjave naših pacijenata

Suradnja s doktorima i informacije koje daju. Briga o tome kako se pacijent osjeća za vrijeme dok se pružaju usluge. Ljubaznost svih! Hvala.

D. F.

Kompletnom uslugom, stručnošću, posvećenosti poslu, vrlo ljubaznim i prisnim pristupom tako da sam se cijelo vrijeme osjećala kao kod kuće i kao da sam na neki način dio tima. Odsad nadalje ću dolaziti samo u vašu ordinaciju - prezadovoljna sam, a još nije sve niti gotovo.

M. Š.

Naruči se

Zatražite svoj termin za klinički pregled, dijagnostiku i konzultacije putem našeg online obrasca.

Kontaktirajte nas

Pitaj Doktora

Pitajte naše doktore sve što Vas zanima vezano uz naše usluge i saznajte preporuke stručnjaka.

Pošaljite upit
Nazovi odmah