Naš Online Centar mjesto je na kojem ćete od naših vrsnih stručnjaka iz prve ruke saznati sve informacije koje ćete negdje drugdje teško naći. Svakog tjedna naši doktori, predvođeni oralnim kirurgom Filipom Štimcem, uživo na Facebooku i Instagramu odgovaraju na vaša pitanja i pokrivaju najzanimljivije teme iz stomatologije i estetike lica.

Za one koji ipak žele individualni razgovor s doktorom Filipom Štimcem ili nas nisu u mogućnosti posjetiti, pružamo mogućnost WhatsApp video konzultacija. Za dogovor termina konzultacija slobodno nam se javite na +385 1 36 33 602 ili na info@drstimac.com.

Teme naših javljanja uživo

 

Odaberite temu koja vas zanima i pogledajte video javljanja naših doktora na Facebooku.

Pratite nas i ubuduće za nove zanimljive teme iz stomatologije i estetike lica.

Pratite nas uživo

Svaki tjedan na našem Facebooku i Instagramu uživo vam donosimo novu temu.

Naše dosadašnje teme pogledajte u nastavku.

pacijentica na tretmanu

Recept za vječnu mladost

Kako zauvijek ostati mlad? Pitanje je to koje si mnogi postavljaju, a odgovor zna naša dr. Elena Štimac Vukojević. Još jedan #BeautyFriday donosi vam detalje o tretmanima s kojima vraćate godine unazad!

Pogledajte Facebook video ›

Glazbom protiv straha

Naše dr. Maja Jagodić-Štimac i dr. Nikolina Petek Žugaj razgovaraju o muzikoterapiji u stomatologiji i uvode vas u novosti koje vam uskoro pripremamo u našem centru. 🤩 #staytuned

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Četvrtak, 21. svibnja 2020.

“Cilj je pacijentima odvratiti pažnju kroz glazbu i učiniti njihov boravak još ugodnijim.”

Poslušajte razgovor dr. Maje Jagodić-Štimac i dr. Nikoline Petek Žugaj i saznajte sve o novitetu kojime ćemo uskoro vaše iskustvo u našem centru učiniti prekrasnim. 

Pogledajte Facebook video ›

dr. Elena Stimac Vukojevic u ordinaciji

 

Pitanja o zubnim ljuskicama

Poslušajte nastavak priče o zubnim ljuskicama i odgovore na najčešća pitanja o postizanju estetski savršenog osmijeha u još jednom #BeautyFriday-u s dr. Elenom Štimac Vukojević.

Pogledajte Facebook video ›

Primjena svemirske tehnologije

Sve o high-tech stomatologiji i tehnikama izrade zubi u našem laboratoriju uz pomoć suvremene tehnologije saznajte u ovom live javljanju dr. Filipa Štimca.

Pogledajte Facebook video ›

Najbolje rješenje za bezubost

U još jednom javljanju uživo, od oralnog kirurga Filipa Štimca doznajte kako se fiksno i najefikasnije riješiti bezubosti, ali i tko je idealan kandidat za All-on-4.

Pogledajte Facebook video ›

Zubne ljuskice i estetika osmijeha

U našem #BeautyFriday javljanju dr. Elena Štimac Vukojević govori o ljuskicama za zube i objašnjava kako stvaramo estetski savršen osmijeh poput hollywoodskog.

Pogledajte Facebook video ›

Implantati – DA ili NE?

Dr. Filip Štimac u još jednom razgovoru o implantatima odgovorio je na česta pitanja o ovoj popularnoj metodi i razriješio mnoge nedoumice.

Pogledajte Facebook video ›

Naš dr. Filip Štimac donosi odgovor na pitanje jesu li implantati dobri. Poslušajte i odgovore na pitanja naših fanova!

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Utorak, 28. travnja 2020.

“Tema implantata mi je vrlo draga i o njoj bih mogao pričati satima.”

No ipak, naš oralni kirurg Filip Štimac u pola sata sažeo je sve najbitnije o implantatima i ponudio vam svoj dublji osvrt na ovu jako zanimljivu temu.

Pogledajte Facebook video ›

Sve o anti-agingu

Dr. Elena Štimac Vukojević priča o anti-agingu, objašnjava proces starenja kože lica i donosi vam preporuke o najboljoj njezi.

Pogledajte Facebook video ›

Rješenja za strahove

Poslušajte našeg dr. Filipa Štimca i saznajte kojim tehnikama i pristupima se koristimo kod pacijenata koji imaju izraženi strah od stomatologa.

Pogledajte Facebook video ›

Moja priča o strahovima pacijenata

Poslušajte našu dr. Maju Jagodić-Štimac i njeno iskustvo sa strahovima pacijenata, a saznajte i drugu stranu stomatološkog posla iz perspektive doktorice.

Pogledajte Facebook video ›

tko je hitan slucaj

 

Pitanja o hitnim slučajevima

Naš dr. Filip Štimac nastavio je temu o hitnim slučajevima i odgovorio na sva pitanja naših fanova o tome kada je potreban hitan odlazak stomatologu.

Pogledajte Facebook video ›

Tko je hitan pacijent

Otkrhnut zub, problemi s krunicom ili ljuskicom, zub koji se klima ili je ispao… Tko spada u hitne pacijente saznajte od dr. Filipa Štimca.

Pogledajte Facebook video ›

dentalna higijena

Kako brinuti o zubima?

Poslušajte iscrpne odgovore našeg stručnjaka na najčešća pitanja o higijeni zubi. Saznajte kako pravilno brinuti o zubima!

Pogledajte Facebook video ›

sve o higijeni zubi

Sve o higijeni zubi

Koju četkicu i pastu za zube odabrati, kako pravilno održavati higijenu, kako se riješiti lošeg zadaha i odgovore na mnoga druga pitanja saznajte u našem prvom javljanju od 07.04.

Pogledajte Facebook video ›

Poslušajte najbolje doktore u Hrvatskoj

Naši doktori već više godina zaredom uvršteni su među najbolje u Hrvatskoj prema izboru pacijenata. Poslušajte njihove savjete, postavite im pitanje ili dogovorite konzultacije te saznajte najbolje rješenje za vaše dentalno zdravlje.

Štimac - Naj Doktor 2016
Štimac - Naj Doktor 2017
Štimac - Naj Doktor 2018
Štimac - Naj Doktor 2019
UNICERT ISO 9001
GCR
GIDE
Superbrands

WhatsApp video konzultacije

Konzultacije putem WhatsApp aplikacije novi su oblik komunikacije kojime smo svima omogućili da iz udobnosti svog doma porazgovaraju s našim najboljim stručnjacima i dobiju konkretne odgovore te savjete za svoje dentalno zdravlje.

Konzultacije možemo organizirati putem video ili običnog poziva, ovisno o vašim željama, a namijenjene su onima koji nisu u mogućnosti doći do našeg centra ili jednostavno žele individualno razgovarati s našim doktorom. Ipak, ističemo da je za za pravu dijagnostiku potreban dolazak na detaljan pregled u naš centar.

Javite nam se sada i rezervirajte svoj termin za WhatsApp konzultacije ili pregled u našem centru.

Naručite se

Što naši pacijenti kažu o nama.

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KAKO DO NAS?

Nova cesta 3, 10 000 Zagreb