Na današnji datum, prije točno godinu dana, Štimac Centar na čelu s Majom Jagodić-Štimac, dr.med.dent otvorio je svoja vrata na novoj adresi i ponudio svojim dosadašnjim, ali i novim pacijentima samo najbolje što dentalna medicina nudi!
Bolja tehnologija, novi vizualni identitet, najsuvremenije uređene ordinacije i vrhunski stručnjaci posljednjih godinu dana rade na adresi Nova cesta 3 i zaslužni su za mnoge nove osmijehe.
Novi centar dentalne medicine podržali su prije godinu dana, a podržavaju i dalje najpoznatija njemačka tvrtka Sirona u CAD-CAM sustavima kao najsuvremenijem načinu digitalne izrade u dentalnoj medicini te američka korporacija KAVO u opremanju modernog i visoko razvijenog centra u regiji.

Kako bismo proslavili ovu našu malu, ali vrlo važnu obljetnicu pripremili smo malo, slatko iznenađenje za našu šeficu i osnivačicu centra. Uz tortu i balone, ali i puno smijeha cijeli tim Štimac veselo je proslavio ovu obljetnicu i poželio šefici još mnogo lijepih i radnih godina u budućnosti.
Naravno, sve to ne bi bilo moguće bez naših pacijenata. Izuzetno nas vesele pohvale naših pacijenata jer su oni ti koji zajedno s nama stvaraju i drže na životu cijeli taj prostor! Hvala Vam! Hvala Vam na svakom Vašem upitu, posjeti, lijepoj riječi pa i kritici koja nam pomaže da iz dana u dan poboljšavamo našu uslugu!
Štimac Centar će i dalje težiti novim ostvarenjima i tome da budem lider u ovom dijelu Europe. Iz tog razloga pozivamo vas i dalje da nas pratite i budete dio nove generacije stomatologije u sklopu Štimac centra dentalne medicine.