Revolucionarno rješenje za sve koji dosad nisu mogli dobiti implantate

Revolucionarno rješenje za sve koji dosad nisu mogli dobiti implantate - Stomatološka poliklinika

Revolucionarno rješenje za sve koji dosad nisu mogli dobiti implantate

Revolucionarno rješenje za sve koji dosad nisu mogli dobiti implantate - Stomatološka poliklinika
S vama rado dijelimo naše znanje i kroz stručne savjete vas želimo educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i mogućnostima koje vam moderna stomatologija nudi u našem centru. Za sve ostale informacije uvijek nam se možete obratiti na email info@drstimac.com ili nas nazvati na +385 1 36 33 602.

Osmijeh je jedna od prvih stvari koju primijetimo kod drugih. No, kad su zdravlje i estetika osmijeha narušeni, vrlo često počnemo gubiti samopouzdanje i opada naša kvaliteta života. U tim slučajevima, pogotovo u slučajevima nedostatka zuba te kod težih slučajeva parodontoze, naši stručnjaci imaju rješenje. Uz ugradnju implantata i moderna fiksna rješenja za bezubost, odnedavno u svojoj ponudi imamo i potpuno revolucionarno rješenje za sve koji dosad nisu mogli dobiti implantate.

Jedinstvena i revolucionarna metoda

Iznimno smo ponosni što možemo svim pacijentima koji su dosad mogli imati samo mobilnu protezu, ponuditi fiksno rješenje, točnije fiksne zube. Naš moderan dentalni centar još jednom pokazuje svoju jedinstvenost, ovog puta sa ZERO BONE IMPLANT Konceptom, tj. subperiostalnim individualiziranim implantatima. Radi se o implantatima koji su potpuno personalizirani za sve osobe koje nemaju dovoljan volumen i kvalitetu kosti za ugradnju standardnih implantata i najpoznatiju opciju za rješavanje bezubosti – All-on-4 metodu.

Molimo prihvatite marketinške kolačiće kako bi mogli pogledati ovaj video.

Subperiostalni implantati idealni su i za sve koji imaju teži oblik parodontoze. Zato je ovaj revolucionaran koncept idealno rješenje za sve koji žele fiksne zube iako nemaju dovoljan volumen kosti za ugradnju standardnih implantata, a:

 • imaju potpuno bezubu čeljust ili obje čeljusti,
 • bore se i muče s nespretnim mobilnim protezama,
 • kroz niz godina izgubili su sve zube ili nekoliko njih,
 • zubi su im u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube.
 • “Nakon kliničkog pregleda i dogovora oko zahvata, detaljno odredimo poziciju i način postavljanja subperiostalnih implantata. Ovaj koncept temelji se na digitalnom planiranju operacije i postavljanja konstrukcije na isplanirane pozicije. Implantolog dizajnira i postavlja konstrukciju, a postavljanje je vrlo jednostavno, bezbolno i brzo. Već nakon 48 sati, ako se radi o bezubom pacijentu, on može dobiti fiksne privremene zube. Nakon toga čekamo 3 do 4 mjeseca i pacijent dolazi na izradu fiksnog finalnog rada”, objašnjava nam cijeli tijek postavljanja naš Filip Štimac, dr. med. dent., spec. oralne kirurgije.

  Bitno je iskustvo oralnog kirurga

  “Kod ZERO BONE IMPLANT Koncepta ne trebamo uopće razmišljati o ugradnji umjetne kosti, zahvatu koji se često koristi u slučaju manjeg nedostatka kosti prije same ugradnje implantata, jer se on fiksira na bočne stranice kosti čeljusti. Tu se radi o površinskoj osteointegraciji, a zato je potrebno, kao i kod ugradnje standardnih implantata, pričekati 3 do 4 mjeseca nakon postavljanja da sve sraste zajedno pa pacijentu radimo fiksne trajne zube”, objašnjava dr. Štimac.

  Dr. Filip Štimac operacija

  Ova je metoda već pokazala svoju uspješnost kod mnogih pacijenata. Vrlo je važno odabrati oralnog kirurga s iskustvom koji će se posvetiti planiranju operacije i inicijalno izraditi protetsko-kirurški plan cijelog zahvata.

  Iskustvo, znanje i profesionalnost oralnog kirurga su uvijek bitni kod bilo kakvog operativnog zahvata u ustima. Kod nas u Štimac centru imamo tim oralnih kirurga s dugogodišnjim iskustvom, a to, uz suvremenu tehnologiju kojom je naš centar opremljen, daje svakom našem pacijentu sigurnost da će svaki zahvat proći bezbolno, brzo i jednostavno”, ističe dr. Štimac.

  Iako je cijena subperiostalnih implantata veća od ostalih navedenih opcija, oni predstavljaju jedino fiksno rješenje za pacijente koji dosad nisu mogli dobiti standardne implantate. Mi u Štimac centru shvaćamo da je cijena vrlo bitan faktor pa smo se zato odlučili dati posebne popuste i uvjete plaćanja. Naime, trenutačan popust na subperiostalne implantate u našem dentalnom centru je 30% na sve načine plaćanja u slučaju bezube čeljusti.

  Ako ste se pronašli u ovoj priči o subperiostalnim implantatima i želite ponovno imati savršen i zdrav osmijeh, javite nam se putem telefona na +385 1 3633 602 ili već danas rezervirajte termin za besplatan klinički pregled putem online obrasca.

  Posljednje objave