SkinPen tretman – sve što treba vašoj koži za sjaj i mladolik izgled

SkinPen tretman - sve što treba vašoj koži za sjaj i mladolik izgled

SkinPen tretman – sve što treba vašoj koži za sjaj i mladolik izgled

SkinPen tretman - sve što treba vašoj koži za sjaj i mladolik izgled
S vama rado dijelimo naše znanje i kroz stručne savjete vas želimo educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i mogućnostima koje vam moderna stomatologija nudi u našem centru. Za sve ostale informacije uvijek nam se možete obratiti na email info@drstimac.com ili nas nazvati na +385 1 36 33 602.

Ne bismo li svi željeli vječno mladu kožu? Uz trenutne tehnološke mogućnosti to ne možemo ostvariti, ali se idealu možemo približiti malim koracima. Jedan od njih je i tretman mikroiglicama.

Uglavnom svi težimo brisanju bora s lica na različite, danas dostupne načine. Međutim, ne polazimo od pretpostavke da zaglađivanjem bora samo filerima ili drugim nekirurškim metodama efekt neće biti potpun. Struktura, elastičnost i kvaliteta kože s godinama opadaju, pa je bitno osvijestiti potrebu za tretmanima koji su usmjereni samoobnavljanju kože.

skinpen i dr. Elena

Što je microneedling?

Microneedling tretman SkinPen jedan je od najpopularnijih i najtraženijih estetskih tretmana današnjice koji je svojim rezultatima pacijentima vratio povjerenje u prirodno pomlađivanje kože. Odsad se u njegove efekte možete uvjeriti i u našem centru!

Umorna koža bez sjaja, mrlje od izlaganja suncu, stari ožiljci od akni, vitiligo i slične kožne promjene, ali i sitnije i fine bore mogu se riješiti ili bar znatno ublažiti microneedlingom. Ako želite nešto što će dugotrajno osvježiti vaše lice, vratiti mu zdravi sjaj i zagladiti male nepravilnosti i sitne bore, SkinPen tretman mikroiglicama pun je pogodak za vas.

Kako ovaj tretman funkcionira?

Kod tehnike microneedlinga specijalizirani uređaj koji sadrži tanke iglice od nehrđajućeg čelika stvara na koži mikroubode, uzrokujući upalnu reakciju tkiva. Ona onda potiče stvaranje novih krvnih žila (tzv, angiogeneza) i samoobnavljanje tkiva što za sobom povlači stvaranje novog kolagena i elastina – glavnih prijatelja mladolikog i svježeg izgleda. Možemo reći da njime vlastitu kožu tjeramo na bržu i kvalitetniju regeneraciju. Apsolutni trenutni prvak u ovoj kategoriji je maleni uređaj imena SkinPen.

SkinPen je prvi medicinski microneedling uređaj koji je odobren od strane FDA. S obzirom na broj uboda na koži, djeluje brže i od najboljih seruma ili drugih ponavljajućih kozmetičkih tretmana. Sam tretman traje 30-ak minuta, a najbolje učinke ima ako se ponavlja 3 puta u 3 mjeseca. SkinPen je najprecizniji uređaj svoje vrste na tržištu, stoga možete biti sigurni u njegovu pouzdanost i rezultate.

skinpen tretman

Jeste li i vi kandidat za SkinPen?

Vrijeme za naše lice ipak možemo vratiti malo unatrag, nije li to samo po sebi sjajna činjenica? SkinPen tretman mikroiglicama širokog je područja primjene, tretman je koji je na prirodnoj bazi i nema nuspojava. Pravi je mali intenzivni wellness za vašu kožu.

Skinpen je za svakoga tko nije zadovoljan izgledom svoje kože, bilo da je riječ o umornoj, sivoj, hiperpigmentiranoj koži ili koži sa sitnim borama. Također ga često koristimo uz PRP, hijaluronske filere ili botox, kako bi zajedničko djelovanje imalo jači efekt na krajnji pomlađujući rezultat. Područje primjene nije samo lice, primjenjiv je i na vrat, dekolte i ruke. Pogodan je za sve osobe od 22. godine života nadalje.

 

Posljednje objave

O autoru

Elena Štimac

Elena Štimac Vukojević

dr. med. dent., spec. dentalne protetike

Elena Štimac Vukojević, dr.med.dent., rođena je u Zagrebu, gdje je diplomirala na Stomatološkom fakultetu i specijalizirala dentalnu protetiku. Svoj profesionalni razvoj u posljednje vrijeme sve više posvećuje visokoj estetici, kako osmijeha tako i lica, specijalizirajući se za estetske tretmane.

Postavite pitanje autoru