All-on-4 metoda inozemni pacijenti - Stomatološka poliklinika

All-on-4 metoda inozemni pacijenti - Stomatološka poliklinika

All-on-4
metoda u Hrvatskoj

AKCIJSKA CIJENA  
Ako ste tijekom godina izgubili sve zube ili su vam preostali zubi predviđeni za vađenje, najefikasnije fiksno rješenje kojim ćete trajno nadomjestiti zube koji nedostaju je All-on-4 metoda.

PREDNOSTI ZA PACIJENTE IZ INOZEMSTVA

Vrhunska usluga i prednosti za pacijente koji žive izvan Hrvatske razlog su zašto je Štimac centar omiljena stomatološka poliklinika u Hrvatskoj.

Svim našim pacijentima koji žive izvan Hrvatske za vrijeme trajanja terapija pružamo organizaciju smještaja i besplatan smještaj ovisno o visini ugovorene ponude. Smjestite se udobno u modernim sobama novouređenog hostela u blizini našeg centra. Pogledajte sobe

ZUBNI MOSTOVI

Pregled i detaljna dijagnostika polazna je točka vaših dentalnih terapija u našem centru. Pacijenti koji žive izvan Hrvatske u sklopu prvog pregleda kod nas besplatno dobivaju:

 • rendgensku digitalnu snimku (digitalni ortopan),
 • detaljnu dijagnostiku svoje dentalne situacije,
 • konzultacije s našim najiskusnijim dentalnim stručnjacima,
 • plan terapija,
 • cjenovnu ponudu za potrebne zahvate.

Kvalitetna i precizna dijagnostika najvažniji je dio vaših dentalnih tretmana – saznajte svoje dentalno stanje i dogovorite prvi pregled sada!

Rezervirajte termin
LJUSKICE ZA ZUBE

ŠTO JE ALL-ON-4 METODA?

Zubni most na 4 implantata (All-on-4) je metoda gdje se za bezube osobe, bez obzira je li riječ o donjoj ili gornjoj čeljusti (a moguće i obje) izrađuje zubni nadomjestak (zubni most) koji je fiksno pričvršćen na četiri (4) zubna implantata.

Pokažite više Pokažite manje

Ovaj zahvat pod lokalnom anestezijom, kompjutorski navođenom implantologijom i naprednim kirurškim uređajem omogućuje bolju preciznost ugradnje i trajnost implantata u samo dvije posjete s time da odmah u prvoj posjeti kao privremeno rješenje osoba dobiva privremene zube s kojima odlazi kući.

Pokažite više Pokažite manje

Opis zahvata

 

Akcijska cijena All on 4 metode

Do 15.11.2022. nudimo akciju od 20% popusta na fiksna rješenja za bezubu čeljust na gotovinsko plaćanje i 10% na kartično plaćanje. Kontaktirajte nas putem obrasca!

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb

Naši stručnjaci

Metoda All-on-4 pokazala se kao idealno rješenje za sve osobe koje su, kroz niz godina, iz nekog razloga izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube. Rezultati zahvata su vrlo brzi i uspješni, čak 99% pacijenata vraća se na ugradnju protetske konstrukcije s integriranim implantatima spremnim za finalan rad na implantatima.

Filip Štimac

dr. med. dent, spec. oralne kirurgije
TKO JE KANDIDAT ZA ALL ON 4 METODU?

TKO JE KANDIDAT ZA ALL ON 4 METODU?

Metoda All-on-4 idealno je rješenje za problem nedostatka zubi, prvenstveno za bezube čeljusti kod osoba koje su kroz niz godina izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube. All on 4 pravi je odabir i za one koje muče zubne proteze i ne mogu se na njih naviknuti. Ovom metodom se ugrađuju implantati prema najsuvremenijim terapijskim konceptima te je moguće rješenje i kod osoba koje imaju vrlo malu količinu kosti u usnoj šupljini.

Što je kost bolja (zdravija, kvalitetnija) to je mogućnost ugradnje implantata veća, no čak i ako kost nije dovoljno dobrog volumena postoji mogućnost da oralni kirurg uz dodatne oralnokirurške zahvate napravi All-on-4 metodu.

Bitno je napomenuti kako je All on 4 metoda moguća jedino kod potpune bezubosti te u tom slučaju predstavlja najefikasnije rješenje, a kao najveće prednosti su mu brzina i veća cjenovna isplativost od klasičnog protetskog i implantološkog zahvata.

Zašto posjetiti oralnog kirurga u slučaju problema?

Oralni kirurg znat će detaljnom 3D dijagnostikom CT-om procijeniti jeste li kandidat za All-on-4 metodu. Oralna kirurgija, u slučaju svakog zahvata kao prvi korak uključuje dobru te detaljnu dijagnostiku i upute pacijentu kako bi zahvat prošao što jednostavnije. Budući da se radi o velikom kirurškom zahvatu bitno je izabrati kirurga s iskustvom, koji će se posvetiti planiranju operacije i inicijalno izraditi protetsko-kirurški plan implantološkog zahvata.

Naš specijalist oralne kirurgije Filip Štimac, dr.med.dent. na dnevnoj bazi ugrađuje najkvalitetnije Nobel Biocare ili Bego implantate zahvatom All on 4 i time vam omogućuje potpuno povjerenje u postupak i osigurava zahvat koji je maksimalno siguran za pacijenta.

Jeste li kandidat za All on 4 metodu?

Želite li saznati jeste li baš Vi kandidat za All-on-4 metodu ili imate više pitanja? Kontaktirajte nas putem našeg online obrasca i rezervirajte svoj termin za besplatan prvi pregled kod naših iskusnih dijagnostičara!

Zašto odabrati Štimac centar dentalne medicine?

 • Potpuna rendgenska dijagnostika na jednom mjestu
 • Preko 20000 ugrađenih zubnih implantata
 • Specijalist oralne kirurgije s višegodišnjim iskustvom
 • 5 godina garancije na konstrukciju protetskog dijela nadogradnje na zubnom implantatu
 • Preko 20000 zadovoljnih pacijenata
 • Certifikat implantološke akademije – edukativni centar za ugradnju Bego implantata
 • Renomirani zubni implantat s 99% uspješnosti ugradnje implantata
 • Individualan pristup svakome pacijentu

Besplatan pregled

Što naši pacijenti kažu o nama?

Rezultati zahvata

Prosječna ocjena pacijenata za uslugu ALL On 4 u Štimac Centru
dentalne medicine

Ocijenjeno 4.9/5 na temelju 17 recenzija pacijenata
Štimac Centra dentalne medicine

Garancija na All-on-4 metodu

Štimac centar dentalne medicine daje garanciju na konstrukciju protetskog rada All on 4 metode (most na implantatima) 5 godina. Eventualna otkrhnuća keramičkih ili akrilatnih dijelova protetskog rada pokrivena su garancijom u trajanju 3 godine. Bitno je napomenuti kako je redovita kontrola ključan uvjet koji garancija uključuje. Obavezna je kontrola zubi jednom godišnje za sve pacijente kako bi se na vrijeme preveniralo ukoliko je u čeljusnoj kosti došlo do promjena.
Garancija na ugradnju

O nama

30
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

O nama

30
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

Iskustvo

20 000
zadovoljnih pacijenata

Iskustvo

20 000
zadovoljnih pacijenata

Izaberite način plaćanja

Kako bismo vam olakšali financiranje vašeg stomatološkog zahvata, odobravamo vam 5 do 15% popusta na gotovinsko plaćanje ovisno o količini radova i visini vaše ponude. Također, osim plaćanja gotovinom, nudimo vam i mogućnost plaćanja svim karticama do 24 rate bez kamata, kao i opciju potrošačkog kredita na 60 mjeseci.

visa
master card
maestro
diners

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
 • Hidden

  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.