All-on-4

metoda u Hrvatskoj

Rezultat zahvata › 

Ako ste tijekom godina izgubili sve zube ili su vam preostali zubi predviđeni za vađenje, najefikasnije fiksno rješenje kojim ćete trajno nadomjestiti zube koji nedostaju je All-on-4 metoda.

PREDNOSTI ZA PACIJENTE IZ INOZEMSTVA

Vrhunska usluga i prednosti za pacijente koji žive izvan Hrvatske razlog su zašto je Štimac centar omiljena stomatološka poliklinika u Hrvatskoj.

A

Besplatan pregled i dijagnostika

B

Besplatan smještaj u udobnim sobama

ŠTO JE ALL-ON-4 METODA?

Zubni most na 4 implantata (All-on-4) je metoda gdje se za bezube osobe, bez obzira je li riječ o donjoj ili gornjoj čeljusti (a moguće i obje) izrađuje zubni nadomjestak (zubni most) koji je fiksno pričvršćen na četiri (4) zubna implantata.

Ovaj zahvat pod lokalnom anestezijom, kompjutorski navođenom implantologijom i naprednim kirurškim uređajem omogućuje bolju preciznost ugradnje i trajnost implantata u samo dvije posjete s time da odmah u prvoj posjeti kao privremeno rješenje osoba dobiva privremene zube s kojima odlazi kući.

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.

Štimac - Naj Doktor 2020
Štimac - Naj Doktor 2019
Štimac - Naj Doktor 2018
Štimac - Naj Doktor 2017
Štimac - Naj Doktor 2016
UNICERT ISO 9001
GCR
GIDE
Superbrands

Opis zahvata

Saznajte cijenu All on 4 metode

Zanima li vas cijena All on 4 metode i opcije plaćanja koje su vam dostupne? Kontaktirajte nas putem obrasca!

Saznajte cijenu

Metoda All-on-4 pokazala se kao idealno rješenje za sve osobe koji su kroz niz godina iz nekog razloga izgubili sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube. Rezultati zahvata su vrlo brzi i uspješni, čak 99% pacijenata vraća se na ugradnju protetske konstrukcije s integriranim implantatima spremnim za finalan rad na implantatima.

TKO JE KANDIDAT ZA ALL-ON-4 METODU?

Metoda All-on-4 idealno je rješenje za problem nedostatka zubi, prvenstveno za bezube čeljusti kod osoba koje su kroz niz godina izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube. All-on-4 pravi je odabir i za one koje muče zubne proteze i ne mogu se na njih naviknuti. Ovom metodom se ugrađuju implantati prema najsuvremenijim terapijskim konceptima te je moguće rješenje i kod osoba koje imaju vrlo malu količinu kosti u usnoj šupljini.

Što je kost bolja (zdravija, kvalitetnija) to je mogućnost ugradnje implantata veća, no čak i ako kost nije dovoljno dobrog volumena postoji mogućnost da oralni kirurg uz dodatne oralnokirurške zahvate napravi All-on-4 metodu.

Bitno je napomenuti kako je All-on-4 metoda moguća jedino kod potpune bezubosti te u tom slučaju predstavlja najefikasnije rješenje, a kao najveće prednosti su mu brzina i veća cjenovna isplativost od klasičnog protetskog i implantološkog zahvata.

Zašto posjetiti oralnog kirurga u slučaju problema?

Oralni kirurg znat će detaljnom 3D dijagnostikom CT-om procijeniti jeste li kandidat za All-on-4 metodu. Oralna kirurgija, u slučaju svakog zahvata kao prvi korak uključuje dobru te detaljnu dijagnostiku i upute pacijentu kako bi zahvat prošao što jednostavnije. Budući da se radi o velikom kirurškom zahvatu bitno je izabrati kirurga s iskustvom, koji će se posvetiti planiranju operacije i inicijalno izraditi protetsko-kirurški plan implantološkog zahvata.

Naš specijalist oralne kirurgije Filip Štimac, dr.med.dent. na dnevnoj bazi ugrađuje najkvalitetnije Nobel Biocare ili Bego implantate zahvatom All-on-4 i time vam omogućuje potpuno povjerenje u postupak i osigurava zahvat koji je maksimalno siguran za pacijenta. 

Jeste li kandidat za All-on-4 metodu?

Želite li saznati jeste li baš Vi kandidat za All-on-4 metodu ili imate više pitanja? Kontaktirajte nas putem našeg online obrasca, telefonskim pozivom ili pošaljite email sa svojim upitom.

Naručite se

ZAŠTO ODABRATI ŠTIMAC CENTAR DENTALNE MEDICINE?

 • Potpuna rendgenska dijagnostika na jednom mjestu
 • Doživotna garancija na titanski dio implantata
 • Preko 10000 ugrađenih zubnih implantata
 • Specijalist oralne kirurgije s višegodišnjim iskustvom
 • 5 godina garancije na protetski dio nadogradnje na zubnom implantatu
 • Preko 20000 zadovoljnih pacijenata
 • Certifikat implantološke akademije – edukativni centar za ugradnju Bego implantata
 • Renomirani zubni implantat s 99% uspješnosti ugradnje implantata
 • Individualan pristup svakome pacijentu

 

Naručite se

Rezultati all-on-4 #1
Rezultati all-on-4 #1

All on 4 metoda je pokazala izvrsne rezultate u stomatologiji kod osoba koje su izgubile sve zube u čeljusti. Ovo fiksno rješenje omogućeno je i osobama koje imaju preostalih jedan ili više zuba predviđenih za vađenje te onima koji nemaju veliki volumen kosti, a žele izbjeći nošenje totalnih proteza. Smatra se bržim i bezbolnijim rješenjem za bezube čeljusti i omogućuje trajni povratak funkcije žvakanja. Zahvat se izvodi uz upotrebu najmodernijeg implantološkog pristupa kod kojeg nema potrebe za šivanjem, boli, oteklina niti nema štete za organizam. Protetski rad, odnosno izrada zubnog mosta vam osigurava prirodan izgled zubi, savršenu stabilnost i funkcionalnost te izrazito dobar stupanj oralne higijene. Osim dobre funkcionalnosti, All on 4 metoda osigurava i vrlo lijep i pravilan zubni niz. Novi zubi omogućuju jednostavno održavanje oralne higijene, a osjećaj žvakanja je kao kod prirodnih zubi.

Prosječna ocjena pacijenata za uslugu ALL On 4 u Štimac Centru dentalne medicine

Ocijenjeno 4.9/5 na temelju 17 recenzija pacijenata
Štimac Centra dentalne medicine


4.9-stars_Poliklinika_timac

Garancija na All-on-4 metodu

Štimac centar dentalne medicine daje garanciju na protetski rad All-on-4 metode (most na implantatima) na 5 godina. Kada je u pitanju garancija zubnih implantata koji se ugrađuju u kost, ona je doživotna.
Bitno je napomenuti kako ključan faktor koji garancija uključuje je redovita kontrola. Obavezna je kontrola zubi jednom godišnje za sve pacijente kako bi se na vrijeme preveniralo ukoliko je u čeljusnoj kosti došlo do promjena.

Naručite se

O nama

30 godina obiteljske tradicije
Saznajte više ›

Naš tim

15 doktora dentalne medicine
Saznajte više ›

Naše usluge

01 posjet dovoljan za nove zube
Saznajte više ›

Iskustvo

20000 zadovoljnih pacijenata

Izaberite način plaćanja

Kako bismo vam olakšali financiranje vašeg stomatološkog zahvata, osim plaćanja gotovinom, za što dajemo 5% popusta ili 10% popusta ako je iznos veći od 10 000 kuna, nudimo vam i mogućnost plaćanja svim karticama na rate. Iskoristite mogućnost plaćanja do 24 rate bez kamata ili opciju potrošačkog kredita na 60 mjeseci.

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.