ALL-ON-4 metoda | Štimac Centar dentalne medicine

ALL-ON-4 metoda | Štimac Centar dentalne medicine

All on 4
metoda

AKCIJSKA CIJENA 
Ako ste tijekom godina izgubili sve zube ili su vam preostali zubi predviđeni za vađenje, najefikasnije fiksno rješenje kojim ćete trajno nadomjestiti zube koji nedostaju je All-on-4 metoda, tj. koncept svih zubi na samo 4 implantata.
Molimo prihvatite marketinške kolačiće kako bi mogli pogledati ovaj video.

ŠTO JE ALL ON 4 METODA?

Zubni most na 4 implantata (All-on-4) je metoda, točnije koncept svih zubi na samo 4 implantata gdje se za bezube osobe, bez obzira je li riječ o donjoj ili gornjoj čeljusti (a moguće i obje) izrađuje zubni nadomjestak (zubni most) koji je fiksno pričvršćen na četiri (4) zubna implantata.

Pokažite više Pokažite manje

Ovaj zahvat pod lokalnom anestezijom, kompjutorski navođenom implantologijom i naprednim kirurškim uređajem omogućuje bolju preciznost ugradnje i trajnost implantata u samo dvije posjete s time da odmah u prvoj posjeti kao privremeno rješenje osoba dobiva privremene zube s kojima odlazi kući.

Pokažite više Pokažite manje
 

Opis zahvata

 

Akcijska cijena All on 4 metode – koncepta svih zubi na samo 4 implantata

Do 30.6.2024. imamo akciju od 20% popusta na fiksna rješenja za bezubu čeljust na gotovinsko plaćanje i 10% na kartično plaćanje.

 
 
TKO JE KANDIDAT ZA ALL ON 4 METODU?

TKO JE KANDIDAT ZA ALL ON 4 METODU – KONCEPT SVIH ZUBI NA SAMO 4 IMPLANTATA?

Metoda All-on-4 – koncept svih zubi na samo 4 implantata idealno je rješenje za problem nedostatka zubi, prvenstveno za bezube čeljusti kod osoba koje su kroz niz godina izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube. All on 4 pravi je odabir i za one koje muče zubne proteze i ne mogu se na njih naviknuti. Ovom metodom se ugrađuju implantati prema najsuvremenijim terapijskim konceptima te je moguće rješenje i kod osoba koje imaju vrlo malu količinu kosti u usnoj šupljini.

Što je kost bolja (zdravija, kvalitetnija) to je mogućnost ugradnje implantata veća, no čak i ako kost nije dovoljno dobrog volumena postoji mogućnost da oralni kirurg uz dodatne oralnokirurške zahvate napravi All-on-4 metodu – koncept svih zubi na samo 4 implantata.

Bitno je napomenuti kako je All on 4 metoda moguća jedino kod potpune bezubosti te u tom slučaju predstavlja najefikasnije rješenje, a kao najveće prednosti su mu brzina i veća cjenovna isplativost od klasičnog protetskog i implantološkog zahvata.

 

Nemate kosti za ugradnju implantata
– nema problema!

Uvijek su vam govorili da možete imati samo mobilnu protezu jer nemate dovoljan volumen kosti i teži oblik parodontoze? NOVO rješenje za bezubost čak i u tim slučajevima je naš ZERO BONE IMPLANT koncept, točnije subperiostalni (individualizirani) implantati. Sve o ovom REVOLUCIONARNOM KONCEPTU doznajte na linku.

 

Zašto posjetiti oralnog kirurga u slučaju problema?

Oralni kirurg znat će detaljnom 3D dijagnostikom CT-om procijeniti jeste li kandidat za All-on-4 metodu – koncept svih zubi na samo 4 implantata. Oralna kirurgija, u slučaju svakog zahvata kao prvi korak uključuje dobru te detaljnu dijagnostiku i upute pacijentu kako bi zahvat prošao što jednostavnije. Budući da se radi o velikom kirurškom zahvatu bitno je izabrati kirurga s iskustvom, koji će se posvetiti planiranju operacije i inicijalno izraditi protetsko-kirurški plan implantološkog zahvata.

Naš specijalist oralne kirurgije Filip Štimac, dr.med.dent. na dnevnoj bazi ugrađuje najkvalitetnije Nobel Biocare ili Bego implantate zahvatom All on 4 i time vam omogućuje potpuno povjerenje u postupak i osigurava zahvat koji je maksimalno siguran za pacijenta.

 

Rezultati zahvata

 

Jeste li kandidat za All on 4 metodu – koncept svih zubi na samo 4 implantata?

Želite li saznati jeste li baš Vi kandidat za All-on-4 metodu ili imate više pitanja? Kontaktirajte nas putem našeg online obrasca i rezervirajte svoj termin za besplatan prvi pregled kod naših iskusnih dijagnostičara!
 

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
 

Naši stručnjaci

Štimac
Koncept svih zubi na samo 4 implantata – All-on-4 metoda pokazala se kao idealno rješenje za sve osobe koje su, kroz niz godina, iz nekog razloga izgubile sve zube ili su im zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube. Rezultati zahvata su vrlo brzi i uspješni, čak 99% pacijenata vraća se na ugradnju protetske konstrukcije s integriranim implantatima spremnim za finalan rad na implantatima.
Filip Štimac

Filip Štimac

dr. med. dent, spec. oralne kirurgije
 

Zašto odabrati Štimac centar dentalne medicine?

 • Potpuna rendgenska dijagnostika na jednom mjestu
 • Preko 20000 ugrađenih zubnih implantata
 • Specijalist oralne kirurgije s višegodišnjim iskustvom
 • 3 godina garancije na konstrukciju protetskog dijela nadogradnje na zubnom implantatu
 • Preko 20000 zadovoljnih pacijenata
 • Certifikat implantološke akademije – edukativni centar za ugradnju Bego implantata
 • Renomirani zubni implantat s 99% uspješnosti ugradnje implantata
 • Individualan pristup svakome pacijentu

Besplatan pregled

 

Što naši pacijenti kažu o nama?

 

Prosječna ocjena pacijenata za uslugu ALL On 4 u Štimac Centru
dentalne medicine

Ocijenjeno 4.9/5 na temelju 17 recenzija pacijenata
Štimac Centra dentalne medicine

ocjena Dr Štimac
 

Garancija na All-on-4 metodu

Štimac centar dentalne medicine daje garanciju na konstrukciju protetskog rada All on 4 metode – koncepta svih zubi na samo 4 implantata (most na samo implantatima) 3 godine. Eventualna otkrhnuća keramičkih ili akrilatnih dijelova protetskog rada pokrivena su garancijom u trajanju 3 godine. Bitno je napomenuti kako je redovita kontrola ključan uvjet koji garancija uključuje. Obavezna je kontrola zubi jednom godišnje za sve pacijente kako bi se na vrijeme preveniralo ukoliko je u čeljusnoj kosti došlo do promjena.
Garancija na ugradnju
 

O nama

35
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

O nama

35
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

Iskustvo

30 000
zadovoljnih pacijenata

Iskustvo

30 000
zadovoljnih pacijenata
 

Izaberite način plaćanja

Kako bismo vam olakšali financiranje vašeg stomatološkog zahvata, odobravamo vam 5 do 15% popusta na gotovinsko plaćanje ovisno o količini radova i visini vaše ponude. Također, osim plaćanja gotovinom, nudimo vam i mogućnost plaćanja Maesto, Master card, Visa i Visa Premium karticama do 24 rate bez kamata.

visa
master card
maestro
diners
 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.