Hijaluronski dermalni fileri 

S godinama koža počinje pokazivati prve znakove starenja. Konture lica se mijenjaju kako starimo i koža počinje gubiti tonus. Oko očiju i oko usana primijetit ćete prve linije i prve bore. Koža postaje umorna i beživotna, a bore sve izraženije. U mnogim slučajevima, bore se mogu smanjiti, ublažiti ili čak ukloniti hijaluronskim dermalnim filerima.

ŠTO SU HIJALURONSKI DERMALNI FILERI?

Za postizanje prirodnog izgleda kože koristimo Juvederm dermalne filere. Jednostavno i učinkovito ovaj neinvazivni estetski tretman služi za popunjavanje bora. 

Hijaluronski dermalni fileri sastoje se od hijaluronske kiseline, molekule koja se prirodno nalazi u vašim stanicama, a zaslužna je za lijep i osvježen izgled kože. Hijaluronska kiselina ima važnu ulogu u poboljšanju hidratacije kože i zadržavanju vode, poticanju proizvodnje kolagena i cijeljenju. Hijaluronska kiselina pomaže vašoj koži da izgleda svježije i zategnutije. Primjena hijaluronske kiseline ima odlične učinke na popunjavanje bora, omekšavanje grubih linija i kontura lica, oblikovanje usana, podizanje obraza, smanjivanje podočnjaka, povećanje usana i postizanje svježeg, mladenačkog i prirodnog izgleda kože lica.

Dok kolagen traje samo nekoliko mjeseci i mora se testirati prije prve primjene radi utvrđivanja tolerancije pacijenta, hijaluronska kiselina se može injektirati bez prethodnog testiranja i Juvederm hijaluronski fileri obično traju od 9 mjeseci do godinu dana.

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.

UNICERT ISO 9001
GCR
GIDE
Superbrands
Štimac - Naj Doktor 2016
Štimac - Naj Doktor 2017
Štimac - Naj Doktor 2018

KAKO JUVEDERM HIJALURONSKI FILERI MOGU ISTAKNUTI VAŠU LJEPOTU?

Nikako se ne možete riješiti podočnjaka bez obzira na to koliko spavali? Dermalni fileri se mogu koristiti i ako imate problema s tamnim krugovima oko očiju. Gubitak volumena mekog tkiva može dovesti do pojave vrećica ispod očiju. To može dovesti do tamne sjene ispod očiju što uzrokuje umoran izgled. Ovo je problem koji se jednostavno i učinkovito može riješiti hijaluronskim dermalnim filerima.

Oduvijek ste željeli savršene i pune usne? Pomoću hijaluronskih dermalnih filera svojim usnama podarite dodatni volumen i punoću koje često gubimo s godinama. Dermalni fileri daju gotovo trenutne rezultate naglašavajući prirodni oblik usana i njihov punoću. Kako biste umanjili vidljive znakove starenja i koži vratili mladolik izgled, izbrisali podočnjake i vrećice ispod očiju, rješenje je u potpuno bezopasnom, bezbolnom i neinvazivnom estetskom tretmanu s hijaluronskim dermalnim filerima. Upotreba hijaluronske kiseline je višestruka: može izravnati bore, povećati usne i čak oblikovati konture lica. Najčešće se koristi kada je koža bez sjaja, kada nam smetaju bore oko očiju, bore oko usta i pušačke bore kod pušača.

Zašto se odlučiti za tretmane Juvederm hijaluronskim dermalnim filerima?

Estetski tretmani pomlađivanja kože lica hijaluronskom kiselinom u našoj poliklinici su u potpunosti sigurni, bezopasni i prirodni. Tretman hijaluronskom kiselinom bazira se na organskim prirodnim sastojcima jer vaše tijelo u svom sastavu već ima hijaluronsku kiselinu. Ovaj popularni estetski tretman ima izvrsne učinke na pomlađivanje lica, oblikovanje usana i očnih kapaka, povećanje usana, popunjavanje bora i dovodi do manje vidljivosti ožiljaka od akni. Velika prednost je što aplikacija dermalnih filera traje jako kratko i odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Za primjenu dermalnih filera hijaluronske kiseline nema dobne granice i na tretmane možete krenuti čim primijetite prve znakove starenja i prve bore. Dermalni fileri hijaluronske kiseline ublažavaju starenje kože lica i suptilno vaše čine lice ljepšim tako da smanjuju i zaglađuju bore, vraćaju koži volumen i elastičnost, stvaraju dojam liftinga lica te lijepo oblikuju i definiraju usne i crte lica. Osigurat će vam prirodan i svjež izgled odmah nakon aplikacije.

Opis aplikacije hijaluronskih dermalnih filera

Sami postupak aplikacije hijaluronskih dermalnih filera je u potpunosti bezbolan jer se koristi anestetska krema i traje vrlo kratko, svega nekoliko minuta.

Hijaluronska kiselina se ubrizgava u vrlo malim količinama ispod kože. Neposredno prije aplikacije dermalnih filera, dr. Štimac će očistiti područje koje će tretirati, a vi ćete dobiti anestetsku kremu koja će smanjiti nelagodu tijekom i nakon tretmana. 

Trebali biste primijetiti rezultate odmah nakon tretmana. Neki pacijenti imaju blage otekline koje su privremene i trebaju se povući tijekom dana. Moći ćete se odmah vratiti normalnim aktivnostima.

Rezultati aplikacije Juvederm hijaluronskih dermalnih filera

Rezultati nakon aplikacije traju od otprilike 9 do 12 mjeseci. Ako se rade 3 tretmana za redom, djelovanje i učinci aplikacije hijaluronskih dermalnih filera vide se puno dulje od 12 mjeseci. 

Juvederm dermalne filere možemo aplicirati na većem dijelu lica, kao što su usne, obrazi, nos ili brada. Fileri se ubrizgavaju pod kožu i odmah ćete vidjeti rezultate jer hidratacijom povećavaju volumen dubljeg dijela kože lica i time doprinose svježem i prirodnom izgledu. 

Jedna doza hijaluronskih filera (1 ml) dovoljna je za popunjavanje i oblikovanje usana (gornja i donja), lagano popunjavanje i smanjenje bora smijalica (nazolabijalne bore) ili lagano podizanje obraza. Dermalni filer se ubrizgava pomoću malih igala u željeno područje i trenutačno stvara suptilan i prirodan volumen kože.

Koja je cijena tretmana?

Cijena jednog tretmana Juvederm hijaluronskim dermalnim filerima (1 ml) iznosi 3.000 kuna. Ako se odlučite i na drugi estetski tretman lica po izboru, na njega vam odobravamo 20% popusta.

Zašto je stomatolog odličan izbor za aplikaciju hijaluronskih filera?

Velika preciznost, vještina i izvrsno poznavanje anatomije lica, preduvjeti su za siguran i uspješan estetski tretman i savršen rezultat primjene dermalnih filera. Upravo se stomatolozi, zbog svakodnevnog rada u području lica i preciznosti koju zahtjeva njihov posao, smatraju najvještijima za izvođenje tretmana na licu. Svakodnevno stvaranje estetski savršenih osmijeha usko je povezano sa simetrijom i estetikom lica. Kompleksnost stomatoloških zahvata i nužnost da se tretmani izvode što nježnije i bezbolnije, omogućuje našim stomatolozima da se vrlo lako specijaliziraju i za estetske tretmane na licu.

U Štimac centru dentalne medicine u Zagrebu prepoznali smo vaše zahtjeve za visokom estetikom, stoga smo se specijalizirali i za estetske tretmane lica hijaluronom i PRP tretman. Elena Štimac, dr.med.dent. naša vrsna doktorica za kreiranje estetski savršenih osmijeha, stavlja veliki naglasak na estetiku cijelog lica, te je specijaliziravši se za PRP tretman te tretmane hijaluronskim filerima (hijaluronskom kiselinom), danas članica Hrvatskog društva za estetiku lica.

Mladolik izgled i lijepo lice želja su svih nas. U Štimac centru idemo u korak sa svjetskim trendovima i željama naših pacijenata i uz usluge dentalne estetike, nudimo vam proširenu paletu estetskih usluga uz najpopularnije estetske tretmane za lice.

Zašto odabrati Štimac centar dentalne medicine?

 • Kao stomatolozi izvrsno poznajemo anatomiju lica te posjedujemo izuzetnu preciznost i vještinu za estetske tretmane
 • Pružamo zaokruženu paletu estetskih usluga uz estetske tretmane osmijeha i lica
 • Doktori specijalizirani za estetske tretmane hijaluronskim filerima, tretman botoxom i PRP tretman
 • Uz najmoderniju tehnologiju nudimo vam potpuno prirodan tretman osvježavanja lica vlastitom krvnom plazmom (PRP)
 • Članovi smo Hrvatskog društva za estetiku lica
 • Sudionici smo brojnih kongresa, seminara i edukacija u području estetike lica
 • Svi tretmani su u potpunosti sigurni i bezbolni
 • Imamo preko 30 godina iskustva u medicini

Naručite se

O nama

30 godina obiteljske tradicije
Saznajte više ›

Naš tim

15 doktora dentalne medicine
Saznajte više ›

Naše usluge

01 posjet dovoljan za nove zube
Saznajte više ›

Iskustvo

20 000 zadovoljnih pacijenata

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

 • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

 • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.