Hijaluronski dermalni fileri | Štimac Centar dentalne medicine

Hijaluronski dermalni fileri | Štimac Centar dentalne medicine

Hijaluronski
dermalni fileri

Saznajte cijenu
S godinama koža počinje gubiti elastičnosti i mladolik izgled te pokazuje prve znakove starenja. Konture lica se mijenjaju kako starimo i koža počinje gubiti tonus. Prvo ćete početi primjećivati bore oko očiju, bore oko usana te oko očnih kapaka. Koža postaje umorna i beživotna, a bore sve izraženije.
SAVRŠENE I PUNE USNE?

ODUVIJEK STE ŽELJELI SAVRŠENE I PUNE USNE?

Pomoću hijaluronskih dermalnih filera svojim usnama podarite dodatni volumen i punoću koje često gubimo s godinama, pogotovo kod pušača kod kojih se stvaraju i tzv. pušačke bore te bore koje nastaju od rubova usnica prema bradi.

Dermalni fileri daju gotovo trenutne rezultate naglašavajući prirodni oblik usana i njihov punoću. Kako biste umanjili vidljive znakove starenja okrenite se rješenju koje je u potpuno bezopasno, bezbolno i neinvazivno – riječ je o estetskom tretmanu u kojem koristimo hijaluronske filere i to kako bismo: izravnali bore, pogotovo nazolabijalne bore, povećali usne i čak oblikovali konture lica.

Filere najčešće koristimo kada je koža bez sjaja, kada nam smetaju bore oko usta i pušačke bore.

 

Cijena tretmana hijaluronskim dermalnim filerima

Cijena pregleda kod doktorice Elene Štimac Vukojević iznosi 30 € / 226,04 kn, ali ako se odlučite za predloženi tretman, taj iznos ulazi u njegovu cijenu. Cijena tretmana Juvederm hijaluronskim dermalnim filerima iznosi 398,17 € / 3.000 kn (1 ml)!
 
 

Volift Juvederm fileri za gornju i donju usnicu

Slučaj ugradnje ljuskica i krunica
Slučaj ugradnje ljuskica i krunica

 

 

ŠTO SU HIJALURONSKI DERMALNI FILERI I KAKO DJELUJU?

Takvi fileri sastoje se od hijaluronske kiseline, molekule koja se prirodno nalazi u našim stanicama, a zaslužna je za lijep i mladolik izgled kože.

Hijaluronska kiselina je iznimno važna za zadržavanje vode pod kožom kako bi se izgladile linije te kako bi se vratila prirodna punoća i koža održavala hidratiziranom. Isto tako, vrlo je važna za poticanje proizvodnje kolagena i cijeljenje vaše kože. Sve to pomaže koži da izgleda svježije i zategnutije, a samim time i mladoliko.

Fileri djeluju tako da zaglađuju linije lica, obnavljaju izgubljenu punoću te, što je i vrlo važno, održavaju kožu hidratiziranom.

Oni licu ili usnama daju punoću, oblikuju ih, a da pritom zadržavaju prirodan, simetričan i uravnotežen izgled. Jedna od najvećih prednosti hijaluronskih filera je sigurnost, prirodan rezultat i dugotrajnost nakon aplikacije.

 
SAVRŠENE I PUNE USNE?

KOLIKO ČESTO MORAMO KORISTITI DERMALNE FILERE KAKO BI ODRŽALI ŽELJENI VOLUMEN USNICA?

Razlikuje se od osobe do osobe koliko često bi se fileri trebali koristiti. Premium Juvederm dermalni fileri koje mi koristimo mogu zadržavaju se na apliciranom području od 9 do čak 15 mjeseci.

Budući da takvi hijaluronski fileri stimuliraju proizvodnju kolagena, kod nekih pacijentica možda nije nužno ponoviti zahvat nakon navedenog vremenskog perioda.

Ipak, kod nekih se razgradnja filera može odviti brže zbog ubrzanog metabolizma i sličnih faktora.

 

ZAŠTO ODABRATI STOMATOLOGA ZA POMLAĐIVANJE KOŽE I LIFTING LICA?

Mnogi se pitaju zašto pored bogate, ali i često jeftinije ponude u beauty poliklinikama, odabrati stomatologa za estetske tretmane lice, pogotovo za aplikaciju hijaluronskih dermalnih filera.

Preciznost, vještina i poznavanje anatomije lica, preduvjeti su za uspješan estetski tretman i savršen rezultat prilikom svih tretmana u kojima se koriste fileri za lice. Upravo se nas stomatologe, zbog svakodnevnog rada u području lica i preciznosti koju zahtjeva naš posao, smatra vrlo vještima u tretmanima na licu, pogotovo za tretmane u kojima se koriste ovakvi fileri.

Kompleksnost stomatoloških zahvata i nužnost da se tretmani izvode što nježnije i bezbolnije, omogućuje nam da se lako specijaliziramo i za estetske tretmane na licu. Upravo je zato estetska stomatologija idealno rješenje za pomlađivanje kože pomoću dermalnih filera te za lifting lica.

Povrh toga, razne beauty poliklinike često imaju tek površno znanje o estetskim tretmanima i fileri za lice kojima se koriste vrlo često su nekvalitetni. U našem centru možete biti sigurni u to da će se vama baviti visokoškolovani stručnjak te da su svi dermalni fileri koje koristimo najviše kvalitete trenutno dostupne na tržištu.

U Štimac centru dentalne medicine u Zagrebu prepoznali smo vaše zahtjeve za visokom estetikom, stoga smo se specijalizirali i za estetske tretmane lica hijaluronom i tretman krvnom plazmom.

Elena Štimac Vukojević, dr.med.dent., spec. dentalne protetike naša vrsna doktorica za kreiranje estetski savršenih osmijeha, stavlja veliki naglasak na estetiku cijelog lica, te je, specijaliziravši se za tretman krvnom plazmom te tretmane hijaluronskim filerima (hijaluronskom kiselinom), danas članica Hrvatskog društva za estetiku lica.

 
KAKO HIJALURONSKI DERMALNI FILERI MOGU ISTAKNUTI LJEPOTU VAŠIH USANA I LICA?

KAKO HIJALURONSKI DERMALNI FILERI MOGU ISTAKNUTI LJEPOTU VAŠIH USANA I LICA?

Fileri imaju raznoliku primjenu, ali su posebno popularni u području ispunjavanja linija i nabora. Upotrebljavaju se i za obnovu punoće obraza i područja brade te za poboljšanje izgleda usana. Hijaluronskim se filerima može oblikovati lice, a da ono pritom zadržava simetričan i uravnotežen cjelokupni dojam. Ono što je najvažnije koža će biti hidratizirana i mladolika.

Ublažavanje linija osmijeha, obnavljanje izgubljene punoće u obrazima te naglašavanje usana samo su neki od problema koje jednostavno i učinkovito mogu riješiti dermalni fileri.

 

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
 
ZAŠTO SE ODLUČITI ZA TRETMANE HIJALURONSKIM DERMALNIM FILERIMA?

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA TRETMANE HIJALURONSKIM DERMALNIM FILERIMA?

Estetski tretmani pomlađivanja lica u kojima koristimo hijaluronsku kiselinu u našem centru su u potpunosti sigurni, bezopasni i prirodni. Hijaluronski dermalni fileri baziraju se na organskim prirodnim sastojcima jer vaše tijelo u svom sastavu već ima hijaluronsku kiselinu.

Ovaj popularni estetski tretman ima izvrsne učinke na pomlađivanje lica, oblikovanje usana i očnih kapaka, povećanje usana, zaglađuje nazolabijane bore i dovodi do manje vidljivosti ožiljaka od akni.

Velika prednost je što tretman u kojem se koriste hijaluronski fileri traje jako kratko i odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Za primjenu filera, točnije hijaluronske kiseline nema dobne granice i na tretmane možete krenuti čim primijetite prve znakove starenja i prve bore.

Dermalni filer ublažava starenje kože lica i suptilno čini vaše lice ljepšim tako što smanjuje i zaglađuje bore, vraća koži volumen i elastičnost, stvara dojam liftinga lica te lijepo oblikuje i definira usne i crte lica. Osigurat će vam prirodan i svjež izgled odmah nakon aplikacije.

 
KADA MOŽEMO OČEKIVATI REZULTATE TERAPIJE HIJALURONSKIM FILERIMA?

KADA MOŽEMO OČEKIVATI REZULTATE TERAPIJE HIJALURONSKIM FILERIMA?

Promjene na vašoj koži mogu se vidjeti nekoliko dana nakon prvog tretmana upravo zbog kvalitetnih dermalnih filera kojima se koristimo.

Već nakon samo dva tjedna, hijaluron će se potpuno raspodijeliti na zonama gdje smo ga primijenili, a nakon toga rezultati, ovisno o indikacijama i ovisno od osobe do osobe, mogu biti vidljivi čak i do 15 mjeseci nakon prve primjene. Tako da osim što su hijaluronski dermalni fileri prirodan način pomlađivanja kože te vam daju prirodan izgled, oni daju i dugotrajne rezultate.

 

Zaokružite svoj novi osmijeh predivnim usnama!

 
Mnogi teže blistavom osmijehu i zavodljivim usnama
Tu vam je na usluzi estetska stomatologija
Uz isticanje usana, svakako preporučamo i osvježavanje lica
 

Mnogi teže blistavom osmijehu i zavodljivim usnama, a upravo je taj look “must – have” u današnje vrijeme. Tu vam je na usluzi estetska stomatologija koja vam daje divan osmijeh i još divnije usne kojima upotpunjujete svoj mladenački izgled i time dobivate još više samopouzdanja.

U našem centru nudimo vam mnogo tretmana kojima vam dajemo predivan osmijeh, ali što je on bez onog “final toucha”, bez onog završnog dodira, bez one točke na “i”? U današnje su vrijeme hijaluronski fileri najbolji izbor kada svom divnom osmijehu želite dati još divniji okvir.

Uz isticanje usana, svakako preporučamo i osvježavanje lica hijaluronskim filerima kako bi se efekt predivnog osmijeha dodatno izrazio. To je još jedan dokaz da se u Štimac centru veliki naglasak stavlja upravo na visoku estetiku koja jamči fantastične rezultate, bilo da se radi o estetici osmijeha ili estetici lica.

 

Mnogi fileri za lice dolaze s anestetikom koji pomaže u smanjenju boli.

Prije samog zahvata hijaluronskom kiselinom aplicira se i topikalna anestetska krema. Upravo je zato postupak tretmana u kojem se koristi dermalni filer u potpunosti bezbolan te sam zahvat traje jako kratko, oko deset minuta, pa vam ni psihološki ne stigne biti neugodan.

Dermalni filer tj. hijaluronska kiselina u vrlo malim količinama ubrizgava se ispod kože. Neposredno prije aplikacije dermalnih filera, doktorica Elena Štimac Vukojević će očistiti područje koje će tretirati, a odmah nakon aplikacije odlazite kući mlađeg izgleda.

Neki pacijenti imaju blage otekline ili blage alergijske reakcije koje su privremene i trebaju se povući tijekom dana. Nakon tretmana odmah ćete se moći vratiti normalnim aktivnostima.

Bilo da ste već prije dolazili na tretmane hijaluronskim filerima, bilo da ste njima povećavali usne ili pomlađivali kožu lica ili ih želite isprobati po prvi put i to za vama neku važnu prigodu, sigurni smo da vas zanima što će se dogoditi s vašim usnama i kožom kada hijaluronska kiselina nestane, točnije kada njezino djelovanje prestane.

Najvažnija pitanja koja često dobijemo od pacijenata su: “Kako vratiti izgubljeni volumen usana i kože lica?” te “Postaje li koža lica lošija nego prije tretmana hijaluronskim filerima?”.

Ne trebate se bojati toga da će ubrizgani hijaluronski dermalni fileri ostaviti usnice “ispumpanima” ili “ružnijima” ili kožu lica “obješenom” kada se razgrade. Kvalitetna hijaluronska kiselina postepeno nestaje, bez da to osjetite, a usne i koža su vam i dalje zdrave i svježe bez obzira što su se dermalni fileri razgradili.

Upotreba silikona je invazivan zahvat kojim u vlastito tijelo gurate nešto što mu prirodno ne pripada. Ako niste zadovoljni postupkom, rezultat je nepovratan. Isto tako korištenjem silikona vrlo se često narušava mimika lica te ono dobiva neprirodan i “plastičan” izgled.

Trend pretjerivanja kod povećanja usna, kao i trend “plastičnih obraza“, već je duže vrijeme van mode. Možda i najveći problem silikona je taj što trajno mijenja oblik usana i kože lica, srasta s vašim tkivom i daje potpuno neprirodan izgled. Osim toga, usnama daje predimenzionirani oblik.

Surova je činjenica i da se nakon tretmana silikon nikada ne razgrađuje i trajno ostaje pod vašom kožom. Postoje tretmani i operacije, koje su vrlo često bolne, kojima se silikoni mogu odstraniti, ali i njima se dodatno narušava lice, a pogotovo usne.

Zato je idealno rješenje estetska stomatologija, koja koristi dermalne filere, tj. hijaluronsku kiselinu. Ona je potpuno prirodan način za pomlađivanje kože, lifting lica i povećanje usana jer se hijaluronska kiselina u vašem tijelu prirodno razgradi kroz više mjeseci. No, ne trebate misliti da će vaše usne nakon što se hijaluron razgradi izgledati “ispuhano” ili ”prazno”, one i dalje ostaju zdrave te svježe.

U našem centru, uz najmoderniju tehnologiju, koristimo i samo najbolje proizvode. Zato smo se odlučili za Juverderm hijaluronske dermalne filere – br. 1 hijaluronske filere ne tržištu.

Uz mnoga istraživanja, naprednu tehnologiju proizvodnje, sigurnost te kvalitetu, Juvederm dermalni fileri su danas jedini izbor mnogima koji se bave estetikom lica. Juvederm dermalnim filerima lice se pomlađuje nadomještanjem hijaluronske kiseline koja s vremenom nestane.

Djeluje tako da izglađuje linije lica, obnavlja izgubljenu punoću te kožu održava hidratiziranom. Juvederm daje licu punoću i oblikuje ga, a da pritom zadržava prirodan, simetričan i uravnotežen izgled.

Jedna od najvećih prednosti Juvederm dermalnih filera je sigurnost, prirodan rezultat i dugotrajnost nakon aplikacije. Ovisno o fileru i području aplikacije, trajanje je oko godinu dana.
Sama aplikacija je minimalno bolna jer svi Juvederm dermalni fileri sadrže 0,3% lidokaina koji je lokalni anestetik.

 

Što naši pacijenti kažu o nama?

 

Zašto odabrati Štimac centar dentalne medicine?

 • Kao stomatolozi izvrsno poznajemo anatomiju lica te posjedujemo izuzetnu preciznost i vještinu za estetske tretmane dermalnim filerima
 • Pružamo zaokruženu paletu estetskih usluga uz estetske tretmane osmijeha i kože lica
 • Doktori specijalizirani za estetske tretmane u kojima se koriste fileri, tretman za smanjenje i uklanjanje bora te tretman krvnom plazmom
 • Uz najmoderniju tehnologiju nudimo vam potpuno prirodan tretman osvježavanja lica vlastitom krvnom plazmom
 • Koristimo samo najkvalitetnije hijaluronske filere dostupne na našem tržištu
 • Članovi smo Hrvatskog društva za estetiku lica
 • Sudionici smo brojnih kongresa, seminara i edukacija u području estetike lica i estetske stomatologije
 • Svi tretmani hijaluronskim filerima, tretmani za smanjenje i uklanjanje bora te tretman krvnom plazmom u potpunosti su sigurni i bezbolni
 • Imamo preko 30 godina iskustva u medicini
 

Naši stručnjaci

Mladolik izgled i lijepo lice želja su svih nas. U Štimac centru idemo u korak sa svjetskim trendovima i željama naših pacijenata i uz usluge dentalne estetike, nudimo vam proširenu paletu estetskih usluga uz najpopularnije estetske tretmane za konturiranje lica i popunjavanje bora lica.

Elena Štimac Vukojević

dr. med. dent., spec. dentalne protetike
 

O nama

30
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

O nama

30
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

Iskustvo

20 000
zadovoljnih pacijenata

Iskustvo

20 000
zadovoljnih pacijenata
 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.