PRP tretman

Tražite li novi način za borbu protiv bora oko očiju, bora oko usta ili bora smijalica? Upoznajte potpuno prirodan tretman pomlađivanja za sve one koji žele brze i primjetne rezultate.

ŠTO JE PRP TRETMAN?

PRP tretman je potpuno prirodan tretman pomlađivanja koji se bazira na vašoj vlastitoj krvnoj plazmi sa snažnim djelovanjem na regeneraciju i pomlađivanje vaše kože. 

PRP tretman pomlađivanja matičnim stanicama, „vampirski tretman Kim Kardashian“ ili platelet rich plasma nema nuspojava ili alergijskih reakcija jer se pomoću njega u tkivo ne unose sintetičke tvari, već se koristi vaša krv. PRP terapija daje izvrsne rezultate kod osvježavanja i postizanja mladolikog izgleda kože lica, a promjene se mogu vidjeti već nakon prvog tretmana. Pravi rezultati se očekuju mjesec dana nakon tretmana, a ponavljanje postupka se preporučuje svakih dva do tri mjeseca, ovisno o indikacijama.

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.

UNICERT ISO 9001
GCR
GIDE
Superbrands
Štimac - Naj Doktor 2016
Štimac - Naj Doktor 2017
Štimac - Naj Doktor 2018

KADA SE ODLUČITI ZA PRP TRETMAN?

S godinama se smanjuje količina kolagena prisutnog u vašoj koži i to dovodi do pojave bora a koža izgleda umorno i gubi sjaj. Za one koji nisu ljubitelji invazivne estetske kirurgije, PRP metoda ima drugačiji pristup. Ona, u stvari, omogućuje tijelu da koži podari prirodni sjaj i istakne njenu ljepotu koristeći vlastitu plazmu.

Dobra vijest je da je većina vas kandidat za pomlađivanje lica matičnim stanicama. PRP tretman može poboljšati izgled vaše kože i tonus, smanjiti vidljivost bora, ublažiti glatke bore i fine linije, minimizirati pojavu hiperpigmentacije i pomoći kod ožiljaka od akni. To je savršen tretman ako tražite smanjenje bora oko usta, smanjenje, bora smijalica, smanjenje bora oko očiju i nazolabijalnih bora.

Zašto se odlučiti za PRP terapiju?

Ako imate suhu, umornu kožu koja je izgubila elastičnost ili želite usporiti proces starenja kože, PRP tretman je odlično rješenje. Ovaj prirodan tretman se preporučuje svima vama koji želite izbjeći agresivne postupke i zadržati prirodan i mladolik izgled kože. PRP metoda se primjenjuje kada želite izgledati svježe, odmorno i pomlađeno, i ukloniti beživotan i umoran izgled lica.

PRP tretman pomlađivanja krvnom plazmom prvenstveno služi za pomlađivanje vaše kože i za postizanje glatkoće i elastičnosti kože lica. Za PRP tretman (Platelet Rich Plasma) koristi se krvna plazma bogata trombocitima s većom količinom faktora rasta. Odličan je postupak za smanjenje ili poboljšanje izgleda bora oko očiju, bora oko usta, za nazolabijalne bore, pušačke bore, bore smijalice i druge sitne bore, a može smanjiti i ožiljke od akni.

Opis primjene PRP terapije

PRP terapija (Platelet Rich Plasma) je vrlo jednostavna i brza, a započinje vađenjem male količine vaše krvi (do 4 ml). Krv se centrifugira u specijalnim strojevima kako bismo posebnom tehnikom, odnosno centrifugom s velikim brojem okretaja, odvojili plazmu od ostalih sastojaka vaše krvi. Tako ćemo dobiti krvnu plazmu bogatu trombocitima koja će osvježiti vašu kožu.

Trombociti potiču faktore rasta i stvaraju matične stanice koje obnavljaju izgled vaše kože, poboljšavaju njenu elastičnost, strukturu i tonus. PRP metoda potiče obnovu i stvaranje novog kolagena i krvnih žila. Zato će vaša koža biti osvježena, a vi ćete izgledati odmorno. 

Vaša krvna plazma se nježnim ubodima ubrizgava u kožu. Postupak je u potpunosti bezbolan jer će vam dr. Štimac prije početka tretmana aplicirati anestetsku kremu na lice koja će lagano utrnuti kožu, a vama omogućiti bezbrižno uživanje u tretmanu. Cijeli tretman traje svega 45 minuta i odmah ćete moći primijetiti prve rezultate.

Rezultati PRP terapije

PRP tretman (Platelet Rich Plasma) je tretman pomlađivanja vašim matičnim stanicama. Kao dermalni fileri, daje rezultate koje ćete vidjeti odmah nakon prvog tretmana. Ovim tretmanom vašoj koži trenutno vraća osvježen i mladolik izgled. 

PRP tretman se prvenstveno koristi za osvježavanje i pomlađivanje kože, za smanjenje bora oko usta, oko očiju, smanjenje nazolabijalnih bora, drugih sitnih bora, uklanjanje ožiljaka od akni itd. Faktori rasta koje potiču trombociti iz vaše krvi, tj. krvne plazme, daju vam regeneriranu i elastičnu kožu lica. Puni efekt PRP terapije bit će vidljiv otprilike mjesec dana nakon prve primjene. 

PRP tretmanom koža izgleda svježije i ljepše, a zbog svoje prirodnosti postupak ne dovodi ni do kakvih nuspojava. Moguće blago crvenilo, otok ili minimalna bol nestaju nekoliko sati nakon zahvata. Tragovi uboda su vidljivi otprilike do sat vremena nakon PRP tretmana i onda se u potpunosti povlače. 

Par sati nakon PRP tretmana nemojte na kožu nanositi puder ili obojene kreme kako bi koža disala.

Koja je cijena tretmana?

PRP tretman vlastitom krvnom plazmom istaknut će ljepotu i mladoliki izgled vaše kože. Cijena ovog prirodnog tretmana je 2.400 kuna. Za paket od 3 PRP tretmana darujemo vam popust od 20%.

Zašto je stomatolog odličan odabir kod PRP tretmana?

Velika preciznost, vještina i izvrsno poznavanje anatomije lica, preduvjeti su za siguran i uspješan estetski tretman i savršen rezultat primjene dermalnih filera. Upravo se stomatolozi, zbog svakodnevnog rada u području lica i preciznosti koju zahtjeva njihov posao, smatraju najvještijima za izvođenje tretmana na licu. Svakodnevno stvaranje estetski savršenih osmijeha usko je povezano sa simetrijom i estetikom lica. Kompleksnost stomatoloških zahvata i nužnost da se tretmani izvode što nježnije i bezbolnije, omogućuje našim stomatolozima da se vrlo lako specijaliziraju i za estetske tretmane na licu. 

U Štimac centru dentalne medicine prepoznali smo vaše zahtjeve za visokom estetikom, stoga smo se specijalizirali i za estetske tretmane lica hijaluronom i PRP tretman. Elena Štimac, dr.med.dent. naša vrsna doktorica za kreiranje estetski savršenih osmijeha, stavlja veliki naglasak na estetiku cijelog lica, te je specijaliziravši se za PRP tretman te tretmane hijaluronskim filerima (hijaluronskom kiselinom), danas članica Hrvatskog društva za estetiku lica.

Naša koža mnogo toga govori o nama: jesmo li umorni, jesmo li pod stresom i kako se osjećamo. Ako želite kožu koja ima prirodan sjaj i ljepotu, izaberite potpuno prirodnu PRP metodu pomlađivanja. U Štimac centru uvijek osluškujemo potrebe naših klijenta i zato vam želimo ponuditi potpuno sigurni PRP tretman koji će vašoj koži podariti izgled koji želite!

Zašto odabrati Štimac centar dentalne medicine?

 • Kao stomatolozi izvrsno poznajemo anatomiju lica te posjedujemo izuzetnu preciznost i vještinu za estetske tretmane
 • Pružamo zaokruženu paletu estetskih usluga uz estetske tretmane osmijeha i lica
 • Doktori specijalizirani za estetske tretmane hijaluronskim filerima, tretman botoxom i PRP tretman
 • Uz najmoderniju tehnologiju nudimo vam potpuno prirodan tretman osvježavanja lica vlastitom krvnom plazmom (PRP)
 • Članovi smo Hrvatskog društva za estetiku lica
 • Sudionici smo brojnih kongresa, seminara i edukacija u području estetike lica
 • Svi tretmani su u potpunosti sigurni i bezbolni
 • Imamo preko 30 godina iskustva u medicini

Naručite se

O nama

30 godina obiteljske tradicije
Saznajte više ›

Naš tim

15 doktora dentalne medicine
Saznajte više › 

Naše usluge

01 posjet dovoljan za nove zube
Saznajte više › 

Iskustvo

20 000 zadovoljnih pacijenata

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

 • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

 • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.