SkinPen tretman mikroiglicama - Štimac centar

SkinPen tretman mikroiglicama - Štimac centar

Tretman mikroiglicama - SkinPen

Akcijska cijena
Želite li na potpuno prirodan način osvježiti kožu lica, riješiti se ožiljaka na licu, zagladiti male nepravilnosti i sitne bore? Tretman mikroiglicama SkinPen je idealan za vas!
ŠTO JE TRETMAN MIKROIGLICAMA - SKINPEN?ŠTO JE TRETMAN MIKROIGLICAMA – SKINPEN?

Ovo je trenutačno najtraženiji i najpopularniji beauty tretman na svijetu koji potiče aktivaciju proizvodnje vašeg kolagena, zbog čega se još naziva i tretmanom za poticanje kolagena (engl. collagen induction therapy). Tretman mikroiglicama, tzv. microneedeling, radi se bez ikakvih preparata, kemikalija ili invazivnih metoda. Tu je riječ o nekirurškoj metodi estetskog tretmana koji djeluje ispod površine kože. Specijalizirani uređaj koji sadrži tanke iglice od nehrđajućeg čelika stvara na koži mikroubode, uzrokujući upalnu reakciju tkiva.

Pokažite više


Pokažite manje

Za ovaj tretman u našem centru koristimo SkinPen uređaj, koji uz pomoć mikroiglica stvara privremene mikroskopske kanaliće u vašoj koži. Na taj način se aktivira mehanizam prirodnog zacjeljivanja kože i time se potpuno prirodno povećava količina kolagena i elastina za zdraviji, svježi i mladolik izgled kože. Ovo je prvi medicinski uređaj za tretman mikroiglicama koji je odobren od strane FDA (Američka administracija za hranu i lijekove). S obzirom na broj uboda na koži, SkinPen djeluje brže i od najboljih seruma ili drugih ponavljajućih kozmetičkih tretmana. Tretman traje 30-ak minuta, a najbolje učinke ima ako se ponavlja 3 puta u 3 mjeseca.

Pokažite više Pokažite manje
 

Akcijska cijena za tri SkinPen tretmana

Cijena jednog SkinPen tretmana je 1.500 kn / € 199,08. U tijeku je akcija za paket od tri SkinPen tretmana na koji odobravamo 20% popusta te ukupna cijena za tri tretmana iznosi 3.600 kn / € 477,80!

 

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
 
KAD SE ODLUČITI ZA TRETMAN MIRKOIGLICAMA - SKINPEN?

KAD SE ODLUČITI ZA TRETMAN MIKROIGLICAMA – SKINPEN?

Umorna koža bez sjaja, mrlje od izlaganja suncu, stari ožiljci na licu od akni, vitiligo, melazma (vrsta hiperpigmentacije koja se često javlja kod žena, pogotovo tijekom i poslije trudnoće) i slične kožne promjene mogu se riješiti ili bar znatno ublažiti microneedlingom. Ako želite nešto što će zaista osvježiti vaše lice, vratiti mu zdravi sjaj i zagladiti male nepravilnosti i sitne bore, microneedling je tretman za vas.

SkinPen je za svakoga tko nije zadovoljan izgledom svoje kože, bilo da je riječ o umornoj, sivoj, hiperpigmentiranoj koži ili koži sa sitnim borama. Također ga često koristimo uz PRP, hijaluronske filere ili botox, kako bi zajedničko djelovanje imalo jači efekt na krajnji pomlađujući rezultat. Pogodan je za sve osobe od 22. godine života nadalje.

Pitajte doktora

 

ŠTO SE SVE MOŽE RIJEŠITI SKINPEN TRETMANOM?

Tretman mikroiglicama učinkovito smanjuje:

 • Mrlje od izlaganja suncu (solarni lentigo)
 • Stare ožiljke od akni
 • Melazmu
 • Vitiligo
 • Finije bore

 

Naručite se

 

SkinPen uređaj je vrhunski precizan, jedini je od svih microneedling uređaja koji ulazi uvijek na istu dubinu kože, okomito na njenu površinu. Na taj način ožiljci na licu se umanjuju, a koža se ne ozljeđuje, odnosno oštećuje eventualnim grebanjem kojeg mogu uzrokovati drugi microneedling uređaji s kosim kutem prodiranja u kožu.

Također, prednost mu je broj uboda, oko 3 milijuna mikrouboda u kožu za vrijeme jednog 30-minutnog tretmana neusporedivo je sa “sporijim” uređajima, recimo poput Dermarollera i Dermapen uređaja. Iako je cijena Dermapen uređaja i Dermarollera povoljnija, učinci tretmana su manje učinkoviti.

Tretman mikroiglicama vrlo je jednostavan i brz. Prije samog tretmana dr. Elena Štimac Vukojević će na vaše lice nanijeti anestetsku kremu zahvaljujući kojoj će postupak biti potpuno bezbolan. Nakon pripreme SkinPen uređaja, na mjesto tretmana nanosi se poseban hidrogel koji smanjuje trenje za lako klizanje i udobnost. Pacijenti tijekom tretmana mikroiglicama vrlo blago osjećaju mikro ubode. Područje primjene nije samo koža lica, tretman mikroiglicama primjenjiv je i na vrat, dekolte i ruke.

 • Smanjena izraženost ožiljaka od akni na licu
 • Smanjena izraženost kirurških ožiljaka
 • Smanjena izraženost finijih bora na licu
 • Obnovljena i sjajnija koža
 • Otklanjanje hiperpigmentacija
 • Uspješno tretiranje melazme

 

Kako je ovdje riječ o dugotrajnim regeneracijskim procesima u samoj koži, vidljivi rezultati ovog tretmana ovise o broju tretmana i tipu primjene tretmana. Bitno je naglasiti da rezultati nisu vidljivi odmah, upravo zato što je riječ o prirodnoj i dubinskoj samoobnovi kože. Poboljšanu strukturu kože i snažniji anti-age učinak vidjet ćete nakon 3 tretmana. Dubljim ožiljcima treba barem 6 tretmana, a sami procesi samoobnove kože događaju se i godinu dana nakon zadnjeg tretmana mikroiglicama.

Saznajte više

 
 

Što naši pacijenti kažu o nama?

 

Naši stručnjaci

Mladolik izgled i lijepo lice želja su svih nas. U Štimac centru idemo u korak sa svjetskim trendovima i željama naših pacijenata i uz usluge dentalne estetike, nudimo vam proširenu paletu estetskih usluga uz najpopularnije estetske tretmane za konturiranje lica i popunjavanje bora lica.

Elena Štimac

dr. med. dent.
 

O nama

30
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

O nama

30
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

Iskustvo

20 000
zadovoljnih pacijenata

Iskustvo

20 000
zadovoljnih pacijenata
 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.