Tretman krvnom plazmom | Štimac Centar dentalne medicine

Tretman krvnom plazmom | Štimac Centar dentalne medicine

Tretman krvnom plazmom

Saznajte cijenu
Tražite li novi način za borbu protiv bora oko očiju, bora oko usta ili bora smijalica? Upoznajte potpuno prirodan tretman pomlađivanja za sve one koji žele brze i primjetne rezultate.
ŠTO JE TRETMAN KRVNOM PLAZMOM?

ŠTO JE TRETMAN KRVNOM PLAZMOM?

Ovaj tretman je potpuno prirodan tretman pomlađivanja koji se bazira na vašoj vlastitoj krvnoj plazmi sa snažnim djelovanjem na regeneraciju i pomlađivanje vaše kože. Tretman pomlađivanja matičnim stanicama ili „vampirski tretman Kim Kardashian“ nema nuspojava ili alergijskih reakcija jer se pomoću njega u tkivo ne unose sintetičke tvari, već se koristi vaša krv. Terapija daje izvrsne rezultate kod osvježavanja i postizanja mladolikog izgleda kože lica, a promjene se mogu vidjeti već nakon prvog tretmana. Pravi rezultati se očekuju mjesec dana nakon tretmana, a ponavljanje postupka se preporučuje svakih dva do tri mjeseca, ovisno o indikacijama.

 

Cijena tretmana krvnom plazmom

Tretman vlastitom krvnom plazmom istaknut će ljepotu i mladoliki izgled vaše kože. Cijena ovog prirodnog tretmana je 2.400 kn / € 318,53.
 
 

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
 
KADA SE ODLUČITI ZA TRETMAN KRVNOM PLAZMOM?

KADA SE ODLUČITI ZA TRETMAN KRVNOM PLAZMOM?

S godinama se smanjuje količina kolagena prisutnog u vašoj koži i to dovodi do pojave bora a koža izgleda umorno i gubi sjaj. Za one koji nisu ljubitelji invazivne estetske kirurgije, “vampirski tretman” ima drugačiji pristup. Ona, u stvari, omogućuje tijelu da koži podari prirodni sjaj i istakne njenu ljepotu koristeći vlastitu plazmu.

Dobra vijest je da je većina vas kandidat za pomlađivanje lica matičnim stanicama. Ovaj tretman pomlađivanja lica može poboljšati izgled vaše kože i tonus, smanjiti vidljivost bora, ublažiti glatke bore i fine linije, minimizirati pojavu hiperpigmentacije i pomoći kod ožiljaka od akni. To je savršen tretman ako tražite smanjenje bora oko usta, smanjenje, bora smijalica, smanjenje bora oko očiju i nazolabijalnih bora.

 

Ako imate suhu, umornu kožu koja je izgubila elastičnost ili želite usporiti proces starenja kože, “vampirski tretman lica” je odlično rješenje. Ovaj prirodan tretman se preporučuje svima vama koji želite izbjeći agresivne postupke i zadržati prirodan i mladolik izgled kože. Metoda se primjenjuje kada želite izgledati svježe, odmorno i pomlađeno, i ukloniti beživotan i umoran izgled lica.

Tretman pomlađivanja krvnom plazmom prvenstveno služi za pomlađivanje vaše kože i za postizanje glatkoće i elastičnosti kože lica. Za ovaj tretman koristi se krvna plazma bogata trombocitima s većom količinom faktora rasta. Odličan je postupak za smanjenje ili poboljšanje izgleda bora oko očiju, bora oko usta, za nazolabijalne bore, pušačke bore, bore smijalice i druge sitne bore, a može smanjiti i ožiljke od akni.

Terapija krvnom plazmom je vrlo jednostavna i brza, a započinje vađenjem male količine vaše krvi (do 4 ml). Krv se centrifugira u specijalnim strojevima kako bismo posebnom tehnikom, odnosno centrifugom s velikim brojem okretaja, odvojili plazmu od ostalih sastojaka vaše krvi. Tako ćemo dobiti krvnu plazmu bogatu trombocitima koja će osvježiti vašu kožu.

Trombociti potiču faktore rasta i stvaraju matične stanice koje obnavljaju izgled vaše kože, poboljšavaju njenu elastičnost, strukturu i tonus. Metoda potiče obnovu i stvaranje novog kolagena i krvnih žila. Zato će vaša koža biti osvježena, a vi ćete izgledati odmorno. 

Vaša krvna plazma se nježnim ubodima ubrizgava u kožu. Postupak je u potpunosti bezbolan jer će vam dr. Štimac prije početka tretmana aplicirati anestetsku kremu na lice koja će lagano utrnuti kožu, a vama omogućiti bezbrižno uživanje u tretmanu. Cijeli tretman traje svega 45 minuta i odmah ćete moći primijetiti prve rezultate.

Tretman krvnom plazmom je tretman pomlađivanja vašim matičnim stanicama. Kao dermalni fileri, daje rezultate koje ćete vidjeti odmah nakon prvog tretmana. Ovim tretmanom vašoj koži trenutno vraća osvježen i mladolik izgled. 

Tretman se prvenstveno koristi za osvježavanje i pomlađivanje kože, za smanjenje bora oko usta, oko očiju, smanjenje nazolabijalnih bora, drugih sitnih bora, uklanjanje ožiljaka od akni itd. Faktori rasta koje potiču trombociti iz vaše krvi, tj. krvne plazme, daju vam regeneriranu i elastičnu kožu lica. Puni efekt terapije bit će vidljiv otprilike mjesec dana nakon prve primjene. 

Terapijom krvnom plazmom koža izgleda svježije i ljepše, a zbog svoje prirodnosti postupak ne dovodi ni do kakvih nuspojava. Moguće blago crvenilo, otok ili minimalna bol nestaju nekoliko sati nakon zahvata. Tragovi uboda su vidljivi otprilike do sat vremena nakon tretmana i onda se u potpunosti povlače. 

Par sati nakon tretmana nemojte na kožu nanositi puder ili obojene kreme kako bi koža disala.

Tretman vlastitom krvnom plazmom istaknut će ljepotu i mladoliki izgled vaše kože. Cijena ovog prirodnog tretmana je 2.400 kuna. 

 

Zašto je stomatolog odličan odabir kod tretmana krvnom plazmom?

Velika preciznost, vještina i izvrsno poznavanje anatomije lica, preduvjeti su za siguran i uspješan estetski tretman i savršen rezultat primjene dermalnih filera. Upravo se stomatolozi, zbog svakodnevnog rada u području lica i preciznosti koju zahtjeva njihov posao, smatraju najvještijima za izvođenje tretmana na licu. Svakodnevno stvaranje estetski savršenih osmijeha usko je povezano sa simetrijom i estetikom lica. Kompleksnost stomatoloških zahvata i nužnost da se tretmani izvode što nježnije i bezbolnije, omogućuje našim stomatolozima da se vrlo lako specijaliziraju i za estetske tretmane na licu. 

U Štimac centru dentalne medicine prepoznali smo vaše zahtjeve za visokom estetikom, stoga smo se specijalizirali i za estetske tretmane lica hijaluronom i tretman krvnom plazmom. Elena Štimac, dr.med.dent. naša vrsna doktorica za kreiranje estetski savršenih osmijeha, stavlja veliki naglasak na estetiku cijelog lica, te je specijaliziravši se za ovaj tretman te tretmane hijaluronskim filerima (hijaluronskom kiselinom), danas članica Hrvatskog društva za estetiku lica.

 

Naši stručnjaci

Naša koža mnogo toga govori o nama: jesmo li umorni, jesmo li pod stresom i kako se osjećamo. Ako želite kožu koja ima prirodan sjaj i ljepotu, izaberite potpuno prirodnu metodu pomlađivanja. U Štimac centru uvijek osluškujemo potrebe naših klijenta i zato vam želimo ponuditi potpuno sigurni tretman krvnom plazmom koji će vašoj koži podariti izgled koji želite!

Elena Štimac

dr. med. dent.
 

Što naši pacijenti kažu o nama?

 

Zašto odabrati Štimac centar dentalne medicine?

 • Kao stomatolozi izvrsno poznajemo anatomiju lica te posjedujemo izuzetnu preciznost i vještinu za estetske tretmane
 • Pružamo zaokruženu paletu estetskih usluga uz estetske tretmane osmijeha i lica
 • Doktori specijalizirani za estetske tretmane hijaluronskim filerima, tretman botoxom i tretman krvnom plazmom
 • Uz najmoderniju tehnologiju nudimo vam potpuno prirodan tretman osvježavanja lica vlastitom krvnom plazmom
 • Članovi smo Hrvatskog društva za estetiku lica
 • Sudionici smo brojnih kongresa, seminara i edukacija u području estetike lica
 • Svi tretmani su u potpunosti sigurni i bezbolni
 • Imamo preko 30 godina iskustva u medicini


Naručite se

 

O nama

30
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

O nama

30
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

Iskustvo

20 000
zadovoljnih pacijenata

Iskustvo

20 000
zadovoljnih pacijenata
 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.