Ljuskice za zube - Veneers | Cijena | Štimac Centar dentalne medicine

Ljuskice za zube - Veneers | Cijena | Štimac Centar dentalne medicine

Ljuskice za zube

Opis zahvata ›
Estetska stomatologija danas je sve više tražena grana stomatologije, a ljuskice za zube jedno su od najtraženijih estetskih rješenja u stomatologiji. S obzirom na to da pokrivaju prednju površinu zuba omogućuju kompletnu estetsku transformaciju osmijeha zbog čega su često zaslužne za nove osmijehe hollywoodskih zvijezda i potpuni “smile makeover”.
Molimo prihvatite marketinške kolačiće kako bi mogli pogledati ovaj video.

ŠTO SU LJUSKICE ZA ZUBE?

Zubne ljuskice (veneers), protetski su nadomjestak, tanak poput ljuske jajeta, koji se trajno postavlja na prednju površinu zuba i momentalno mijenja liniju zubi i osmijeha. Keramičke ljuskice za zube svoju popularnost stekle su u Hollywoodu zbog čega mnogi sanjaju o hollywoodskom osmijehu.

Pokažite više Pokažite manje

Zahvaljujući bezmetalnoj keramici, ljuskice oponašaju prirodne zube te stoga mogu zadovoljiti visoke estetske kriterije i dati pacijentu savršen osmijeh. U sklopu našeg centra nalazi se i zubotehnički laboratorij s timom dentalnih tehničara, koji jamči veću brzinu i kvalitetniju izradu keramičkih ljuskica prema vašim željama i uputama stomatologa.

Pokažite više Pokažite manje
 

Opis zahvata

 

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA UGRADNJU LJUSKICA ZA ZUBE?

Ljuskicama za zube mogu se riješiti mnogi estetski, ali i ortodontski nedostaci. One su vrlo popularan tretman zbog mnogih prednosti kao što su:

 • Minimalno brušenje zuba na koji se postavljaju ljuskice za zube,
 • Prirodan izgled zuba zahvaljujući porculanu koji imitira caklinu zuba i zbog čega ljuskica izgleda i ima isti sjaj poput prirodnog zuba,
 • Glatka površina keramičkih ljuskica za zube zbog čega ne mijenja boju i u potpunosti opravdava dugotrajnost te reflektira svjetlo na isti način od prvog dana,
 • Nježnost zahvata – nakon postavljanja ljuskica za zube na prednju plohu zuba pacijent neće niti osjetiti posljedice tretmana na zubnom mesu jer je izrada ljuskica najnježniji zahvat za zubno meso i ne izaziva upale i povlačenje mesa među zubima.


Besplatan pregled
 

Saznajte cijenu ljuskica za zube

Zanima li vas cijena ljuskica za zube i opcije plaćanja koje su vam dostupne? Kontaktirajte nas putem obrasca!
 
 
 

Rezultati zahvata

 
ljuskice za zube

JESTE LI KANDIDAT ZA UGRADNJU ZUBNIH LJUSKICA?

Kandidat za ugradnju ljuskica za zube je svaka osoba koja ima želju za ljepšim i bjeljim osmijehom, a ima prirodne zube koji nisu u većem postotku prekriveni ispunima. Keramičke ljuskice za zube u vrlo kratkom roku mogu promijeniti boju, oblik zuba, veličinu i problem nepravilnog položaja zuba, ali i riješiti anomalije kao što je razmak između zuba.

Pokažite više Pokažite manje

Često se koriste i umjesto starog kompozitnog materijala korištenog za izradu ispuna (plombi) koji ne zadovoljava visoke estetske kriterije. Ti slučajevi najčešće su vidljivi u prednjoj regiji gdje su više puta korištene plombe kao estetski ispuni zbog čega se promijenila boja te zub više nema onaj prirodan izgled i sjaj. Osim toga, pomoću ljuskica za zube moguće je utjecati i na volumen zubi i liniju osmijeha ako je riječ o užoj čeljusti kada se osmijeh treba proširiti. Kada estetski ispuni više ne zadovoljavaju estetiku zubi ili ako je karijes pojeo veći dio zuba, moguće rješenje mogu biti i protetski nadomjesci poznati kao inlay, onlay i overlay koji su vrlo brzo gotovi uz CAD-CAM tehnologiju, a savršeno prekrivaju svaku stranu zuba.

Pokažite više Pokažite manje
 

Saznajte jeste li kandidat za ljuskice za zube!

Pripremili smo kratak upitnik putem kojeg možete saznati jeste li dobar kandidat za ljuskice.
 

Izradom i ugradnjom ljuskica za zube možete trajno transformirati vaš osmijeh. Keramičke ljuskice za zube su trajno protetsko rješenje kod estetskih nedostataka i ortodontskih problema kao što su:

   • otkrhnuti zub
   • napuknuta caklina
   • abrazija zuba
   • nepravilna boja
   • nepravilan oblik zuba
   • nepravilan položaj zuba
   • razmak između zuba

Izostanak pravovremene reakcije kod estetskih nedostataka može kroz vrijeme stvoriti još veće probleme kao što je veći lom zubi, pomak zubi nepravilnog položaja, stvaranje karijesa, loš zagriz koji dovodi do većeg trošenja zubi ali i bolovi u usnoj šupljini. Svaki navedeni problem utjecat će na estetiku, ali i funkcionalnost zubi.

Zubne ljuskice često se koriste i kod problema visokog zubnog mesa (tzv. gummy smile). Kada se radi o gummy smile-u, prvo se kirurškim ili laserskim putem podiže zubno meso i potom se postavljaju ljuskice čime dolazi do produljenja zuba i vizualno ljepšeg osmijeha. Kod gummy smilea oralna kirurgija prvi je korak prije početka izrade ljuskica za zube.

Bez obzira na vaše trenutno zdravstveno stanje, bitno je posjetiti stomatologa na prvom pregledu i čuti mišljenje stručnjaka. Prvi pregled, detaljna dijagnostika i konzultacije pokazat će pravo stanje vaših zubi te će stomatolozi moći odrediti pravu terapiju prilagođenu isključivo za vas.

Bitno je reći kako su keramičke ljuskice za zube tretman estetske stomatologije i da nakon cementiranja preuzimaju estetsku ulogu i funkciju vaših prirodnih zubi te da sve dosadašnje funkcije koje ste imali s prirodnim zubima ostaju i nakon postavljanja ljuskica. Ljuskice za zube u kratkom periodu mogu promijeniti vaš osmijeh i izgled, ali i vratiti samopouzdanje.

Dentalna medicina CAD-CAM tehnologijom napravila je pravu revoluciju u izradi protetskih nadomjestaka. Mogućnosti koje je pružila omogućile su kvalitetnije protetske nadomjestke, ali i bržu i kvalitetniju izradu ljuskica za zube.

CAD-CAM tehnologija odnosi se na rad s potpuno bezmetalnom, cirkonskom keramikom uz visoku preciznost i mnogo parametara koji su potrebni da se izradi savršena zubna protetika. Upravo radi toga, CAD-CAM osim visoke estetike pruža i potpunu funkcionalnost sa svakim protetskim nadomjestkom.

Zahvaljujući CAD-CAM tehnologiji izrada protetskih nadomjestaka kao što su ljuskice za zube može biti gotova u svega jedan do dva radna dana što uvelike skraćuje vrijeme potrebno za vaš novi osmijeh, koji je u potpunosti gotov kroz samo 5 radnih dana.

 
 

Garancija na ljuskice za zube

Štimac centar dentalne medicine daje garanciju na ljuskice za zube u trajanju od 3 godine. Bitno je napomenuti kako je ključan faktor za iskorištavanje garancije redovita kontrola. Obavezna je kontrola zubi jednom godišnje za sve pacijente, čak i kada je riječ o manjim stomatološkim radovima, zbog pravovremene prevencije i zaštite dentalnog zdravlja.
Garancija na ugradnju
 

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
 

Naši stručnjaci

Savršen osmijeh postići ćete upravo uz porculanske ljuskice. Ljuskica za zube je vrhunski estetski nadomjestak koji zahvaljujući CAD-CAM tehnologiji svakoj osobi u samo 5 dana omogućuje novi osmijeh. Čvrstoća, ali i sjaj bezmetalne keramike garantiraju prirodan izgled i odličnu funkcionalnost.

Elena Štimac

dr. med. dent.
 

Zašto odabrati Štimac centar dentalne medicine?

 • U potpunosti bezbolan zahvat ugradnje ljuskica za zube (veneers)
 • 3 godine garancije na ljuskice za zube
 • CAD CAM tehnologija koja skraćuje vrijeme potrebno za završetak radova
 • Savršen osmijeh u samo 5 dana (smile makeover)
 • Vrhunski stručnjaci s preko 30 godina iskustva
 • Stomatolozi specijalizirani u estetskoj stomatologiji
 • Vrhunski obrazovani dentalni tehničari u zubotehničkom laboratoriju unutar centra
 • Najkvalitetniji materijali korišteni u svakodnevnoj izradi protetskih nadomjestaka

Besplatan pregled

 

Što naši pacijenti kažu o nama?

 

Prosječna ocjena pacijenata za uslugu ugradnje zubnih ljuskica u Štimac Centru dentalne medicine

Ocijenjeno 4.9/5 na temelju 20 recenzija pacijenata
Štimac Centra dentalne medicine

 

O nama

35
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

O nama

35
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

Iskustvo

30 000
zadovoljnih pacijenata

Iskustvo

30 000
zadovoljnih pacijenata
 

Izaberite način plaćanja

Kako bismo vam olakšali financiranje vašeg stomatološkog zahvata, odobravamo vam 5 do 15% popusta na gotovinsko plaćanje ovisno o količini radova i visini vaše ponude. Također, osim plaćanja gotovinom, nudimo vam i mogućnost plaćanja Maesto, Master card, Visa i Visa Premium karticama do 24 rate bez kamata.

visa
master card
maestro
diners
 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.