Subperiostalni implantati | Štimac Centar dentalne medicine

Subperiostalni implantati | Štimac Centar dentalne medicine

Zero Bone
Implant Koncept

AKCIJSKA CIJENA 
Mnogi su vam rekli da nemate dovoljno kosti za fiksne zube na implantatima ili All-on-4 metodu? Mi imamo rješenje za vas - Zero Bone Implant Koncept - radi se o novoj, revolucionarnoj metodi subperiostalnih (individualiziranih) implantata.
Molimo prihvatite marketinške kolačiće kako bi mogli pogledati ovaj video.

ŠTO SU SUBPERIOSTALNI IMPLANTATI?

Ako su vam dosad govorili da možete imati samo protezu i da niste kandidat za ugradnju implantata, ovo je rješenje idealno za vas. Radi se o implantatima koji su potpuno personalizirani za sve osobe koje nemaju dovoljan volumen i kvalitetu kosti za ugradnju standardnih implantata i najpoznatiju opciju All-on-4. Iako je ovo najstariji koncept nadomještanja zuba, svoju je revoluciju doživio upravo ulaskom CAD-CAM tehnologije u stomatologiju. Ovaj revolucionarni zaokret u stomatologiji, Zero Bone Implant Koncept, omogućuje potpuno nove i fiksne zube, zubni most s 12 zubi, čak i u slučajevima velikog nedostatka kosti u čeljusti.

Pokažite više Pokažite manje

Subperiostalni implantati podrazumijevaju potpuno biokompatibilnu titansku konstrukciju koja prianja na kost potpuno drugačije od standardnih implantata. Titanska konstrukcija subperiostalnih implantata (Zero Bone Implant Koncept) dizajnira se pomoću CAD-CAM tehnologije u posebnom programu prema CT snimci pacijenta.

Svaka konstrukcija za ovaj moderan Zero Bone Implant Koncept izrađuje se za svakog pacijenta individualno i na taj način omogućuje kvalitetniju i bržu prilagodbu. Cijeli se koncept fiksira na kost pacijenta i time se stvara fiksnu konstrukciju na koju se može fiksirati zubni most od nekoliko članova (ako nedostaje tek nekoliko zubi) ili fiksira zubni most od 12 zubi (u slučaju bezubih čeljusti).

Pokažite više Pokažite manje
 

Opis zahvata

 

Akcijska cijena subperiostalnih implantata – Zero Bone Implant Koncepta

Trenutno imamo akciju za subperiostalne (individualizirane) implantate – Zero Bone Implant Koncept za bezube čeljusti – u iznosi od 30 % za sve vrste plaćanja. Javite se našim stručnjacima, rezervirajte besplatan klinički pregled za postavljanje subperiostalnih (individualiziranih) implantata i doznajte sve detalje.

 
TKO JE KANDIDAT ZA SUBPEREPIOSTALNE LOGO

TKO JE KANDIDAT ZA SUBPERIOSTALNE IMPLANTATE – ZERO BONE IMPLANT KONCEPT?

Zero Bone Implant Koncept (subperiostalni implantati) idealno je rješenje za sve one koji imaju potpuno bezube čeljusti, koji se bore i koje muče nespretne mobilne proteze te za osobe koje su kroz niz godina izgubile sve zube ili nekoliko njih te osobe kojima su zubi u toliko lošem stanju da je jedina opcija izvaditi preostale zube, a nemaju dovoljno volumena kosti kako bi im se ugradili standardni implantati i najpoznatija opcija za bezube čeljusti All-on-4.

Ovo je koncept kojim se prema suvremenim terapijskim metodama omogućuje da osobe kojima kost čeljusti nije toliko kvalitetna i nema dovoljan volumen te se on ne može nadomjestiti nadogradnjom kosti, dobiju fiksne zube. Bitno je napomenuti kako je Zero Bone Implant Koncept jedna od najstarijih metoda nadomještanja zubi, ali je svoju revoluciju doživio ulaskom CAD-CAM tehnologije u svijet stomatologije.

Ova je metoda već pokazala svoju uspješnost kod pacijenata koji su dosad mogli dobiti samo mobilnu protezu. Zero Bone Implant Koncept je potpuno individualan te predstavlja jedino fiksno rješenje za osobe koje nemaju svoje zube i kojima je kost nekvalitetna te nedovoljnog volumena.

 

Zašto posjetiti oralnog kirurga u slučaju problema?

Oralni kirurg će nakon temeljite 3D dijagnostike CT-om procijeniti jeste li kandidat za Zero Bone Implant Koncept – subperiostalne implantate. Oralna kirurgija, u slučaju svakog zahvata kao prvi korak uključuje dobru te detaljnu dijagnostiku i upute pacijentu kako bi zahvat prošao što jednostavnije i brže. Budući da se radi o velikom kirurškom zahvatu bitno je odabrati oralnog kirurga s iskustvom, koji će se posvetiti planiranju operacije i inicijalno izraditi protetsko-kirurški plan cijelog zahvata.

Naš tim oralnih kirurga na čelu s Filipom Štimcem, dr.med.dent., spec. oralne kirurgije, s dugogodišnjim iskustvom provodi Zero Bone Implant Koncept te vam time omogućuje potpuno povjerenje u postupak i osigurava zahvat koji je maksimalno siguran za pacijenta.

 

Jeste li kandidat za subperiostalne (individualne) implantate – Zero Bone Implant Koncept?

Želite li saznati jeste li baš vi kandidat za subperiostalne implantate ili imate više pitanja? Kontaktirajte nas putem našeg online obrasca i rezervirajte svoj termin za besplatan klinički pregled kod naših iskusnih dijagnostičara!
 

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
 

Naši stručnjaci

Štimac
Zero Bone Implant Koncept – subperiostalni (individualni) implantati pokazali su se kao revolucionarno fiksno rješenje za one koji su dosad mislili da za njih nema drugog rješenja osim mobilne proteze.
Filip Štimac

Filip Štimac

dr. med. dent, spec. oralne kirurgije
 

Zašto odabrati Štimac centar dentalne medicine?

 • Besplatan klinički pregled
 • Detaljno planiranje Zero Bone Implant Koncepta s digitalnim stručnjacima i kirurzima
 • Potpuna rendgenska dijagnostika na jednom mjestu
 • Specijalist oralne kirurgije s višegodišnjim iskustvom
 • Preko 30000 zadovoljnih pacijenata
 • Individualan pristup svakome pacijentu

Besplatan pregled

 

Što naši pacijenti kažu o nama?

 

Prosječna ocjena pacijenata za uslugu ALL On 4 u Štimac Centru
dentalne medicine

Ocijenjeno 4.9/5 na temelju 17 recenzija pacijenata
Štimac Centra dentalne medicine

ocjena Dr Štimac
 

O nama

35
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

O nama

35
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

Iskustvo

30 000
zadovoljnih pacijenata

Iskustvo

30 000
zadovoljnih pacijenata
 

Izaberite način plaćanja

Kako bismo vam olakšali financiranje vašeg stomatološkog zahvata, odobravamo vam 5 do 15% popusta na gotovinsko plaćanje ovisno o količini radova i visini vaše ponude. Također, osim plaćanja gotovinom, nudimo vam i mogućnost plaćanja Maesto, Master card, Visa i Visa Premium karticama do 24 rate bez kamata.

visa
master card
maestro
diners
 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.