“Čast nam je da se našem centru kao ambasadorica pridružila Ljupka Gojić Mikić, uspješna mlada žena, koja nas je sve oduševila svojim pozitivnim stavom i energijom. Ona se jednostavno savršeno slaže s vrijednostima našeg branda. Cijeli naš tim prema Ljupki gaji velike simpatije i velika nam je čast što je prepoznala naš brand i naš centar kao mjesto koje će se brinuti o njezinom osmijehu”, istaknula je naša Maja Jagodić-Štimac, dr. med. dent., te dodala kako je cijeli centar ponosan što imamo novog člana naše obitelji. Naš centar Ljupki, uz 15 vrhunskih stručnjaka, nudi sve dentalne usluge na jednom mjestu!

 

 

“Ovo mi je možda jedna od najdražih suradnji jer Ljupku pratim od malena. Sretna sam što se baš naš centar brine o njezinom osmijehu i bit će mi zadovoljstvo pomoći joj da njezin osmijeh ostane ovako divan”, kazala nam je naša Elena Štimac Vukojević, dr. med. dent. Uz nju, suradnji s Ljupkom veseli se i Filip Štimac, spec. oralne kirurgije.

“Ponosan sam i sretan što imamo ambasadore koji su prepoznali naš brand kao onaj kojem mogu vjerovati i koji iskreno stoje iza njega. Posebno mi je drago što nam se pridružila i Ljupka Gojić Mikić. Odmah se vidi da Ljupka brine o svom zdravlju i da će stručnjaci u našem centru trebati samo održavati njezin lijep osmijeh”, istaknuo je dr. Filip Štimac te dodao kako su mnogi djelatnici našeg centra česti gosti njezine popularne slastičarnice Jolie Petit Patisserie. Kako bi Ljupka mogla uživati u degustaciji svojih novih slastica, a pritom održavajući osmijeh zdravim i lijepim, naši joj stručnjaci stoje na raspolaganju svojim savjetima, znanjem i vremenom.

 

 

“Zdravlje moje obitelji mi je na prvom mjestu, od tuda sve drugo proizlazi. Drago mi je što se o mom osmijeh brinu profesionalci iz Štimac centra jer je osmijeh jedan od najdivnijih poklona koji možete nekome dati. Čast mi je biti ambasadorica centra koji svakodnevno ulaže u svoje ljude i tehnologiju”, rekla nam je Ljupka Gojić Mikić.

 

 

Ona se pridružila i našem Marku Škugoru, šibenskom slavuju, koji također nosi osmijeh s našim potpisom. Ovaj poznati hrvatski glazbenik naš je ponosni ambasador posljednjih godinu dana i možemo reći kako ga smatramo pravim članom naše obitelji. Kako i sam kaže, u našem se centru osjeća kao kod kuće i svaki puta od nas odlazi presretan pjevajući. U njegovom glasu, ali i osmijehu s potpisom našeg centra, možete uživati 17. ožujka ove godine na velikom koncertu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.