High-tech centar

Suvremena tehnologija oduvijek je imperativ našeg centra. Potpuna digitalizacija u stomatologiji nešto je čemu težimo i razlog zašto smo se odlučili za uređaje koji garantiraju visoke standarde u suvremenoj digitalnoj dentalnoj tehnologiji.

Zato naši pacijenti uz vrhunsku razinu kvalitete izrade krunica ili ljuskica, mogu računati i na veću brzinu i iznimnu udobnost tijekom tretmana. Naš zubotehnički laboratorij opskrbljen je modernim tehnologijama i sistemima, a profil zaposlenih u njemu odgovara najvišim standardima struke.

Sigurni smo da digitalna budućnost donosi još modernije i kvalitetnije tehnike i uređaje. Na ovoj stranici možete pronaći sve informacije i tehnologije vezane uz digitalizaciju u suvremenoj stomatološkoj praksi.

TEHNOLOGIJA ZA VEĆU BRZINU I BOLJU KVALITETU

Robotima, točnije suvremenim strojevima i digitalizacijom povećali smo kvalitetu i brzinu u našem centru. Tako možete računati na još veću kvalitetu i preciznost izrade mostova, krunica i ljuskica te još veću veću razinu ugode tijekom tretmana. Naš centar opskrbljen je najnovijom tehnologijom zahvaljujući kojoj je privremene fiksne zube moguće dobiti već u roku 24-72 sata.

Intraoralnim skenerom Primescan digitalno uzimamo otisak zuba u samo nekoliko minuta, u realnom vremenu izrađuje se 3D prikaz otiska i šalje do programa za dizajn u našem laboratoriju. Naši dizajneri precizno u Exocad i Sirona programu kreiraju vaš novi osmijeh i paramere za izradu šalju u Amann Girrbach ili Sirona glodalicu. Ovi moderni roboti u kratkom vremenu “glodaju” vaše nove zube, kojima na kraju još samo dodajemo prirodni “touch” finom keramikom.

Pokažite više

Provjerite našu stručnost

Certifikat ISO 9001 i brojni drugi potvrđuju da prema najvišim standardima udovoljavamo vašim zahtjevima i da ćete u svakom trenutku dobiti vrhunsku uslugu. Kvaliteta našeg rada prepoznata je od strane pacijenata, koji naše doktore posljednjih nekoliko godina biraju među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj.

Štimac - Naj Doktor 2020
Štimac - Naj Doktor 2019
Štimac - Naj Doktor 2018
Štimac - Naj Doktor 2017
Štimac - Naj Doktor 2016
UNICERT ISO 9001
GCR
GIDE
Superbrands
SKENER – tech slider
SKENER – tech slider

ZUBNI SKEN U TREN

 

U svega nekoliko minuta, ugodno i jednostavno izrađujemo 3D otisak vaših zuba. Zaboravite na neugodno uzimanje otiska pomoću otisnih masa. Suvremeni intraoralni skener omogućuje nam iznimno preciznu i udobnu izradu digitalnog otiska u vrlo kratkom roku.

Dizajn – tech slider
Dizajn – tech slider

DIGITALNI DIZAJN NOVIH ZUBI

 

Na temelju uzetog otiska naši dizajneri u programu kreiraju vaš novi osmijeh. Zubi se u posebnim programima izrađuju iznimno precizno do najsitnijih detalja i šalju do robotiziranih strojeva koji će ih izraditi u vrlo kratkom roku.

3D PRINTER – Tech slider
3D PRINTER – Tech slider

MODEL IZ 3D PRINTERA

 

Suvremena tehnologija je u svakoj fazi, pa su tako i stari gipsani modeli otišli u povijest, a zamijenili su ih oni iz modernih 3D printera. Robotizacijom u svakoj fazi procesa nastojimo sve moguće greške svesti na minimum.

MATERIJALI – tech slider
MATERIJALI – tech slider

VRHUNSKI MATERIJALI JAMČE KVALITETU

 

Krunice, mostove i ljuskice izrađujemo samostalno u vlastitom laboratoriju koristeći visokokvalitetne materijale. Osobitu pažnju pridajemo materijalima koje koristimo, kao i preciznosti izrade protetskih nadomjestaka.

GLODALICA – tech slider
GLODALICA – tech slider

ROBOTSKA IZRADA ZUBI

 

Prema definiranim parametrima i dizajnu, ovi moderni strojevi u vrlo kratkom vremenu robotski izrađuju vaše nove zube, svodeći nužnost kasnije dorade na minimum.

ČETKICA – tech slider
ČETKICA – tech slider

NOVA TEHNOLOGIJA ČETKANJA

 

Sonična tehnologija koju u svojim četkicama za zube koristi naš partner Philips Sonicare superiorna je svim ostalim tehnikama četkanja i naša je preporuka pacijentima kada govorimo o pravilnoj i temeljitoj oralnoj higijeni.

SLUŠALICE – tech slider
SLUŠALICE – tech slider

TRETMANI BEZ NEUGODNIH ZVUKOVA

 

Audio tehnologija koja omogućuje gotovo potpunu neutralizaciju vanjskih zvukova postala je sastavni dio tretmana u našem centru. Možete se opustiti slušajući svoju omiljenu glazbu bez da čujete bilo kakve neugodne zvukove iz ordinacije.

PRIMJENA SVEMIRSKE TEHNOLOGIJE

CAD-CAM tehnologija nam omogućuje izradu protetskih nadomjestaka savršenog anatomskog oblika, veličine i estetike. Njena je uporaba neizostavna i u drugim granama dentalne medicine, a svoju primjenu je našla i u svemirskoj industriji. Zahvaljujući toj naprednoj tehnologiji, mogućnost unosa pogrešnih, nelogičnih ili nepotpunih podataka je gotovo nemoguća.

CAD-CAM sustavi sam su vrhunac računalne tehnologije u stomatologiji i predstavljaju pravu revoluciju u izradi krunica, mostova i ljuskica. Primjena inovativne CAD-CAM računalne tehnologije omogućila nam je izradu zubi za vaš novi osmijeh u samo nekoliko koraka, stavljajući pritom naglasak na visoku preciznost izrade i savršenu prirodnost.

Saznajte više ›

CAD-CAM tehnologija nam omogućuje izradu protetskih nadomjestaka savršenog anatomskog oblika, veličine i estetike. Njena je uporaba neizostavna i u drugim granama dentalne medicine, a svoju primjenu je našla i u svemirskoj industriji. Zahvaljujući toj naprednoj tehnologiji, mogućnost unosa pogrešnih, nelogičnih ili nepotpunih podataka je gotovo nemoguća. CAD-CAM sustavi sam su vrhunac računalne tehnologije u stomatologiji. Saznajte više ›

TECH NOVOSTI IZ NAŠEG CENTRA

Riječ stručnjaka

Cilj je da svi doktori u našem centru prate svjetske trendove u dentalnoj medicini i usvajaju nove tehnologije kako bi se određeni postupci skratili i u konačnici pacijentu pružilo što ugodnije iskustvo boravka u stomatološkoj ordinaciji. 

“Roboti će postati produžena ruka oralnom kirurgu.”

Bliska budućnost donosi nam još veću robotizaciju i digitalizaciju procesa u stomatologiji, što će omogućiti veću brzinu i preciznost, ali i predvidljivost postupaka i rezultata.

Potpuni dijagnostički pregled

Zatražite svoj termin za konzultacije s našim iskusnim dijagnostičarima uz detaljan pregled usne šupljine i suvremenu rendgensku dijagnostiku.

Naručite se

 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

  • Hidden
    • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

    • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.