CAD-CAM tehnologija

Postoje brojne prednosti CAD CAM tehnologije koje olakšavaju rad našim stomatolozima koji se svaki dan susreću sa sve većim estetskim zahtjevima pacijenata. Želja pacijenata je vrlo jasna: minimalan broj dolazaka i vrhunski rad koji zadovoljava sve estetske i funkcionalne aspekte.

ŠTO JE CAD-CAM TEHNOLOGIJA?

Zahvaljujući upotrebi CAD-CAM tehnologije, možemo izraditi nove zube u samo jednoj posjeti! 

CAD-CAM je skraćenica za engleske pojmove computer-aided design / computer-aided manufacturing (kompjuterski potpomognuti dizajn / kompjuterski potpomognuta izrada). CAD-CAM tehnologija se već desetljećima primjenjuje u svemirskoj tehnologiji, brodogradnji, automobilskoj i zrakoplovnoj industriji.

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.

Štimac - Naj Doktor 2020
Štimac - Naj Doktor 2019
Štimac - Naj Doktor 2018
Štimac - Naj Doktor 2017
Štimac - Naj Doktor 2016
UNICERT ISO 9001
GCR
GIDE
Superbrands

Novi zubi u par koraka

ZAŠTO SE KORISTI CAD-CAM TEHNOLOGIJA?

CAD-CAM tehnologija nam pomaže stvoriti najpreciznije protetske nadomjestke (inlay, onlay, zubne krunice, zubni mostovi) savršenog anatomskog oblika, veličine i estetike. Najviše je koristimo u protetici, iako je uporaba CAD-CAM tehnologije neizostavna i u drugim granama dentalne medicine.

Zahvaljujući upravo CAD-CAM tehnologiji, mogućnosti unosa pogrešnih, nelogičnih ili nepotpunih podataka je gotovo nemoguća. CAD-CAM sustavi predstavljaju vrhunac računalne tehnologije u stomatologiji.

Prednosti CAD-CAM tehnologije
Ljuskice za zube, krunice i mostovi proizvedeni u našem laboratoriju, koji je opremljen CAD-CAM tehnologijom, jamče izvanrednu preciznost i estetiku koja zadovoljava najviše kriterije. Prednosti korištenja CAD-CAM tehnologije su višestruke:

  • nije potrebno uzimati otisak zubi
  • nema potrebe za izradom privremenih zuba
  • potreban je samo jedan posjet stomatologu i pacijent može dobiti nove zube u samo jednoj posjeti
  • postupak izrade je pojednostavljen
  • visoka preciznost i estetska savršenost.
Koji materijali se koriste u CAD-CAM tehnologiji?

Materijal koji se koristi u CAD-CAM tehnologiji je cirkon koji zamjenjuje metal tj. metalne konstrukcije (zlato, titan i ostale legure). Cirkon je čvrst, dimenzijski stabilan te biokompatibilan materijal koji se lako obrađuje i zadovoljava najviše estetske i funkcijske standarde.
Svakim je danom sve veća ponuda materijala koji se koriste u dentalnoj CAD-CAM tehnologiji (cirkon, leucitna keramika, litij, disilikatna keramika, nano hibridna keramika itd.), a to omogućuje izradu jedinstvenih nadomjestaka savršene prirodnosti, boje i transparentnosti. Tako možemo ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih pacijenta.

Razmišljate o ljuskicama, no ne znate jeste li kandidat za njih?

Niste zadovoljni svojim osmijehom i želite ga promijeniti? Razmišljate o ljuskicama, no ne znate jeste li kandidat za njih? Ispunite naš upitnik i saznajte!

Ispunite upitnik

 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

    • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

    • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.