Stomatološka ordinacija

Sve stomatološke ordinacije podržava najpoznatija njemačka tvrtka Sirona u CAD-CAM sustavima kao najsuvremenijem načinu digitalne izrade u dentalnoj medicini te američka korporacija KAVO u opremanju modernih i visoko razvijenih stomatoloških ordinacija u svijetu i regiji.

SUVREMENO OPREMLJENE STOMATOLOŠKE ORDINACIJE 

U sklopu stomatološke ordinacije nalazi se rendgen za detaljnu dijagnostiku zuba i koštanih struktura kao i za pravovremeno otkrivanje bilo kakvih dentalnih poteškoća, intraoralna digitalna kamera, suvremeno opremljene stomatološke stolice sa svim potrebnim dentalnim pomagalima, visoko modernizirani sustavi za praćenje terapije te vrhunsko kontrolirani načini sterilizacije svih dentalnih pomagala korištenih na pacijentima.

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.

Štimac - Naj Doktor 2020
Štimac - Naj Doktor 2019
Štimac - Naj Doktor 2018
Štimac - Naj Doktor 2017
Štimac - Naj Doktor 2016
UNICERT ISO 9001
GCR
GIDE
Superbrands

NARUČITE SE

U svakom pogledu trudimo se prednjačiti kvalitetom i uslugom u dentalnoj medicini i time zauzeti prvo mjesto u konkurenciji stomatoloških ordinacija u Zagrebu, ali i šire. Svakom pacijentu pružit ćemo individualan pristup i vrhunski tretman jer znamo koliko je teško pridobiti povjerenje pacijenta, a ono što je najbitnije zadržati zadovoljnog pacijenta.

Zatražite svoj termin za klinički pregled, dijagnostiku i konzultacije putem našeg online obrasca.

Naručite se

 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

    • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

    • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.