Opća stomatologija | Štimac Centar dentalne medicine

Opća stomatologija | Štimac Centar dentalne medicine

Opća
stomatologija

U opću stomatologiju ubrajamo tretmane kao što su liječenje zuba (endodoncija), ispuni (plombe) i čišćenje zubnog kamenca.
ŠTO JE OPĆA STOMATOLOGIJA?

ŠTO JE OPĆA STOMATOLOGIJA?

U opću stomatologiju spada pružanje stomatološke skrbi osobama svih dobi. Kod prvog dolaska u ordinaciju, naši stomatolozi će obaviti detaljan pregled usta, zubi i desni. S vama će razgovarati o vašem stomatološkom i cjelokupnom zdravlju. Ako se na pregledu otkrije prisutnost karijesa, razgovarat ćete i o mogućim oblicima tretiranja i liječenja zahvaćenog zuba.

Svakom našem pacijentu pružamo individualan pristup kako biste se osjećali sigurno i opušteno u našoj ordinaciji. Pozivamo vas da svoj novi osmijeh prepustite našim stomatolozima izabranim među najbolje u Hrvatskoj po izboru pacijenata.

Opća stomatologija sadrži i liječenje zuba, tj. endodoncija. To se odnosi na terapiju procesa samog zuba, odnosno zubnog živca. Liječenje zuba iglicama vrlo je delikatan zahvat koji zahtijeva veliku preciznost doktora dentalne medicine koji ulazi u samu srž zuba kako bi liječio upalu živca i samim time spasio zub.

Saznajte više
LIJEČENJE ZUBA

Ispuni mogu vratiti normalnu funkciju i oblik oštećenim zubima. Kada stomatolog priprema zub za ispun, najprije uklanja karijes, čisti zahvaćeno područje i u očišćeni zub stavlja ispun.

Saznajte više
ISPUNI

Čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje zubi spada u neinvazivne, potpuno sigurne i bezbolne postupke čišćenja zubi koji su potrebni za redovito održavanje oralne higijene.

Saznajte više
ČIŠĆENJE ZUBNOG KAMENCA

ZAŠTO JE VAŽAN REDOVITI ODLAZAK NA STOMATOLOŠKI PREGLED?

Redoviti odlazak na stomatološki pregled pomaže u održavanju dobrog oralnog zdravlja i sprečavanje razvoja bolesti u usnoj šupljini. Redovni pregledi, dijagnostičke snimke i profesionalno čišćenje zubi temelj su prevencije i održavanja dobrog oralnog zdravlja.

U Štimac centru dentalne medicine dobit ćete detaljne upute za poboljšanje higijene usne šupljine, a možemo vam preporučiti i preventivne tretmane.

Kada otkrijete problem, stomatolozi će osigurati pravodobno i odgovarajuće liječenje. Najčešća i vrlo učinkovita prva mjera uključuje uklanjanje karijesa i stavljanje ispuna.

Naši stomatolozi mogu dijagnosticirati i liječiti uzroke boli zuba ili parodontne bolesti desni. U mnogim aspektima, oralno zdravlje može se promatrati kao ogledalo vašeg općeg zdravlja. Neki stomatološki problemi mogu odražavati probleme u drugim dijelovima tijela i obratno. Na primjer, neliječene oralne infekcije mogu dovesti do slabije kontrole dijabetesa, povećanog rizika od razvoja kardiovaskularnih bolesti i komplikacija tijekom trudnoće.

U Štimac centru dentalne medicine možemo otkriti probleme i ponuditi vam rješenje za sve vaše dentalne situacije.

Svakih šest mjeseci trebate pregledati zube kod stomatologa, ako je sve u redu. Ako ste zabrinuti za svoje zube, boli vas ili imate problema sa žvakanjem ili gutanjem, odmah posjetite stomatologa.

Ponekad ćete imati jasan znak (kao što je zubobolja ili krvarenje desni) da nešto vašoj usnoj šupljini zahtijeva pažnju. Ili ste možda čuli za neki estetski postupak poput ljuskica ili izbjeljivanja zubi o kojem biste željeli više saznati. U svakom slučaju, ne ustručavajte se nazvati nas i dogovoriti pregled.

Ovisno o vašim okolnostima i zdravlju usne šupljine, možda ćete trebati posjetiti stomatologa dva puta godišnje, svaka tri mjeseca ili češće. Nemojte propuštati preglede kod stomatologa! Redoviti pregledi i briga o oralnoj higijeni su dva najbolja načina za sprječavanje bolesti usne šupljine.

Zdravlje zubi

Zanima vas što trebate učiniti kako biste postigli prekrasan osmijeh?

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb

Zašto odabrati Štimac centar dentalne medicine?

 • Potpuna dijagnostika na jednom mjestu
 • Suvremena tehnologija
 • Vrhunski stručnjaci sa svjetskim referencama i preko 30 godina iskustva
 • Preko 20 000 zadovoljnih pacijenata koji su iz naše ordinacije izašli s osmijehom na licu
 • Na samo jednom mjestu možete popraviti cjelokupno dentalno stanje zubi
 • Vlastiti dentalni laboratorij s iskusnim dentalnim tehničarima
 • Individualan pristup svakom pacijentu

Naručite se

Što naši pacijenti kažu o nama?

Naši stručnjaci

Briga o vašim zubima je naš i vaš zajednički posao. U Štimac centru dentalne medicine svojim pacijentima uvijek naglašavamo kako jedino zajedničkim trudom i brigom možemo brinuti o zdravlju njihovih zubi. Posjet stomatologu je jedna od najvažnijih stvari koje već danas možete učiniti kako biste očuvali zdravlje i ljepotu svojih zubi.

Maja Jagodić-Štimac

dr. med. dent.

O nama

35
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

O nama

35
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

Iskustvo

30 000
zadovoljnih pacijenata

Iskustvo

30 000
zadovoljnih pacijenata

Posjetite nas na Novoj cesti 3 u Zagrebu i osjećajte se kao kod kuće! U našoj ordinaciji stručni tim Štimac centra detaljno će se posvetiti vašoj dentalnoj situaciji kako bismo zajedno došli do najboljeg rješenja za vas i vaš osmijeh!

Naručite se već danas na prvi pregled kod naših doktora dentalne medicine, osigurajte si novi osmijeh i sačuvajte zdravlje svojih zubi!

Izaberite način plaćanja

Kako bismo vam olakšali financiranje vašeg stomatološkog zahvata, odobravamo vam 5 do 15% popusta na gotovinsko plaćanje ovisno o količini radova i visini vaše ponude. Također, osim plaćanja gotovinom, nudimo vam i mogućnost plaćanja Maesto, Master card, Visa i Visa Premium karticama do 24 rate bez kamata.

visa
master card
maestro
diners

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.