Dentalni makeover

Začetnici smo dentalnog makeovera u Hrvatskoj, projekta humanitarnog karaktera kojime osobama s teškom dentalnom situacijom i slabijim financijskim stanjem, poklanjamo novi osmijeh. Dobitnici makeovera dobivaju potpune protetske i implantološke rekonstrukcije ili smile design ljuskicama i krunicama. Neke od rekonstrukcija napravljene su u vrlo kratkom roku, a tijekom cijele terapije osobe nisu niti jedan dan bile bez zubi. Rezultate makeovera na koje smo vrlo ponosni kao i sve informacije o tijeku terapija i našim dobitnicima možete vidjeti u nastavku.

Makeover 2019.

Ovogodišnji natječaj bio je pun velikih transformacije za četiri šarmantne dame. Možete li vjerovati da osmijeh može napraviti ovakvu promjenu na jednoj osobi? Saznajte kako!

Saznajte više ›

Makeover 2018.

U 2018. godini četiri predivne osobe zasjale su novim osmijehom. Od liječenja zuba, ugradnje krunica, mostova, pa do implantata. Saznajte kako su izgledale njihove transformacije!

Saznajte više ›

S novim osmijehom osjećam se preporođeno

Pogledajte kako je u samo mjesec dana, Mirela, 40-godišnja majka iz Svete Nedelje, dobila predivan osmijeh i okrenula novu stranicu u životu.

Saznajte više ›

Makeover 2017.

2017. godina za neke je bila posebno sretna. Pogledajte kako smo pobijedili strah od stomatologa, nakon dugo godina vratili osmijeh na lice i uz pomoć suvremene tehnologije napravili prava mala remekdjela.

Saznajte više ›

Makeover 2016.

2016. godinu obilježile su velike implanto-protetske rekonstrukcije i korištenje posebnih tehnika poput All-on-4. Pogledajte kako su naše dobitnice napokon vratile osmijeh na lice!

Saznajte više ›

Makeover 2015.

Tri dobitnice i tri prekrasna osmijeha. Pogledajte kako smo uz pomoć cirkonske protetike (krunica, mostova i ljuskica) kreirali tri estetski savršena osmijeha.

Saznajte više ›

Makeover 2014.

Naš prvi službeni makeover bio je sretan za četiri dame, kojima smo nakon dugogodišnjih dentalnih problema, vratili zdrav i blistav osmijeh na lice. Pogledajte kako je to izgledalo 2014. godine!

Saznajte više ›

ŽELITE RIJEŠITI SVOJ PROBLEM SA ZUBIMA?

Opišite nam što Vas muči i saznajte što preporučujemo u Vašoj situaciji.

Pitajte nas sada

 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

    • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

    • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.