O nama

Stomatološka poliklinika Štimac

Stomatološku polikliniku Štimac u Zagrebu čini stručan i iskusan tim doktora dentalne medicine s najboljim referencama, tako da pacijenti u svakom trenutku imaju vrhunsku stomatološku uslugu te osjećaj povjerenja i sigurnosti u uspjeh bez obzira o kojem se području stomatologije radi.

Stalne edukacije i stručna usavršavanja svrstavaju naš tim u sam vrh stomatologije. Naš stručan tim često objavljuje članke u edukativno-stručnim časopisima i naše novosti su vrlo popraćene od strane medija iz Hrvatske i ostatka regije. U našem timu nalazi se široki raspon stručnjaka, od vrhunskih stomatologa, specijalista struke do vrsnih zubnih tehničara, marljivih asistenata te stručnjaka ekonomske i jezične struke.

Upoznajte tim

Humanitarni dentalni makeover

Posljednje četiri godine sudjelujemo u humanitarnom dentalnom makeoveru. Naime, prije četiri godine, direktorica stomatološke poliklinike, Maja Jagodić-Štimac, dr. med.dent. svoju dugogodišnju želju pretvorila je u realnost te je prva u Hrvatskoj pokrenula humanitarni dentalni makeover gdje je odabranim kandidatima u potpunosti rekonstruirala zube i osmijeh te im time pružila nadu u bolje sutra.

Saznajte više

CAD-CAM Tehnologija

CAD-CAM revolucija u stomatologiji

Stručni tim

Stručni tim stomatološke poliklinike Štimac čini 14 doktora

Ordinacija

U Štimac centru dentalne medicine nalazi se 6 vrhunsko opremljenih stomatoloških ordinacija.

Laboratorij

Sastavni dio naše stomatološke poliklinike je i zubotehnički laboratorij.

  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.


  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Nazovi odmah