O nama

Stomatološka poliklinika Štimac

Stomatološku polikliniku Štimac u Zagrebu čini stručan i iskusan tim doktora dentalne medicine s najboljim referencama, tako da pacijenti u svakom trenutku imaju vrhunsku stomatološku uslugu te osjećaj povjerenja i sigurnosti u uspjeh bez obzira o kojem se području stomatologije radi.

Stalne edukacije i stručna usavršavanja svrstavaju naš tim u sam vrh stomatologije. Naš stručan tim često objavljuje članke u edukativno-stručnim časopisima i naše novosti su vrlo popraćene od strane medija iz Hrvatske i ostatka regije. U našem timu nalazi se široki raspon stručnjaka, od vrhunskih stomatologa, specijalista struke do vrsnih zubnih tehničara, marljivih asistenata te stručnjaka ekonomske i jezične struke.

Upoznajte tim

Humanitarni dentalni makeover

Posljednjih godina organiziramo sada već tradicionalni projekt humanitarnog dentalnog makeovera. Naime, 2014. godine, direktorica stomatološke poliklinike, Maja Jagodić-Štimac, dr. med.dent. svoju dugogodišnju želju pretvorila je u realnost te je prva u Hrvatskoj pokrenula humanitarni dentalni makeover gdje je odabranim kandidatima u potpunosti rekonstruirala zube i osmijeh te im time pružila nadu u bolje sutra.

Saznajte više

Stručni tim

Stručni tim stomatološke poliklinike Štimac čini 14 doktora

CAD-CAM Tehnologija

CAD-CAM revolucija u stomatologiji

Ordinacija

U Štimac centru dentalne medicine nalazi se 6 vrhunsko opremljenih stomatoloških ordinacija.

Laboratorij

Sastavni dio naše stomatološke poliklinike je i zubotehnički laboratorij.

GDJE SE NALAZIMO?

Smješten u širem središtu Zagreba, Štimac centar dentalne medicine lako je dostupan bez obzira na koji način dolazite. Nalazimo se u četvrti Trešnjevka na adresi Nova cesta 3 na drugom katu zgrade iznad trgovine Lidl. Veliki totem s našim logom, vidljiv s ceste, olakšat će vam pronalazak našeg Centra i ulaska u zgradu. U neposrednoj smo blizini sportske dvorane Doma sportova, od koje nas dijeli veliko parkiralište na kojem možete parkirati svoj automobil dok traje vaš posjet našem Centru. Ispred zgrade nalazi se i autobusno stajalište ZET linije 118, a u krugu 300 metara prolaze tramvajske linije 2, 12, 9 i 3.

KOJE USLUGE NUDIMO?

Štimac centar dentalne medicine jedan je od najmodernijih dentalnih centara u ovom dijelu Europe. Preko 30 godina tradicije i dugogodišnje iskustvo našeg tima doktora dentalne medicine jamstvo su vrhunskih rezultata i zadovoljstva brojnih pacijenata, koji potpunu stomatološku uslugu mogu obaviti na jednom mjestu. Pokrivamo sve grane stomatologije, a posebno smo specijalizirani za komplicirane stomatološke radove i teške dentalne situacije. Našim pacijentima pružamo usluge ugradnje zubnih implantata, zubne krunice, ljuskice za zube, parodontološke zahvate, oralno kirurške zahvate, izbjeljivanje zubi te usluge opće stomatologije. Poseban naglasak stavljamo na preciznu dijagnostiku pri čemu se koristimo najnaprednijim rendgenskim tehnologijama i omogućujemo potpunu rendgensku dijagnostiku uz ortopan, RVG i CT snimke.

  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.


  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Nazovi odmah