O nama

Stomatološka poliklinika Štimac

Stomatološku polikliniku Štimac u Zagrebu čini stručan i iskusan tim doktora dentalne medicine s najboljim referencama, tako da pacijenti u svakom trenutku imaju vrhunsku stomatološku uslugu te osjećaj povjerenja i sigurnosti u uspjeh bez obzira o kojem se području stomatologije radi.

Stalne edukacije i stručna usavršavanja svrstavaju naš tim u sam vrh stomatologije. Naš stručan tim često objavljuje članke u edukativno-stručnim časopisima i naše novosti su vrlo popraćene od strane medija iz Hrvatske i ostatka regije. U našem timu nalazi se široki raspon stručnjaka, od vrhunskih stomatologa, specijalista struke do vrsnih zubnih tehničara, marljivih asistenata te stručnjaka ekonomske i jezične struke.

Upoznajte tim

Humanitarni dentalni makeover

Posljednje četiri godine sudjelujemo u humanitarnom dentalnom makeoveru. Naime, prije četiri godine, direktorica stomatološke poliklinike, Maja Jagodić-Štimac, dr. med.dent. svoju dugogodišnju želju pretvorila je u realnost te je prva u Hrvatskoj pokrenula humanitarni dentalni makeover gdje je odabranim kandidatima u potpunosti rekonstruirala zube i osmijeh te im time pružila nadu u bolje sutra.

Saznajte više

Izjave naših pacijenata

Suradnja s doktorima i informacije koje daju. Briga o tome kako se pacijent osjeća za vrijeme dok se pružaju usluge. Ljubaznost svih! Hvala.

D. F.

Kompletnom uslugom, stručnošću, posvećenosti poslu, vrlo ljubaznim i prisnim pristupom tako da sam se cijelo vrijeme osjećala kao kod kuće i kao da sam na neki način dio tima. Odsad nadalje ću dolaziti samo u vašu ordinaciju - prezadovoljna sam, a još nije sve niti gotovo.

M. Š.

CAD-CAM Tehnologija

CAD-CAM revolucija u stomatologiji

Stručni tim

Stručni tim stomatološke poliklinike Štimac čini 11 doktora

Ordinacija

U Štimac centru dentalne medicine nalazi se 6 vrhunsko opremljenih stomatoloških ordinacija.

Laboratorij

Sastavni dio naše stomatološke poliklinike je i zubotehnički laboratorij.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.