Zubni implantati | Ugradnja i Cijena | Štimac Centar dentalne medicine

Zubni implantati | Ugradnja i Cijena | Štimac Centar dentalne medicine

Zubni
implantati

AKCIJSKA CIJENA
Zubni implantat trajno je i najbolje rješenje ako vam nedostaju zubi. Implantati su najsličniji prirodnim zubima te se i ponašaju kao prirodni zubi. Također, vraćaju sve oralne funkcije, a njihovom ugradnjom vratit će vam se osmijeh, samopouzdanje i podići kvaliteta života.
Molimo prihvatite marketinške kolačiće kako bi mogli pogledati ovaj video.

ŠTO SU ZUBNI IMPLANTATI?

Zubni implantati su titanski vijci koji se ugrađuju u čeljusne kosti i nadomještaju izgubljeni zub. Zubni implantati su rješenje i proizvod najmodernije dentalne tehnologije za osobe kojima nedostaje jedan ili više zubi.

Pokažite više Pokažite manje

Na tržištu postoji više vrsta implantata, a mi radimo s dvije vrste implantata – BEGO i NOBEL Biocare. Navedeni implantati pokazali su se vrlo uspješnima, s čak 99,99% sigurnosti ugradnje. Obje vrste implantata su biokompatibilne i čine proces ugradnje zubnih implantata brzim, jednostavnim i ugodnim za svaku osobu.

Pokažite više Pokažite manje
 

Akcijska cijena usluge zubni implantati

Do 31.5.2024. imamo akciju od 20% popusta na gotovinsko plaćanje i 10% popusta na kartično plaćanje na uslugu kirurške ugradnje zubnog implantata, a ušteda iznosi 99,54 € po ugradnji implantata.

 
 

Opis zahvata

 
SAVRŠENE I PUNE USNE?

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA UGRADNJU IMPLANTATA?

Gubitak zubi predstavlja ne samo estetski problem, nego i mnogo veći, zdravstveni problem. Kada se zubi gube tada dolazi i do gubitka mekog tkiva i čeljusne kosti, a dugotrajno stanje bezubosti može dovesti do raznih komplikacija i tegoba. Ono uzrokuje preopterećenost ostalih zubi, dolazi do lošeg prijenosa žvačnih sila, a moguća je i pojava glavobolja te bolova u čeljusti.

Ugradnjom implantata rješavate se svih navedenih tegoba, a pri zahvatu se ne oštećuju okolni zubi. Uz pravilnu njegu i dobru oralnu higijenu, zubni implantati predstavljaju trajno rješenje.

 

Nemate kosti za ugradnju implantata
– nema problema!

NOVO rješenje za nedostatak zubi i u slučajevima kad nemate dovoljan volumen kosti je naš ZERO BONE IMPLANT koncept, točnije subperiostalni (individualizirani) implantati. Sve o ovom REVOLUCIONARNOM KONCEPTU doznajte na linku.

Rezultati zahvata

 

Zubni implantati trajno su fiksno rješenje kod problema nedostatka jednog ili više zubi, ali i u slučajevima bezubih čeljusti.

Bez obzira na zdravstveno stanje vaših zubi, važno je otići stomatologu i obratiti se stručnjacima poput našeg tima u Štimac centru dentalne medicine jer uvijek postoji rješenje. Uz konzultacije i detaljan pregled, određuje se točno stanje vaših zubi i dolazi do optimalnog rješenja, bez obzira nedostaje li vam jedan zub, dva zuba ili svi zubi jedne čeljusti.

Nakon ugradnje zubnih implantata osobi se vraćaju sve oralne funkcije, a budući da se ponašaju kao prirodni zubi, implantati zahtijevaju i jednako održavanje. Pravilna i redovita oralna higijena, kao i redovite kontrole kod stomatologa ne smiju se zanemariti.

Zubi koji nedostaju negativno utječu na izgled, ali i na cjelokupno psihofizičko stanje osobe. Zubni implantati mogu pomoći i strukturi lica, ponajviše obrazima i ustima te su zaslužni i za mlađi izgled. Koliko ugradnja zubnih implantata može djelovati na samopouzdanje čovjeka vidljivo je prvi puta kada se osoba pogleda s novim zubima.

Kada govorimo o fiksnim opcijama za bezube čeljusti, pod njima mislimo na implantološka rješenja ALL ON FOUR – protetska konstrukcija (fiksni zubni most) na četiri implantata i ALL ON SIX – protetska konstrukcija na 6 implantata. Izbor opcije ovisi o stanju kosti osobe koju oralni kirurg procjenjuje 3D dijagnostikom. Ove metode predstavljaju najefikasnija fiksna rješenja za slučajeve potpune bezubosti, a osobi uz minimalan broj implantata vraćaju funkciju normalnog žvakanja i prirodan izgled lica.  

Polufiksna rješenja podrazumijevaju proteze koje se pričvršćuju na zubne implantate. Za razliku od mobilnih, proteze na implantatima jamče puno veću stabilnost i sigurnost prilikom govora i konzumiranja hrane. Takve proteze su čvrsto postavljene na implantate, ali se i lako čiste jer se jednostavno mogu skinuti i ponovno staviti.
Hibridna proteza učvršćena na 2 implantata omogućit će vam stabilnost uz minimalan broj ugrađenih implantata, dok se hibridna proteza na prečku i 4 ugrađena implantata smatra najboljim polufiksnim rješenjem koje jamči izrazitu stabilnost.

 

Saznajte jeste li kandidat za ugradnju implantata!

Glavni uvjet za postupak ugradnje implantata je dobra, zdrava i kvalitetna kost. Kako bismo otkrili kakva je kost kod pacijenta i na koje pozicije će se ugraditi implantat, koristimo CT dijagnostiku te panoramsku snimku odnosno ortopan. Detaljnu digitalnu i trodimenzionalnu dijagnostiku, obavite na jednom mjestu i skratite si cijeli postupak dobivanja novih zubi!

 

Što ako kost nije dovoljno dobra za ugradnju zubnih implantata?

Uzrok nedostatka kosti može biti fiziološka resorpcija kosti nakon dugogodišnjeg nedostatka zubi, parodontoze ili patoloških uzroka kao što su ciste ili granulomi. Ugradnja zubnog implantata je moguća i u nekim slučajevima nedostatka kosti, ovisno o razini resorpcije, a tada predlažemo nekoliko rješenja:

 

PRF protokol je najnovija tehnologija nadograđivanja tkiva koja pospješuje regeneraciju tkiva pomoću membrane koja se dobiva iz pacijentove krvi, točnije plazme. PRF tehnika koristi se za brži, jednostavniji i sigurniji ishod ugradnje implantata kod slučajeva nedostatka kosti i kod mnogih drugih oralnokirurških zahvata. Ovom metodom omogućavamo puno brže cijeljenje mekog tkiva, a oporavak nakon oralnokirurškog zahvata je puno brži. Za pacijente ova tehnika predstavlja vrlo dobru garanciju pri integraciji implantata s kosti nakon zahvata ugradnje implantata.

Gornju čeljust često prati problem povećanog povlačenja kosti, prilikom ispadanja ili vađenja zubi. Čest problem u gornjoj čeljusti je i spušteni sinus kojeg je prije zahvata ugradnje implantata potrebno podignuti. U tom slučaju postoji mogućnost tzv. sinus lifta (podizanja sinusa) gdje kirurg podiže sinus i odmah ugrađuje umjetnu kost kako bi se dobila odgovarajuća visina, debljina i čvrstoća kosti potrebna za ugradnju implantata. Kako bi se pospješio sami zahvat često će se napraviti i PRF protokol s plazmom iz krvi osobe kako bi dobivena membrana pospješila stapanje umjetne kosti s kosti osobe. Prilikom sinus lifta moguća je ugradnja implantata u istoj posjeti, no to također ovisi o debljini preostale kosti i procjeni oralnog kirurga.

Ugradnja umjetne kosti je kirurški zahvat koji uključuje aplikaciju granuliranog materijala i membrane u područje gdje zub nedostaje. Ugradnja umjetne kosti će produljiti cijeli proces ugradnje zubnih implantata za otprilike 8-12 mjeseci jer se prije samog zahvata ugradnje implantata umjetna kost mora učvrstiti kako bi bila pogodan teren za integraciju implantata s kosti.

 

Garancija na protetske radove na zubnim implantatima

Garancija na konstrukciju protetskog nadomjestka (abutment, krunica) koji se ugrađuje na implantat je 3 godine. Eventualna otkrhnuća keramičkih ili akrilatnih dijelova protetskog rada pokrivena su garancijom u trajanju 3 godine. Svi pacijenti nakon kirurške ugradnje implantata od nas dobivaju implantološku knjižicu koja sadrži datum implantološkog zahvata, proizvođača, serijski broj zubnog implantata i poziciju ugradnje implantata kao jamstvo originalnosti i kvalitete. Implantološka knjižica ili kako ju često zovemo putovnica, služi pacijentima kao osiguranje autentičnosti implantata i mogućnost da implantat nadograde bilo gdje u svijetu.

Garancija na ugradnju
 

Naši stručnjaci

Nedostatak zubi danas možemo riješiti brzo i efikasno uz ugradnju implantata bez da diramo i trošimo susjedne zube što je ogromna prednost u odnosu na dosadašnje metode. Ugradnja implantata i nadogradnja zuba koji nedostaje jako utječe na samopouzdanje čovjeka i kroz ove godine rada impresioniran sam koliko može podignuti kvalitetu življenja.

Filip Štimac

dr. med. dent, spec. oralne kirurgije
 

Provjerite našu stručnost

Pacijenti već dugi niz godina prepoznaju našu kvalitetu te su naše doktore posljednjih nekoliko godina uvrstili među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj. Posjetite nas i uvjerite se u stručnost našeg tima.
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
 

Zašto odabrati Štimac centar dentalne medicine?

 • Potpuna rendgenska dijagnostika na jednom mjestu
 • Preko 20000 ugrađenih zubnih implantata
 • Specijalist oralne kirurgije s višegodišnjim iskustvom
 • 3 godina garancije na konstrukciju protetskog dijela nadogradnje na zubnom implantatu
 • Preko 20000 zadovoljnih pacijenata
 • Certifikat implantološke akademije – edukativni centar za ugradnju Bego implantata
 • Renomirani zubni implantati99% uspješnosti ugradnje implantata
 • Individualan pristup svakome pacijentu
 

Što naši pacijenti kažu o nama?

 

Prosječna ocjena pacijenata za uslugu ugradnje zubnih implantata
u Štimac Centru dentalne medicine

Ocijenjeno 4.9/5 na temelju 9 recenzija pacijenata
Štimac Centra dentalne medicine

 
 

O nama

35
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

O nama

35
godina obiteljske tradicije

Naš tim

15
doktora dentalne medicine

Naše usluge

7
dentalnih grana na istom mjestu

Iskustvo

30 000
zadovoljnih pacijenata

Iskustvo

30 000
zadovoljnih pacijenata
 

Izaberite način plaćanja

Kako bismo vam olakšali financiranje vašeg stomatološkog zahvata, odobravamo vam 5 do 15% popusta na gotovinsko plaćanje ovisno o količini radova i visini vaše ponude. Također, osim plaćanja gotovinom, nudimo vam i mogućnost plaćanja Maesto, Master card, Visa i Visa Premium karticama do 24 rate bez kamata.

visa
master card
maestro
diners
 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.