Stručni liječnički tim

Stručni tim stomatološke poliklinike Štimac čini 14 doktora dentalne medicine na čelu s osnivačicom Majom Jagodić-Štimac, dr.med.dent. te Filipom Štimcem, dr.med.dent., specijalistom oralne kirurgije.

14 doktora dentalne medicine pokriva sve grane dentalne medicine: opću stomatologiju, protetiku, kirurgiju, implantologiju, parodontologiju, estetsku stomatologiju, restaurativnu stomatologiju i endodonciju.

Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent.

Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu gdje je diplomirala na Stomatološkom fakultetu. S preko 35 godina radnog iskustva postala je jedna od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj tako da pacijenti mogu u svakom trenutku imati puno povjerenje u plan terapije i terapijsku rehabilitaciju. Tijekom studija bavila se znanstveno-istraživačkim radom u sklopu znanstveno-istraživačke grupe te za svoje radove dobila i Rektorovu nagradu. Naročiti naglasak dala je na području dentalne implantologije koju je usavršila na brojnim kongresima i u renomiranim svjetskim klinikama prije čak više od 15 godina. Time je postala jedna od pionira dentalne implantologije u Hrvatskoj.

Mnogi pacijenti prepoznali su kvalitetu naših doktora. Pročitajte komentare o doktorici:

Naj doktorica

Filip Štimac, dr.med.dent., specijalist oralne kirurgije

Filip Štimac, dr.med.dent., specijalist oralne kirurgije rođen je u Zagrebu gdje je i diplomirao na Stomatološkom fakultetu. Implantologija i oralna kirurgija su njegov životni poziv, a koliko je vrstan stručnjak pokazuju naši pacijenti i preko 5.000 uspješno ugrađenih i integriranih zubnih implantata. Ovih godina koncentrirao se i ustrojio na principe rada CAD-CAM protetike i stavio naglasak na nove tehnologije kao što je program Cerec. Svojim je pristupom laboratoriju Štimac centra dao novi smjer kojim danas tim doktora i tehničara Štimac centra stvara radove visoke estetike i funkcionalnosti. Istraživanje i implementacija novih tehnologija njegovo je usmjerenje i velika strast.

Pročitajte komentare pacijenata o doktoru ovdje.

Naj doktor

Oralna higijena

Niste sigurni održavate li dobro oralnu higijenu?

Naruči se

Zatražite svoj termin za klinički pregled, dijagnostiku i konzultacije putem našeg online obrasca.

Makeover

KandidatI su dobilI novi osmijeh na kojem je radio naš tim stomatologa različitih grana dentalne medicine

Laboratorij

Sastavni dio naše stomatološke poliklinike je i zubotehnički laboratorij.

Izjave naših pacijenata

Suradnja s doktorima i informacije koje daju. Briga o tome kako se pacijent osjeća za vrijeme dok se pružaju usluge. Ljubaznost svih! Hvala.

D. F.

Kompletnom uslugom, stručnošću, posvećenosti poslu, vrlo ljubaznim i prisnim pristupom tako da sam se cijelo vrijeme osjećala kao kod kuće i kao da sam na neki način dio tima. Odsad nadalje ću dolaziti samo u vašu ordinaciju - prezadovoljna sam, a još nije sve niti gotovo.

M. Š.

Naruči se

Zatražite svoj termin za klinički pregled, dijagnostiku i konzultacije putem našeg online obrasca.

Kontaktirajte nas

Pitaj Doktora

Pitajte naše doktore sve što Vas zanima vezano uz naše usluge i saznajte preporuke stručnjaka.

Pošaljite upit
Nazovi odmah