High-tech centar

Tehnologija u dentalnom centru | Zagreb | Štimac centar

High-tech centar

Tehnologija u dentalnom centru | Zagreb | Štimac centar

Suvremena tehnologija oduvijek je imperativ našeg centra. Potpuna digitalizacija u stomatologiji nešto je čemu težimo i razlog zašto smo se odlučili za uređaje koji garantiraju visoke standarde u suvremenoj digitalnoj dentalnoj tehnologiji.

Zato naši pacijenti uz vrhunsku razinu kvalitete izrade krunica ili ljuskica, mogu računati i na veću brzinu i iznimnu udobnost tijekom tretmana. Naš zubotehnički laboratorij opskrbljen je modernim tehnologijama i sistemima, a profil zaposlenih u njemu odgovara najvišim standardima struke.

Sigurni smo da digitalna budućnost donosi još modernije i kvalitetnije tehnike i uređaje. Na ovoj stranici možete pronaći sve informacije i tehnologije vezane uz digitalizaciju u suvremenoj stomatološkoj praksi.

TEHNOLOGIJA ZA VEĆU BRZINU I BOLJU KVALITETU

Robotima, točnije suvremenim strojevima i digitalizacijom povećali smo kvalitetu i brzinu u našem centru. Tako možete računati na još veću kvalitetu i preciznost izrade mostova, krunica i ljuskica te još veću veću razinu ugode tijekom tretmana. Naš centar opskrbljen je najnovijom tehnologijom zahvaljujući kojoj je privremene fiksne zube moguće dobiti već u roku 24-72 sata.

Pokažite više Pokažite manje

Intraoralnim skenerom Primescan digitalno uzimamo otisak zuba u samo nekoliko minuta, u realnom vremenu izrađuje se 3D prikaz otiska i šalje do programa za dizajn u našem laboratoriju. Naši dizajneri precizno u Exocad i Sirona programu kreiraju vaš novi osmijeh i parametre za izradu šalju u Amann Girrbach ili Sirona glodalicu. Ovi moderni roboti u kratkom vremenu “glodaju” vaše nove zube, kojima na kraju još samo dodajemo prirodni “touch” finom keramikom.

Pokažite više Pokažite manje
 

Provjerite našu stručnost

Certifikat ISO 9001 i brojni drugi potvrđuju da prema najvišim standardima udovoljavamo vašim zahtjevima i da ćete u svakom trenutku dobiti vrhunsku uslugu. Kvaliteta našeg rada prepoznata je od strane pacijenata, koji naše doktore posljednjih nekoliko godina biraju među najbolje stomatologe i oralne kirurge u Hrvatskoj.
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
Stomatološka poliklinika Zagreb
 

PRIMJENA SVEMIRSKE TEHNOLOGIJE

CAD-CAM tehnologija nam omogućuje izradu protetskih nadomjestaka savršenog anatomskog oblika, veličine i estetike. Njena je uporaba neizostavna i u drugim granama dentalne medicine, a svoju primjenu je našla i u svemirskoj industriji. Zahvaljujući toj naprednoj tehnologiji, mogućnost unosa pogrešnih, nelogičnih ili nepotpunih podataka je gotovo nemoguća.

CAD-CAM sustavi sam su vrhunac računalne tehnologije u stomatologiji i predstavljaju pravu revoluciju u izradi krunica, mostova i ljuskica. Primjena inovativne CAD-CAM računalne tehnologije omogućila nam je izradu zubi za vaš novi osmijeh u samo nekoliko koraka, stavljajući pritom naglasak na visoku preciznost izrade i savršenu prirodnost.

 

TECH NOVOSTI IZ NAŠEG CENTRA

 
 

Riječ stručnjaka

Cilj je da svi doktori u našem centru prate svjetske trendove u dentalnoj medicini i usvajaju nove tehnologije kako bi se određeni postupci skratili i u konačnici pacijentu pružilo što ugodnije iskustvo boravka u stomatološkoj ordinaciji.

Filip Štimac

dr. med. dent, spec. oralne kirurgije
 

“Roboti će postati produžena ruka oralnom kirurgu.”

Bliska budućnost donosi nam još veću robotizaciju i digitalizaciju procesa u stomatologiji, što će omogućiti veću brzinu i preciznost, ali i predvidljivost postupaka i rezultata.

 

Potpuni dijagnostički pregled

Zatražite svoj termin za konzultacije s našim iskusnim dijagnostičarima uz detaljan pregled usne šupljine i suvremenu rendgensku dijagnostiku.
 

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
    • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

    • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.