Usluge Štimac dentalnog centra

Pogledajte sve usluge koje nudimo

Usluge Štimac dentalnog centra

Pogledajte sve usluge koje nudimo

Stomatološka poliklinika Štimac pokriva različite grane stomatologije što uključuje implantologiju, oralnu kirurgiju, protetiku (zubne ljuskice, zubne krunice i zubne mostove), parodontologiju i opću stomatologiju.

Naš stručni tim vodit će vas kroz svaki proces

Počevši od prvog dolaska i pregleda, kroz svaki dolazak na tretman i samu provedbu svih potrebnih dentalnih tretmana i terapija sve do završetka radova. Ukoliko imate potrebu za izradom snimke jednog ili više zuba, u stomatološkoj poliklinici Štimac možete napraviti panoramsku snimku (ortopan), RTG sliku jednog zuba i CT (CBCT) snimku bez prethodne rezervacije termina.

Dolaskom u polikliniku Štimac možete biti sigurni kako ćete sve potrebne tretmane i terapije moći napraviti na jednom mjestu te otići kući sa smiješkom.

Estetski tretmani lica

Kao izvrsni poznavatelji anatomije lica naši stručnjaci će vam vratiti mladolik izgled i regenerirati kožu estetskim tretmanima hijaluronskim filerima, botoxom te PRP tretmanom.

ALL-ON-4 metoda

Ako ste tijekom godina izgubili sve zube ili su vam preostali zubi predviđeni za vađenje, najefikasnije fiksno rješenje kojim ćete trajno nadomjestiti zube koji nedostaju je All-on-4 metoda.

Protetika

Zubnom protetikom moguće je nadomjestiti nedostatak zubi te poboljšati izgled i funkcionalnost postojećih zubi.

Ljuskice za zube

Zubne ljuskice su tanak transparentni nadomjestak u obliku ljuske, po kojoj su dobile i naziv, koji se lijepi na prednju površinu zuba i time se u potpunosti stapa s prirodnim zubom.

Zubne krunice

Zubne krunice (zubne navlake) su protetski nadomjestak koji imitira oblik, veličinu i boju zuba te se trajno fiksiraju na zubni implantat ili izbrušen zub.

Zubni mostovi

Zubni most je nadomjestak koji se kreira od više jedinica tj. krunica spojenih u jednu cjelinu, premošćuje nedostatke zubi zubnim krunicama.

Parodontologija

Parodontologija je grana stomatologije koja se bavi liječenjem zubnog mesa.

izbjeljivanje zubi zoom lampom

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi je neinvazivan postupak koji, kako i sam naziv kaže, daje pacijentu svijetlije i bjelije zube.

Opća stomatologija

Liječenje zuba tj. endodoncija spada u opću stomatologiju te se odnosi na terapiju procesa samog zuba

Rendgenska dijagnostika

Najsuvremenija rendgenska dijagnostika u stomatološkoj poliklinici Štimac u Zagrebu jedan je od krucijalnih temelja svakog stomatološkog tretmana.

Sedacija

Nove mogućnosti u stomatološkoj poliklinici u borbi protiv straha pacijenta.

Estetski tretmani lica

Kao izvrsni poznavatelji anatomije lica naši stručnjaci će vam vratiti mladolik izgled i regenerirati kožu estetskim tretmanima hijaluronskim filerima, botoxom te PRP tretmanom.

Naruči se

Zatražite svoj termin za klinički pregled, dijagnostiku i konzultacije putem našeg online obrasca.

Kontaktirajte nas

Pitaj Doktora

Pitajte naše doktore sve što Vas zanima vezano uz naše usluge i saznajte preporuke stručnjaka.

Pošaljite upit
Nazovi odmah