Naš tim i ove je godine dio sajma f.re.e. 2020 Fair for Leisure and Travel u Münchenu. Sajam se održava od 19. do 23. veljače, a na njemu se okupljaju zaljubljenici u odmor, putovanja, prirodu i zdrav način života. Prošlogodišnji je sajam posjetio rekordan broj od 140.000 ljudi, a organizatori ove godine očekuju da će premašiti brojku od 150.000 posjetitelja.

Nas ćete moći pronaći u dvorani A6 na štandu 510 u neposrednoj blizini hrvatske turističke zajednice i ostalih hrvatskih predstavnika. Pronađite naše crveno bijele boje i pridružite se našoj veseloj ekipi koja vam je 5 dana na raspolaganju. U razgovoru s našim stručnjacima doznajte koji su noviteti i moderni trendovi u stomatologiji. Raspitajte se o suvremenom načinu uzimanja otisaka zubi pomoću intraoralnog skenera i doznajte sve pojedinosti koje naš centar čine jednim od modernijih u regiji.

 

 

Zatražite savjet naših doktora i uvjerite se u njihovu stručnost i profesionalnost koja im je omogućila da četvrtu godinu zaredom dobiju nagradu za najbolje doktore u Hrvatskoj prema izboru pacijenata. Uz sve savjete i zanimljivosti, za vas smo pripremili posebne pogodnosti koje ostvaruju samo posjetitelji sajma, a koje možete iskoristiti tijekom cijele 2020. godine. Riječ je o besplatnom paketu dentalnih usluga u vrijednosti od 240 €, a on uključuje:

  • besplatan prvi pregled
  • detaljnu 3D (CT) dijagnostiku i 2D dijagnostiku
  • konzultacije sa stručnjacima
  • detaljan plan terapije i cjenovnu ponudu
  • noćenje u udobnim sobama u blizini Štimac centra

Ne propustite nas posjetiti na turističkom sajmu f.re.e. 2020 Fair for Leisure and Travel, upoznajte naš high-tech dentalni centar i najbolje doktore u Hrvatskoj po izboru pacijenata i prepustite nam brigu o svom osmijehu!

 

 

Mjesto održavanja:

f.re.e 2020 Fair for Leisure and Travel

dvorana A6 na štandu 510

Messegelände, Eingänge Nord und Ost

81823 München

Vrijeme održavanja: srijeda 19. 2. 2020. – nedjelja 23. 2. 2020.

Više informacija potražite na web stranici sajma.