Centar bez neugodnih zvukova – zvuči dobro!

Centar bez neugodnih zvukova - zvuči dobro! - Stomatološka poliklinika

Centar bez neugodnih zvukova – zvuči dobro!

Centar bez neugodnih zvukova - zvuči dobro! - Stomatološka poliklinika
S vama rado dijelimo naše znanje i kroz stručne savjete vas želimo educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i mogućnostima koje vam moderna stomatologija nudi u našem centru. Za sve ostale informacije uvijek nam se možete obratiti na email info@drstimac.com ili nas nazvati na +385 1 36 33 602.

 

Zamislite da odlazite stomatologu i znate da vas ništa neće boljeti. Zamislite uz to i odlazak stomatologu kod kojeg nećete morati slušati one neugodne zvukove iz ordinacije. Umjesto slušanja zvuka “bušilice” tijekom tretmana zamislite da uživate u svojoj omiljenoj glazbi. A sada prestanite zamišljati – posjetite naš centar i iskusite novi doživljaj posjete stomatologu!

Od sada vam tijekom tretmana u našem centru dajemo mogućnost korištenja slušalica koje izoliraju sve neugodne zvukove u ordinaciji i puštaju vašu omiljenu glazbu. Više nećete čuti zujanje, brujanje i ostale standardne, često neugodne zvukove stomatološke ordinacije.

CENTAR BEZ BOLI I BEZ NEUGODNIH ZVUKOVA

Kako se svi naši zahvati odvijaju pod lokalnom anestezijom, a u pojedinim slučajevima i uz svjesnu sedaciju, možemo slobodno reći kako je naš centar centar bez boli. S našom novom uslugom on postaje i centar bez neugodnih zvukova.

Primjena glazbe kao terapije za osobe koje osjećaju strah ili tjeskobu, odnosno muzikoterapija, područje je koje je u svojoj doktorskoj disertaciji obradila naša dr. Nikolina Petek Žugaj. Rezultati njenog istraživanja i naša stalna potraga za novim metodama koje će boravak pacijenata učiniti još ugodnijim, potaknuli su nas da dodatno prilagodimo ovu vrstu terapije i uz moderan pristup uvedemo u naš svakodnevni rad.

Rezultati istraživanja na čak 230 pacijenata koji su isprobali muzikoterapiju pokazali su da glazba postiže visok stupanj ugode i pozitivno utječe na pacijente koji inače osjećaju strah. Slušalicama i vašom omiljenom glazbom kao dodatku našoj usluzi pružili smo vam upravo to  – visoku razinu ugode bez neugodnih zvukova i potpuno novi doživljaj posjeta stomatologu.

Slušalice koje neutraliziraju zvukove

VRLO JE VAŽNO POVJERENJE U STOMATOLOGA

Naš centar bez boli i bez neugodnih zvukova ne bi bio potpun bez educiranog i stručnog tima doktora. Stomatolozi u našem centru prošli su edukaciju za tehnike i pristup s pacijentima, koji imaju različite vrste anksioznosti. Tako se uz nas možete potpuno opustiti i riješiti straha od stomatologa!

Naposljetku, često ističemo da je kod borbe sa strahom od stomatologa možda i najvažnije povjerenje između pacijenta i doktora. Kad pacijent osjeti to povjerenje, tada su sva vrata otvorena te strah i anksioznost u mnogim slučajevima prestaje. Sada, uz glazbu i bez neugodnih zvukova, smanjuje se vrijeme koje je potrebno da pacijent to povjerenje i stekne. Zvuči dobro, zar ne?

Rezervirajte svoj termin na 01/3633-602 ili putem obrasca na webu i posjetite naš centar bez neugodnih zvukova!

Posljednje objave