Ponosni smo na sve naše doktore, pogotovo kada dobiju nagradu od vas – naših pacijenata! Hvala vam što ste nam dali svoje povjerenje i predivnim komentarima i ocjenama omogućili da četvrtu godinu za redom imamo najdoktore u našem centru!

Naše Maja Jagodić-Štimac, dr. med. dent. i Elena Štimac Vukojević, dr. med. dent. te naš Filip Štimac, dr. med. dent, spec. oralne kirurgije uvršteni su u najdoktore 2019. u Hrvatskoj po izboru pacijenata, a sve je objavio portal najdoktor.com. Naše doktorice su uvrštene među najbolje stomatologe u Lijepoj Našoj, dok je dr. Filip Štimac odabran među najbolje oralne kirurge. Ovo je četvrti puta zaredom da se netko od naših stručnjaka našao na ovom popisu, a posebno nam je drago da je dr. Elena Štimac Vukojević po prvi puta uvrštena u najbolje stomatologe u Hrvatskoj.

„Ovo je velika čast za mene, najviše zbog toga jer je ovo odabir pacijenata. Dokaz je to da pacijenti cijene moj trud, ali i trud i zalaganje cijelog Šimac tima. Zato je ovo priznanje, ustvari priznanje ne samo meni nego i cijelom našem centru. Željela bih se zahvaliti svim našim pacijentima koji su svojim divnim komentarima omogućili da se čak tri stručnjaka iz našeg centra nađu među najdoktorima 2019. godine“, istaknula je naša dr. Elena Štimac Vukojević.

BRAVO, BRAVO, BRAVO!

Kriteriji po kojima je portal birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara, a neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir.

„Čast je biti po četvrti puta zaredom u takvom društvu. Ovo je ono što si svi mi koji se bavimo medicinom želimo – svi želimo da su naši pacijenti zdravi i zadovoljni kada odlaze iz naših ordinacija. Velika je čast dobiti nagradu, a pogotovo onu po odabiru pacijenata. Ponosna sam i na Filipa i Elenu, ali i na cijeli naš tim jer bez njega ne bi bilo ni nas“, rekla je dr. Maja Jagodić-Štimac.

ULAGANJEM DO BRŽE I KVALITETNIJE USLUGE

Ovo je samo još jedan dokaz da konstantnim ulaganjem u tehnologiju i edukaciju naših stručnjaka pružamo visokokvalitetnu uslugu našim pacijentima. U našem suvremenom dentalnom centru pacijentima je na raspolaganju šest ordinacija, moderno opremljen zubotehnički laboratorij, kompletna rendgenska dijagnostika, ali i tim od čak 15 vrhunskih doktora dentalne medicine.

“Uvijek je lijepo kada vas pacijenti hvale, a meni je posebna čast kada nas toliko hvale da smo četvrtu godinu zaredom na popisu najdoktora! Ovo za mene predstavlja veliku odgovornost jer sljedeće godine moramo opravdati ove nagrade. To ćemo postići ulaganjem u nas, osoblje centra, ali i u tehnologiju. Jedino tako ćemo svim našim pacijentima moći pružiti suvremenu uslugu u modernom dentalnom centru”, dodaje dr. Filip Štimac.

Još jednom veliko hvala svim našim pacijentima koji su imali divne komentare za naše stručnjake. I u 2020. godini trudit ćemo se da se u našem centru osjećate što ugodnije i da naše usluge budu što suvremenije, brže i kvalitetnije.