Gostujemo na sajmu f.re.e 2019. u Münchenu i darujemo vam paket usluga u vrijednosti od 240€!

Gostujemo na sajmu f.re.e 2019. u Münchenu

Gostujemo na sajmu f.re.e 2019. u Münchenu i darujemo vam paket usluga u vrijednosti od 240€!

Gostujemo na sajmu f.re.e 2019. u Münchenu
S vama rado dijelimo naše znanje i kroz stručne savjete vas želimo educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i mogućnostima koje vam moderna stomatologija nudi u našem centru. Za sve ostale informacije uvijek nam se možete obratiti na email info@drstimac.com ili nas nazvati na +385 1 36 33 602.

Od 20. do 24. veljače upoznajte naše stručnjake i osigurajte si paket besplatnih usluga u vrijednosti od 240€!

Štimac centar dentalne medicine će 5 dana sudjelovati na sajmu f.re.e 2019 Fair for Leisure and Travel u Münchenu. Na ovom sajmu okupljaju se zaljubljenici u odmor, putovanja i prirodu.

Bit ćemo u dvorani A6 na štandu 601B u dijelu koji je rezerviran za zaljubljenike u zdravstveni turizam i wellness. Uložite u svoje zdravlje, porazgovarajte s našim stručnjacima koji su proglašeni najboljim doktorima u Hrvatskoj po izboru pacijenata, zatražite njihov savjet i upoznajte se s najnovijim trendovima u stomatologiji.

Ne propustite priliku i dolaskom na naš štand osigurajte si paket besplatnih usluga Štimac centra dentalne medicine u vrijednosti od 240€!

Paket uključuje:

  • potpuno besplatan pregled,
  • 3D (CT) dijagnostiku, 2D dijagnostiku,
  • konzultacije sa stručnjacima,
  • plan terapije i cjenovnu ponudu,
  • noćenje u udobnim sobama u blizini Štimac centra,
  • organizirani prijevoz.


Paket usluga možete iskoristiti u toku 2019. godine dolaskom u Zagreb. Osigurat ćemo vam prijevoz do našeg centra koji se nalazi na adresi Nova cesta 3, 10000 Zagreb i besplatan smještaj za vrijeme vašeg prvog dolaska i trajanja terapija u našem centru.

Posjetite nas na turističkom sajmu f.re.e 2019 Fair for Leisure and Travel, upoznajte najbolje doktore u Hrvatskoj po izboru pacijenata i prepustite nam brigu o svom osmijehu!

Mjesto održavanja:

f.re.e 2019 Fair for Leisure and Travel

dvorana A6 na štandu 601B

Messegelände, Eingänge Nord und Ost

81823 München

Vrijeme održavanja: srijeda 20.02.2019. – nedjelja 24.02.2019.

Više informacija potražite na web stranici sajma.

Posljednje objave

O autoru

Maja Jagodić-Štimac

Maja Jagodić-Štimac

dr. med. dent.

U preko 35 godina radnog iskustva postala je jedan od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj što njenim pacijentima u svakom trenutku daje puno povjerenje u plan terapije i terapijsku rehabilitaciju. Više godina zaredom uvrštena je među najbolje stomatologe u Hrvatskoj prema odabiru pacijenata, a 2018. godine je ušla i među top 2 finalistice izbora za poduzetnicu godine.

Postavite pitanje autoru