Bližimo se kraju godine koja nam je svima zasigurno promijenila navike, svakodnevicu, ali i životne planove. Izazovi kojima smo u ovoj godini gotovo svakodnevno bili izloženi potaknuli su nas da izađemo iz uhodanih okvira i da budemo strpljivi, zahvalni na onome što imamo, a problemima da pristupamo u najmanju ruku kreativno. 

Proljeće 2020. je postavilo pred sve nas velike izazove. Epidemiološka situacija uzrokovana Covid-19 virusom nametnula je mjere koje su svakom pojedincu postale nešto novo. Maske i dezinfekcijska sredstva postale su nešto bez čega ne izlazimo iz kuće. 

Kroz cijelu ovu turbulentnu godinu radili smo bez prestanka. Čak i u vrijeme proljetnog “lockdown-a”, sve hitne intervencije mogli ste napraviti u potpunoj sigurnosti našeg centra. U ovim izvanrednim okolnostima, nama zdravstvenim djelatnicima, protokoli rada se nisu previše mijenjali. I dalje nosimo zaštitne maske, vizire, rukavice i održavamo visoku higijenu u kontaktu s pacijentima. No, odnos s vama i vaš boravak u našem centru, bitno se promijenio.

Zdravlje svih na prvom mjestu

Primijetili ste da ste pomalo osamljeni u našoj čekaonici. To je zato što radimo organizaciju termina u kojoj smanjujemo mogućnost kontakta s drugim pacijentima i gužvu u čekaonici. Prilikom boravka u prostoru čekaonice i vi morate nositi zaštitnu masku, a na dolasku obavezno dezinficirate ruke i mjerimo vam temperaturu. Sve kako biste znali da ste u sigurnim rukama i da vam se trudimo osigurati maksimalnu sigurnost i udobnost boravka u našem centru vodeći se motom “zdravlje svih na prvom mjestu”.

stimci zastitna oprema

Uz vas i kada to fizički ne možemo biti

Uz veću brigu oko higijene, lockdown i potres u Zagrebu su nas sve uveli u razdoblje nesigurnosti i pojačanih strahova. Htjeli smo zato našim pacijentima, ali i svima drugima u tim neizvjesnim trenucima dati sve informacije o dentalnim problemima, koje se negdje drugdje ne mogu pronaći ili se teško mogu dobiti. Tako je nastala ideja naših javljanja uživo na Facebooku i Instagramu. S emisijama smo nastavili i nakon izlaska iz karantene. S ponosom možemo reći da smo punih osam mjeseci svaki tjedan, katkad i više puta tjedno, donosili odgovore na stomatološka pitanja i govorili o dentalnim temama o kojima nitko prije nije govorio.

Osposobili smo novi studio u našim prostorima te i dalje razmišljamo o uvođenju noviteta kako u pogledu tehnike i uređenja prostora tako i u pogledu zanimljivih tema. U tome nam pomažu naši fanovi i pacijenti koji nam svakodnevno šalju nova pitanja koja nas potiču da i dalje smišljamo zanimljive teme krojene prema vama i za vas. 

stimac live

Online edukacija nekad nije dovoljna, te zbog različitih dentalnih problema i dalje mnogi od vas trebali ste koristiti naše dentalne usluge – usprkos COVID naputcima ograničenja kretanja. Maske i pojačane mjere sigurnosti nitko ne voli. No, kako bismo blagotvorno utjecali na vaš boravak u našem centru, uveli smo novu besplatnu uslugu za naše pacijente – muzikoterapiju ili liječenje strahova uz pomoć glazbe. Odsad vam tijekom tretmana u našem centru dajemo mogućnost korištenja specijaliziranih slušalica koje izoliraju neugodne zvukove u ordinaciji i puštaju vašu omiljenu glazbu uz pomoć unaprijed složenih playlista po preferencijama i žanrovima. Više nećete čuti zujanje, brujanje i ostale često neugodne zvukove stomatološke ordinacije! 

Nakon svojevrsnog ljetnog opuštanja i povratka “na staro”, jesen je pred nas postavila izazove proljeća. Dočekali smo ih spremni, misleći prvo na vas, naše pacijente i na održanje vaše sigurnosti za vrijeme boravka u našem centru, ali i izvrsnosti u svim uslugama koje vam svakodnevno pružamo.

“Odnos stomatologa i pacijenta je svetinja”, znala bi reći osnivačica našeg centra, Maja Jagodić-Štimac, dr. med. dent.  Zato nas je osobito razveselio najljepši poklon za Božić kojeg smo mogli izmaštati: naše dr. Maja Jagodić-Štimac i dr. Elena Štimac Vukojević i ove su godine uvrštene među najbolje stomatologe, a naš dr. Filip Štimac još je jednom uvršten među najbolje oralne kirurge u Hrvatskoj po izboru pacijenata na portalu najdoktor.com!

Najljepši božićni poklon

Ovo je peta godina zaredom da su se naši stručnjaci našli među najboljim doktorima u Hrvatskoj, pa bismo se ovom prilikom htjeli zahvaliti svima koji su našim doktorima dali svoj komentar pohvale. Trudit ćemo se da još jednom opravdamo ovu nama jako vrijednu nagradu. 

U novu 2021. godinu ulazimo optimistični, puni velikih planova za daljnji profesionalni i kreativni rast, ali i poboljšanja naših usluga. Ovdje smo za vas. 

najdoktori 2020