Na godinu punu izazova imali smo pravi odgovor

Na godinu punu izazova imali smo pravi odgovor

Na godinu punu izazova imali smo pravi odgovor

Na godinu punu izazova imali smo pravi odgovor
S vama rado dijelimo naše znanje i kroz stručne savjete vas želimo educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i mogućnostima koje vam moderna stomatologija nudi u našem centru. Za sve ostale informacije uvijek nam se možete obratiti na email info@drstimac.com ili nas nazvati na +385 1 36 33 602.

Bližimo se kraju godine koja nam je svima zasigurno promijenila navike, svakodnevicu, ali i životne planove. Izazovi kojima smo u ovoj godini gotovo svakodnevno bili izloženi potaknuli su nas da izađemo iz uhodanih okvira i da budemo strpljivi, zahvalni na onome što imamo, a problemima da pristupamo u najmanju ruku kreativno. 

Proljeće 2020. je postavilo pred sve nas velike izazove. Epidemiološka situacija uzrokovana Covid-19 virusom nametnula je mjere koje su svakom pojedincu postale nešto novo. Maske i dezinfekcijska sredstva postale su nešto bez čega ne izlazimo iz kuće. 

Kroz cijelu ovu turbulentnu godinu radili smo bez prestanka. Čak i u vrijeme proljetnog “lockdown-a”, sve hitne intervencije mogli ste napraviti u potpunoj sigurnosti našeg centra. U ovim izvanrednim okolnostima, nama zdravstvenim djelatnicima, protokoli rada se nisu previše mijenjali. I dalje nosimo zaštitne maske, vizire, rukavice i održavamo visoku higijenu u kontaktu s pacijentima. No, odnos s vama i vaš boravak u našem centru, bitno se promijenio.

Zdravlje svih na prvom mjestu

Primijetili ste da ste pomalo osamljeni u našoj čekaonici. To je zato što radimo organizaciju termina u kojoj smanjujemo mogućnost kontakta s drugim pacijentima i gužvu u čekaonici. Prilikom boravka u prostoru čekaonice i vi morate nositi zaštitnu masku, a na dolasku obavezno dezinficirate ruke i mjerimo vam temperaturu. Sve kako biste znali da ste u sigurnim rukama i da vam se trudimo osigurati maksimalnu sigurnost i udobnost boravka u našem centru vodeći se motom “zdravlje svih na prvom mjestu”.

stimci zastitna oprema

Uz vas i kada to fizički ne možemo biti

Uz veću brigu oko higijene, lockdown i potres u Zagrebu su nas sve uveli u razdoblje nesigurnosti i pojačanih strahova. Htjeli smo zato našim pacijentima, ali i svima drugima u tim neizvjesnim trenucima dati sve informacije o dentalnim problemima, koje se negdje drugdje ne mogu pronaći ili se teško mogu dobiti. Tako je nastala ideja naših javljanja uživo na Facebooku i Instagramu. S emisijama smo nastavili i nakon izlaska iz karantene. S ponosom možemo reći da smo punih osam mjeseci svaki tjedan, katkad i više puta tjedno, donosili odgovore na stomatološka pitanja i govorili o dentalnim temama o kojima nitko prije nije govorio.

Osposobili smo novi studio u našim prostorima te i dalje razmišljamo o uvođenju noviteta kako u pogledu tehnike i uređenja prostora tako i u pogledu zanimljivih tema. U tome nam pomažu naši fanovi i pacijenti koji nam svakodnevno šalju nova pitanja koja nas potiču da i dalje smišljamo zanimljive teme krojene prema vama i za vas. 

stimac live

Online edukacija nekad nije dovoljna, te zbog različitih dentalnih problema i dalje mnogi od vas trebali ste koristiti naše dentalne usluge – usprkos COVID naputcima ograničenja kretanja. Maske i pojačane mjere sigurnosti nitko ne voli. No, kako bismo blagotvorno utjecali na vaš boravak u našem centru, uveli smo novu besplatnu uslugu za naše pacijente – muzikoterapiju ili liječenje strahova uz pomoć glazbe. Odsad vam tijekom tretmana u našem centru dajemo mogućnost korištenja specijaliziranih slušalica koje izoliraju neugodne zvukove u ordinaciji i puštaju vašu omiljenu glazbu uz pomoć unaprijed složenih playlista po preferencijama i žanrovima. Više nećete čuti zujanje, brujanje i ostale često neugodne zvukove stomatološke ordinacije! 

Nakon svojevrsnog ljetnog opuštanja i povratka “na staro”, jesen je pred nas postavila izazove proljeća. Dočekali smo ih spremni, misleći prvo na vas, naše pacijente i na održanje vaše sigurnosti za vrijeme boravka u našem centru, ali i izvrsnosti u svim uslugama koje vam svakodnevno pružamo.

“Odnos stomatologa i pacijenta je svetinja”, znala bi reći osnivačica našeg centra, Maja Jagodić-Štimac, dr. med. dent.  Zato nas je osobito razveselio najljepši poklon za Božić kojeg smo mogli izmaštati: naše dr. Maja Jagodić-Štimac i dr. Elena Štimac Vukojević i ove su godine uvrštene među najbolje stomatologe, a naš dr. Filip Štimac još je jednom uvršten među najbolje oralne kirurge u Hrvatskoj po izboru pacijenata na portalu najdoktor.com!

Najljepši božićni poklon

Ovo je peta godina zaredom da su se naši stručnjaci našli među najboljim doktorima u Hrvatskoj, pa bismo se ovom prilikom htjeli zahvaliti svima koji su našim doktorima dali svoj komentar pohvale. Trudit ćemo se da još jednom opravdamo ovu nama jako vrijednu nagradu. 

U novu 2021. godinu ulazimo optimistični, puni velikih planova za daljnji profesionalni i kreativni rast, ali i poboljšanja naših usluga. Ovdje smo za vas. 

najdoktori 2020

Posljednje objave