“Dobar dan, dragi naši Facebook i Instagram fanovi!”, ovako počinje svaki utorak i četvrtak na našoj Facebook stranici i na našem Instagram profilu. Naime, pokrenuli smo javljanja uživo iz našeg centra u kojima naš iskusni stručnjak i oralni kirurg, dr. Filip Štimac odgovara na vaša pitanja.

Naš doktor Filip Štimac odgovara na vaša pitanja. Javite nam se u inbox ili komentirajte. Ne morate u ordinaciju, ordinacija dolazi vama! 😊

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Utorak, 7. travnja 2020.

 

Kako smo se u razdoblju trajanja mjera vezanih uz pandemiju virusa COVID-19 organizirali za rad samo s hitnim pacijentima, uz visoke higijenske standarde i preporuke nadležnih tijela, ipak smo dodatno htjeli našim fanovima na društvenim mrežama pružiti nešto više. Tako oni mogu dobiti iscrpni odgovor od naših stručnjaka i čuti sve što ih još zanima, a vezano je za stomatologiju.

Dr. Filip Štimac o higijeni zubi

Naš dr. Filip Štimac odgovorio je na vaša pitanja vezana uz oralnu higijenu! Pogledajte video i pratite nas u sljedećim javljanjima uživo! 😁

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Četvrtak, 9. travnja 2020.

 

Najzanimljivije je bilo pitanje našeg fana Marinka iz Krapine kojeg je zanimalo kako se riješiti lošeg zadaha u ustima nakon jela, pogotovo nakon jedenja luka.

“Dobro pitanje, Marinko! Suosjećam s tobom, vjerujem i puno ljudi. Luk je neizostavna namirnica, ne možemo bez njega, ali stvara probleme koje su teško rješivi u kratkom periodu. Tu ne pomaže pranje zuba, u to smo se svi uvjerili. No, s obzirom na karantenu te cjelokupnu situaciju, mislim da tu sada nema problema”, odgovorio je naš dr. Filip Štimac.

U periodu kampanje #OstaniteDoma najčešća nedoumica ljudi bila je što napraviti u slučaju da zub zaboli, otkrhne se ili nastupi neki drugi dentalni problem. U kojim slučajevima je potrebno zaputiti se stomatologu i što spada pod hitne slučajeve? Kako bi našim pacijentima i fanovima na društvenim mrežama pomogli oko ovih pitanja, doktor Štimac ponudio je detaljne odgovore i savjete, a vjerujemo mnoge i ohrabrio.

Naš dr. Filip Štimac o hitnim slučajevima

Naš dr. Filip Štimac uživo je odgovorio na vaša pitanja o hitnim slučajevima. Pogledajte video i saznajte u kojim situacijama je potreban hitan odlazak stomatologu! Svoja pitanja nam i dalje možete poslati u komentaru ili u inbox i u sljedećem javljanju doktor će na njih odgovoriti. 🙂

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Utorak, 14. travnja 2020.

 

Od srijede 22. travnja, uz live javljanja, uveli smo i WhatsApp video konzultacije na kojima će dr. Filip Štimac sa svima onima koji se prijave razgovarati o dentalnom zdravlju. Tako naš centar i naše znanje “donosimo” u sigurnost vašeg doma. Svoj termin za WhatsApp video konzultacija možete rezervirati ovdje.

Dr. Filip Štimac o hitnim slučajevima

Dr. Filip Štimac ponovno je bio s vama i doveo naš centar u vaše domove! 😀 Hvala vam što ste nas pratili! Pogledajte video i saznajte tko spada u hitne pacijente i što su to hitni slučajevi. Slobodno nam šaljite pitanja i dalje i pratite nas u sljedećim javljanjima uživo! 🙂

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Četvrtak, 16. travnja 2020.

 

Uveli smo i #BeautyFriday u kojem vam naša dr. Elena Štimac Vukojević petkom donosi detaljnije informacije o trendovima u estetskoj stomatologiji i estetici lica. Od nje ćete saznati sve detalje o tome kako transformirati osmijeh, ali i kožu vašeg lica.

Dr. Elena Štimac-Vukojević o anti-agingu

Naša dr. Elena Štimac-Vukojević donosi vam zanimljivosti i detalje o anti-agingu. Ako imate neko pitanje za nju, slobodno nam ga pošaljite!

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Petak, 24. travnja 2020.

 

Poslušajte i našu doktoricu Maju Jagodić-Štimac te saznajte iz prve ruke njeno iskustvo o najčešćem razlogu izbjegavanja posjeta stomatologu – strahu. Saznat ćete zašto je strah toliki problem i kako naša doktorica pristupa kada se on javlja kod njenih pacijenata. Također, poslušajte i drugu stranu priče – kako rad stomatologa izgleda iz perspektive samog stomatologa, a tko nam o tome može više reći nego vlasnica Štimac centra.

Dr. Maja Jagodić-Štimac o strahovima pacijenata

Naša dr. Maja Jagodić-Štimac donosi vam zanimljivosti i detalje kako se ona nosi sa strahovima pacijenata! 🤔

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Utorak, 21. travnja 2020.

 

Donosimo vam i nastavak priče o strahu od stomatologa u kojem je dr. Filip Štimac odgovorio na najčešća pitanja onih koji se boje sjesti na zubarski stolac te objasnio koje pristupe i tehnike za oslobađanje od straha koristimo u našem centru.

Dr. Filip Štimac o strahovima pacijenata

Dr. Filip Štimac donosi vam zanimljivosti o tome kako pomažemo pacijentima da se riješe straha od stomatologa u našem centru.

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Četvrtak, 23. travnja 2020.

 

Jesu li implantati dobri, koje su njihove prednosti, kada ih preporučujemo, a kada ne i mnogo toga što možda niste znali o zubnim implantatima, možete saznati iz javljanja oralnog kirurga Filipa Štimca od 28.4.

Naš dr. Filip Štimac donosi odgovor na pitanje jesu li implantati dobri. Poslušajte i odgovore na pitanja naših fanova!

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Utorak, 28. travnja 2020.

 

All-on-4 metoda je jedna od najdražih tema oralnog kirurga Filipa Štimca. Pogledajte sve detalje i zanimljivosti o ovoj popularnoj metodi koja je najučinkovitije i fiksno rješnje za bezube čeljusti.

Dr. Filip Štimac govori o svojoj omiljenoj temi – All-on-4! 😁 Poslušajte sve što dosad niste čuli o ovoj popularnoj metodi!

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Utorak, 5. svibnja 2020.

 

Beauty Friday 8. svibnja odgovorio je na pitanje koji je tretman zaslužan za osmijehe hollywoodskih zvijezda. Osvrt naše dr. Elene Štimac Vukojević na temu estetske stomatologije i ljuskica za zube donio je i brojne odgovore na najčešća pitanja o ovom popularnom tretmanu.

Dr. Elena Štimac Vukojević o ljuskicama za zube

Naša dr. Elena Štimac Vukojević donosi vam sve zanimljivosti o ljuskicama za zube. Poslušajte odgovore na najčešća pitanja i njen osvrt na ovaj popularan tretman, koji je zaslužan za osmijehe hollywoodskih zvijezda! 🙂

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Petak, 8. svibnja 2020.

 

Znate li kako nastaju zubi u našem laboratoriju? Dr. Filip Štimac odgovorio je na to pitanje, govorio je o high-techu u stomatologiji te istaknuo kako mi koristimo istu suvremenu tehnologiju koja se koristi u svemirskoj industriji. Otkrio je i koji novitet uskoro uvodimo u naš centar!

Dr. Filip Štimac donosi vam zanimljivosti i detalje o tome kako u našem dentalnom laboratoriju izađujemo zube pomoću svemirske tehnologije, a doznajte i koji novitet uvodimo!

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Utorak, 12. svibnja 2020.

 

Nakon mnoštva vaših pitanja na temu estetske stomatologije, odlučili smo još jedan Beauty Friday posvetiti toj temi. Od dr. Elene Štimac Vukojvić doznali smo što sve možemo napraviti kako bismo imali osmijeh na kojem će nam svi zavidjeti.

Dobrodošli u još jedan #BeautyFriday u kojem naša dr. Elena Štimac Vukojević odgovara na vaša brojna pitanja vezana za estetsku stomatologiju!

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Petak, 15. svibnja 2020.

 

Znate li da se glazbom može pobijediti strah od stomatologa? U našem prvom gostovanju uživo naše dr. Maja Jagodić-Štimac i dr. Nikolina Petek Žugaj razgovarale su o muzikoterapiji u stomatologiji i uvele nas u novosti koje vam uskoro pripremamo u našem centru.

Glazbom protiv straha

Naše dr. Maja Jagodić-Štimac i dr. Nikolina Petek Žugaj razgovaraju o muzikoterapiji u stomatologiji i uvode vas u novosti koje vam uskoro pripremamo u našem centru. 🤩 #staytuned

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Četvrtak, 21. svibnja 2020.

 

Mnogi se pitaju kako usporiti starenje. Poslušajte našu dr. Elenu Štimac Vukojević koja vam jednostavno objašnjava naše tretmane pomlađivanja i daje savjete kako vječno ostati mlad!

Beauty Friday – Forever young

Poslušajte našu dr. Elenu Štimac Vukojević koja vam jednostavno objašnjava naše tretmane pomlađivanja i daje savjete kako ostati vječno mladi! 😁

Objavljuje Štimac centar dentalne medicine u Petak, 22. svibnja 2020.

 

Nastavite nas pratiti i dalje na društvenim mrežama svakog utorka i petka te se prijavite za WhatsApp konzultacije.