Na današnji datum 2015. godine i nakon gotovo 30 godina postojanja, Štimac Centar na čelu s Majom Jagodić-Štimac, dr.med.dent otvorio je svoja vrata na novoj adresi i ponudio svojim dosadašnjim, ali i novim pacijentima još bolju uslugu dentalne medicine!
Bolja tehnologija, novi vizualni identitet, suvremenije uređene ordinacije i vrhunski stručnjaci sada rade na adresi Nova cesta 3 i zaslužni su za mnoge nove osmijehe.
Novi centar dentalne medicine podržali su, a podržavaju i dalje najpoznatija njemačka tvrtka Sirona u CAD-CAM sustavima kao suvremenom načinu digitalne izrade u dentalnoj medicini te američka korporacija KAVO u opremanju modernog i visoko razvijenog centra u regiji.

Kako bismo proslavili ovu našu malu, ali vrlo važnu obljetnicu pripremili smo malo, slatko iznenađenje za našu šeficu i osnivačicu centra. Uz tortu i balone, ali i puno smijeha cijeli tim Štimac veselo je proslavio prvu obljetnicu i poželio šefici još mnogo lijepih i radnih godina u budućnosti.
Naravno, sve to ne bi bilo moguće bez naših pacijenata. Izuzetno nas vesele pohvale naših pacijenata jer su oni ti koji zajedno s nama stvaraju i drže na životu cijeli taj prostor! Hvala vam! Hvala vam na svakom vašem upitu, posjeti, lijepoj riječi pa i kritici koja nam pomaže da iz dana u dan poboljšavamo našu uslugu!
Štimac Centar će i dalje težiti novim ostvarenjima i tome da budemo lider u ovom dijelu Europe. Iz tog razloga pozivamo vas i dalje da nas pratite i budete dio nove generacije stomatologije u sklopu Štimac centra dentalne medicine.