Makeover 2018.

Brzi preglednik sadržaja:

Mirela Habdelić

U našem dentalnom makeoveru za 2018. godinu predstavljamo vam prvu kandidatkinju Mirelu Habdelić, 40-godišnju majku iz Svete Nedjelje koja se zbog svoje loše dentalne situacije počela povlačiti u sebe i izbjegavati bilo kakva javna okupljana, pa čak i okupljanja sa svojom obitelji. Za slučaj Mirele pobrinula se Maja Jagodić-Štimac, dr.med.dent. zajedno sa svojim brojnim stručnim timom.

Briga o zubima bila je na zadnjem mjestu

◦ MIRELA HABDELIĆ

Mirela je svoje najbolje godine života provela skrivajući svoj osmijeh jer joj je bilo neugodno što je sama sebi dopustila da se zubi toliko unište. Ovoj skromnoj ženi uvijek su prioritet bila djeca, obitelj i posao te je sebe stavljala na zadnje mjesto. Uz sve to, veliki strah od stomatologa sprječavao ju je da se na vrijeme počne boriti za svoje zube premda su joj mnogi govorili da krene rješavati dentalno stanje dok ne bude već prekasno. Skupila je hrabrosti te se prijavila na Štimac makeover i želja za novim osmijehom joj se ostvarila!

 

Liječenjem i spašavanjem postojećih zubi do novog osmijeha

Mirela je pravi dokaz koliko osmijeh znači te koliko može promijeniti osobu iznutra i izvana. U Mirelinom slučaju karijes je bio prisutan na svim zubima te je dentalna situacija bila toliko loša da Mirela nije mogla više normalno funkcionirati, komunicirati, jesti i žvakati hranu te je svakodnevno trpjela jake bolove.

Prvi korak bio je spašavanje zubi koje je bilo potrebno prvo izliječiti i nadograditi kako bi se mogao napraviti završni protetski rad odnosno keramički most na njezinim vlastitim zubima. Postigla se savršena estetika osmijeha, a svi zahvati rađeni su pod anestezijom kako Mirela ne bi osjetila apsolutno nikakvu bol.

S novim osmijehomn osjećam se preporođeno

Mirela nije mogla sakriti sreću nakon što je vidjela svoju transformaciju: “Osmijeh koji sada imam nisam mogla niti sanjati te sam neizmjerno zahvalna doktorici Štimac što mi je pružila priliku za novi osmijeh. Kada sam se prvi put pogledala u ogledalo nisam mogla vjerovati da sam to ja! S novim osmijehom osjećam se slobodnije, ne skrivam više svoj osmijeh iza ruke nego ga radosno pokazujem svima. Htjela bi reći da je doktorica Maja, doktorica koja je opuštena, komunikativna i pristupačna te je sam odnos doktor – pacijent odličan. U centru su svi jako dragi i spremni pomoći što je imalo veliki utjecaj na mene da se opustim i prebrodim strah od zubara.

Svima koji se nalaze u situaciji u kakvoj sam ja bila prije, savjetovala bi da se pokrenu, jer ako sami ne odluče ništa ih neće pogurati. Ja sam oduševljena cijelim pristupom, osjećala sam se potpuno opušteno baš kao u svom domu, a što mi je najvažnije nisam osjetila apsolutno nikakvu bol na zubarskoj stolici!”

S novim osmijehom osjećam se slobodnije, ne skrivam više svoj osmijeh iza ruke nego ga radosno pokazujem svima.

◦ Mirela Habdelić

ŽELITE RIJEŠITI SVOJ PROBLEM SA ZUBIMA?

Opišite nam što Vas muči i saznajte što preporučujemo u Vašoj situaciji.

Pitajte nas sada

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.