Naš LIVE centar mjesto je na kojem ćete od naših vrsnih stručnjaka iz prve ruke saznati sve informacije koje ćete negdje drugdje teško naći. Svakog tjedna naši doktori, predvođeni oralnim kirurgom Filipom Štimcem, uživo na Facebooku i Instagramu odgovaraju na vaša pitanja i pokrivaju najzanimljivije teme iz stomatologije i estetike lica.

Za one koji ipak žele individualni razgovor s doktorom Filipom Štimcem ili nas nisu u mogućnosti posjetiti, pružamo mogućnost WhatsApp video konzultacija. Za dogovor termina konzultacija slobodno nam se javite na +385 1 36 33 602 ili na info@drstimac.com.

Teme naših javljanja uživo

 

Odaberite temu koja vas zanima i pogledajte video javljanja naših doktora na Facebooku.

Pratite nas i ubuduće za nove zanimljive teme iz stomatologije i estetike lica.

Brandovi su bitni - i kada je riječ o zubima
Zašto su nam brandovi bitni kada se primjerice radi o odjeći, ali ne i kada je riječ o zdravlju? Poslušajte našeg oralnog kirurga Filipa Štimca i saznajte zašto su brandovi i njihova kvaliteta itekako bitni kada se radi o našem oralnom zdravlju i zubima. 
 
 
 
 
Možemo li se riješiti bora?

Odgovor na vječito pitanje – možemo li se riješiti bora? – donosi nam naš novi Beauty Friday i dr. Elena Štimac Vukojević.

Pogledajte Facebook video 

Simptomi bolesti zubnog mesa

Znate li koji su simptomi bolesti zubnog mesa? U našoj novoj live emisiji od dr. Filipa Štimca saznajte sve o jednoj od najčešćih bolesti uopće, koja zahvaća i one koji naoko imaju zdrave i bijele zube!

Pogledajte Facebook video 

Gubitak zubi zbog parodontoze

Opet smo pričali o parodontozi, ovog puta o onoj najtežoj posljedici te bolesti – gubitku zubi. Poslušajte našeg stručnjaka dr. Filipa Štimca i saznajte koja rješenja u slučajevima gubitka zubi kao posljedici parodontoze možemo primjeniti.

Pogledajte Facebook video 

“Vjerovali ili ne, ali karijes je najčešća infektivna bolest na svijetu.”

Sve o temi karijesa, od same definicije, pa do uzroka, liječenja i prevencije doznajte od naše dr. Elene Štimac Vukojević u Beauty Friday powered by Philips Sonicare. 

Pogledajte Facebook video ›

Razlike u cijenama implantata

Možda ste i primjetili da su razlike u cijenama pojedinih usluga, a osobito zubnih implantata često različite od ordinacije do ordinacije. Zašto je tome tako i na što trebate obratiti pažnju kod odluke o ugradnji implantata objasnio je naš oralni kirurg Filip Štimac.  

Pogledajte Facebook video ›

 

Botox više nije tabu
Zašto botox više nije tabu tema i koje su sve prednosti ovog estetskog tretmana doznajte od naše dr. Elene Štimac Vukojević u njenom Beauty Friday javljanju. 
 
 
 
 
Zubi kroz sve faze života

Novi #BeautyFriday powered by Philips Sonicare odgovara na pitanja o njezi zuba u najranijim godinama pa sve do starosti i otkriva na što trebate obratiti posebnu pažnju tijekom različitih faza života.

Pogledajte Facebook video 

Zašto električna četkica?

Poslušajte našu dr. Elenu Štimac Vukojević u Beauty Friday powered by Philips Sonicare i saznajte sve što trebate znati o električnim četkicama, imaju li prednosti u odnosu na obične četkice i koje su sve tajne pravilne dentalne higijene.

Pogledajte Facebook video 

Koliko traje put do novog osmijeha?

Koliko će vremenski trajati put do vašeg novog osmijeha i koliko puta nas u tom vremenu trebate posjetiti doznajte od našeg oralnog kirurga dr. Filipa Štimca.

Pogledajte Facebook video 

“Nije za svaku osobu fiksno rješenje idealno.”

Zašto je tome tako, koje su razlike između mobilnog i fiksnog rada te koje prednosti jedno i drugo rješenje nose doznajte u live javljanju našeg oralnog kirurga Filipa Štimca.

Pogledajte Facebook video ›

Popravak zuba bez zvuka "bušilice"
Slušalice koje neutraliziraju neugodne zvukove i puštaju vašu omiljenu glazbu novitet su našeg centra. Doznajte sve o ovoj najnovijoj metodi kojom će boravak u našem centru postati još ugodniji.

Pogledajte Facebook video ›

 

Kad očekivati rezultate estetskih tretmana?
Naš novi Beauty Friday dr. Elena Štimac Vukojević posvetila je rezultatima estetskih tretmana lica i roku u kojem možemo očekivati njihove efekte. 
 
 
 
 
Zdravi zubi = lijep osmijeh

U još jednom #BeautyFriday javljanju s dr. Elenom Štimac Vukojević naučite kako pravilno brinuti o zubima i zubnom mesu kako biste imali zdrav i lijep osmijeh.

Pogledajte Facebook video 

Beauty tretmani o kojima svi pričaju

“Vampirski tretman”, pravilnog naziva PRP tretman u posljednje vrijeme podigao je medijsku prašinu. Donosimo vam sve detalje o njemu i tretmanu hijaluronskim filerima.

Pogledajte Facebook video 

Skin care

Što je najbolje za kožu vašeg lica i kako je pravilno njegovati objasnit će vam naša dr. Elena Štimac Vukojević u tradicionalnom #BeautyFriday javljanju.

Pogledajte Facebook video 

“Krvarenje zubnog mesa nije normalno stanje, zdravo zubno meso nikad ne krvari.”

Što je parodontoza, kako se liječi i kako je spriječiti saznajte od naše stručnjakinje za parodontologiju dr. Ivane Dropuljić. 

Pogledajte Facebook video ›

Cijene dentalnih usluga

Cijene dentalnih usluga često su predmet rasprave, ali dosad nitko o njima javno nije progovorio. Poslušajte što o ovoj temi kaže naš dr. Filip Štimac.

Pogledajte Facebook video 

Kruna estetike osmijeha

Pogledajte naš #BeautyFriday i od dr. Elene Štimac Vukojević saznajte sve o krunicama za zube. Naučite što su krunice i koje probleme s njima rješavamo.

Pogledajte Facebook video 

Forever young

Kako zauvijek ostati mlad? Pitanje je to koje si mnogi postavljaju, a odgovor zna naša dr. Elena Štimac Vukojević. Još jedan #BeautyFriday donosi vam detalje o tretmanima s kojima vraćate godine unazad!

Pogledajte Facebook video 

Bezubost - koja su rješenja?

Pričali smo o All-on-4 kao o najefikasnijem rješenju za bezubost, ali koje još opcije postoje saznajte od oralnog kirurga Filipa Štimca.

Pogledajte Facebook video 

Glazbom protiv straha

Kako muzikoterapijom pobijediti strah od stomatologa saznajte od naše dr. Maje Jagodić-Štimac i dr. Nikoline Petek Žugaj.

Pogledajte Facebook video 

“Tema implantata mi je vrlo draga i o njoj bih mogao pričati satima.”

No ipak, naš oralni kirurg Filip Štimac u pola sata sažeo je sve najbitnije o implantatima i ponudio vam svoj dublji osvrt na ovu jako zanimljivu temu.

Pogledajte Facebook video ›

Pitanja o zubnim implantatima

Dr. Filip Štimac u još jednom razgovoru o implantatima odgovorio je na česta pitanja o ovoj popularnoj metodi i razriješio mnoge nedoumice.

Pogledajte Facebook video 

All-on-4: Rješenje za bezubost?

U još jednom javljanju uživo, od oralnog kirurga Filipa Štimca doznajte kako se fiksno i najefikasnije riješiti bezubosti, ali i tko je idealan kandidat za All-on-4.

Pogledajte Facebook video 

Pitanja o zubnim ljuskicama

Poslušajte nastavak priče o zubnim ljuskicama i odgovore na najčešća pitanja o postizanju estetski savršenog osmijeha u još jednom #BeautyFriday-u s dr. Elenom Štimac Vukojević.

Pogledajte Facebook video 

Estetska stomatologija

U našem #BeautyFriday javljanju dr. Elena Štimac Vukojević govori o ljuskicama za zube i objašnjava kako stvaramo estetski savršen osmijeh poput hollywoodskog.

Pogledajte Facebook video 

High-tech stomatologija

Sve o high-tech stomatologiji i tehnikama izrade zubi u našem laboratoriju uz pomoć suvremene tehnologije saznajte u ovom live javljanju dr. Filipa Štimca.

Pogledajte Facebook video 

“Ovo je moja priča o pacijentima sa izraženim strahom.”

Poslušajte našu dr. Maju Jagodić-Štimac i njeno iskustvo sa strahovima pacijenata, a saznajte i drugu stranu stomatološkog posla iz perspektive doktorice.

Pogledajte Facebook video 

Rješenja za strah od stomatologa

Poslušajte našeg dr. Filipa Štimca i saznajte kojim tehnikama i pristupima se koristimo kod pacijenata koji imaju izraženi strah od stomatologa.

Pogledajte Facebook video 

Anti-aging

Dr. Elena Štimac Vukojević priča o anti-agingu, objašnjava proces starenja kože lica i donosi vam preporuke o najboljoj njezi.

Pogledajte Facebook video 

Pitanja o hitnim slučajevima

Naš dr. Filip Štimac nastavio je temu o hitnim slučajevima i odgovorio na sva pitanja naših fanova o tome kada je potreban hitan odlazak stomatologu.

Pogledajte Facebook video 

Hitni slučajevi

Otkrhnut zub, problemi s krunicom ili ljuskicom, zub koji se klima ili je ispao… Tko spada u hitne pacijente saznajte od dr. Filipa Štimca.

Pogledajte Facebook video 

Kako brinuti o zubima?

Poslušajte iscrpne odgovore našeg stručnjaka na najčešća pitanja o higijeni zubi. Saznajte kako pravilno brinuti o zubima!

Pogledajte Facebook video 

“Oralna higijena je prva linija obrane od čestih odlazaka stomatologu.”

Koju četkicu i pastu za zube odabrati, kako pravilno održavati higijenu, kako se riješiti lošeg zadaha i odgovore na mnoga druga pitanja saznajte u našem prvom javljanju od 07.04.

Pogledajte Facebook video 

Poslušajte vrhunske stručnjake

Naši doktori već više godina zaredom uvršteni su među najbolje u Hrvatskoj prema izboru pacijenata. Poslušajte njihove savjete, postavite im pitanje ili dogovorite konzultacije te saznajte rješenje za vaše dentalno zdravlje.

Štimac - Naj Doktor 2016
Štimac - Naj Doktor 2017
Štimac - Naj Doktor 2018
Štimac - Naj Doktor 2019
UNICERT ISO 9001
GCR
GIDE
Superbrands

WhatsApp video konzultacije

Konzultacije putem WhatsApp aplikacije novi su oblik komunikacije kojime smo svima omogućili da iz udobnosti svog doma porazgovaraju s našim najboljim stručnjacima i dobiju konkretne odgovore te savjete za svoje dentalno zdravlje.

Konzultacije možemo organizirati putem video ili običnog poziva, ovisno o vašim željama, a namijenjene su onima koji nisu u mogućnosti doći do našeg centra ili jednostavno žele individualno razgovarati s našim doktorom. Ipak, ističemo da je za za pravu dijagnostiku potreban dolazak na detaljan pregled u naš centar.

Javite nam se sada i rezervirajte svoj termin za WhatsApp konzultacije ili pregled u našem centru.

Naručite se

Što naši pacijenti kažu o nama.

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT

  • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

  • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KAKO DO NAS?

Nova cesta 3, 10 000 Zagreb