Pripreme za ljeto su u punom jeku. Želimo izgledati najbolje i mjesecima se pripremamo za plažu, vježbamo i pazimo na prehranu. Ali, što činimo za svoju kožu? Kako ćemo spriječiti isticanje nepravilnosti na potamnjeloj koži?

Jedna od najvećih prijetnji s kojom se suočavate nije samo sunce, već način na koji se ponašate na suncu. Primjerice, žmirite i škiljite na suncu i tako doprinosite stvaranju bora. Isto tako, koža na licu će potamniti, a upravo te bore će ostati bijele. Na ovaj način ćete dodatno naglasiti svaku nepravilnost na licu.

Stalnim aktiviranjem ovih mišića, koža brzo gubi elastičnost, pojavljuju se bore i izgledate starije. Koža oko očiju je tanja u usporedbi s drugim dijelovima tijela i jako brzo odaje vaše godine. Potamnjela koža dodatno naglašava svaku nepravilnost na licu. Dok je škiljenje prirodni odgovor na jaku svjetlost tijekom ljetnih mjeseci, možete izbjeći šarenilo na koži i utjecati na to da koža lica ravnomjerno potamni i ne odaje vaše godine.

Tretman za smanjenje i uklanjanje bora sprječava pokrete mišića koji dovode do stvaranja bora. Koristi se za vertikalne bore između obrva, bore na čelu i bore oko očiju. Lice će dobiti svježi izgled, koža će biti zaglađena, a bore manje primjetne. Mnoge žene ljeti nose laganiju šminku i zato je tretman za smanjenje i uklanjanje bora idealan prije ljeta. Naglasit ćete svoju prirodnu ljepotu, a koži podariti svježinu i mladolik izgled.

Ako imate 15 minuta vremena, svakako se odlučite za tretman za smanjenje i uklanjanje bora. U samo nekoliko minuta dobit ćete učinak koji će trajati mjesecima, pripremit ćete kožu za ravnomjerno tamnjenje i izgledat ćete mlađe i odmornije.

Do 15.6. iskoristite 20% popusta na najpopularniji i najdjelotvorniji tretman za smanjenje i uklanjanje bora i ne dopustite da sunce naglasi vaše godine! Cijena tretmana iznosi 2.000 kuna, a uz popust ćete uštedjeti 400 kn.

Ako se uz ovaj tretman odlučite i na tretman hijaluronskim filerima ili PRP tretman, poklanjamo vam čak 40% popusta na tretman za smanjenje i uklanjanje bora. Cijena tretmana s popustom je 1200 kn.

Naručite se na konzultacije i pripremite kožu za nezaboravno ljeto!

O autoru

Elena Štimac

Elena Štimac

dr. med. dent.

Elena Štimac, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu, gdje je diplomirala je na Stomatološkom fakultetu, a trenutno je na specijalizaciji iz protetike. Svoj profesionalni razvoj u posljednje vrijeme sve više posvećuje visokoj estetici, kako osmijeha tako i lica, specijalizirajući se za estetske tretmane.

Postavite pitanje autoru