Što je zajedničko Kim Kardashian, modelu Bar Refaeli i glumici Angelini Jolie? Osim činjenice da su bogate i slavne, ove zvijezde obožavaju takozvani „vampirski tretman“ ili PRP tretman koji možete raditi u našem centru. U čemu je tajna i zašto nam toliko ljudi dolazi baš na ovaj tretman, saznajte u nastavku!PRP tretman ili Platelet Rich Plasma je potpuno prirodan tretman jer se koristi vaša krv. Nema nuspojava, ne može izazvati alergijsku reakciju i potpuno je siguran. PRP tretman (Platelet Rich Plasma) je vrlo jednostavan i brz. Izvadi se mala količina vaše krvi (do 4 ml) koja se centrifugira u specijalnim strojevima kako bismo odvojili plazmu od krvi. Tako ćemo dobiti krvnu plazmu bogatu trombocitima koja će učiniti čuda za vašu kožu.Kako izgleda PRP tretman i sve informacije koje vas o njemu zanimaju možete potražiti na ovom linku.Zašto se PRP tretman koristi?PRP se smatra najdjelotvornijim kozmetičkim tretmanom. Naši klijenti se za PRP tretman odlučuju jer:
  • PRP tretman je odličan za održavanje elastičnosti kože
  • potiče proizvodnju prirodnog kolagena
  • popunjava nepravilnosti na koži
  • popravlja izgled ožiljaka od akni
  • potiče samostalnu regeneraciju kože
  • potiče regeneraciju kose kod osoba koje su počele gubiti kosu.
Za koga je PRP idealan tretman?Bez obzira na godine PRP se preporučuje svima: vrlo mladim ljudima da održavaju elastičnost kože i starijima kako bi potaknuli proizvodnju kolagena i izgledali mlađe.Koliko često se preporučuje PRP tretman?Mlađima se preporučuju 1 do 2 PRP tretmana godišnje, a onima starijima od 35. godina PRP tretman se preporučuje svaka 3 mjeseca.Koliko košta PRP tretman?Cijena tretmana je 2.400 kuna. Za paket od 3 PRP tretmana darujemo vam popust od 20%.Naručite se već danas i priuštite svojoj koži PRP tretman koji obožavaju poznati i slavni!

O autoru

Elena Štimac

Elena Štimac

dr. med. dent.

Elena Štimac, dr.med.dent. rođena je u Zagrebu, gdje je diplomirala je na Stomatološkom fakultetu, a trenutno je na specijalizaciji iz protetike. Svoj profesionalni razvoj u posljednje vrijeme sve više posvećuje visokoj estetici, kako osmijeha tako i lica, specijalizirajući se za estetske tretmane.

Postavite pitanje autoru