Makeover 2018.

 

Prije svega, zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u ovogodišnjem natječaju za dentalni makeover.

Ove godine zaprimili smo najviše vaših prijava te smo nakon završenog natječaja, detaljnog pregledavanja prijava i dugog vijećanja izabrali četiri osobe za ovogodišnji dentalni makeover, a one su: Jasmina Hudak iz Varaždina, Vesna Divjanović iz Zagreba, Mirela Habdelić iz Svete Nedjelje te Josip Bekić iz Zadra.

Svaka od odabranih osoba ima specifičnu dentalnu situaciju te će završni izgled biti spoj mnogo različitih stomatoloških tretmana.

U nastavku vam donosimo osobno pismo voditeljice centra, Maje Jagodić – Štimac, dr.med.dent., koja se htjela zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovogodišnjem natječaju.

„Dragi sudionici natječaja,

želim vam se zahvaliti na zaista velikom odazivu na naš ovogodišnji natječaj za dentalni makeover.

Svjesna sam kako je teško odlučiti se na ovako veliki korak i promjenu u životu te da je potrebno zaista mnogo hrabrosti da nam podijelite svoje najveće strahove i probleme. Želim vam čestitati na toj hrabrosti i želji da donesete osmijeh u svoj život te vas podržavam da i dalje budete ustrajni i uporni u svom naumu za životom s osmijehom.

Želim se zahvaliti i svima koji su prijavili svoje bližnje u želji da im vrate osmijeh na lice i pomognu im u teškim životnim situacijama kroz koje prolaze.

Vjerujte mi srce mi je ispunjeno kada vidim osmijeh i sreću na licu pacijenta i iskreno mi je žao što svima ne mogu pokloniti novi osmijeh. Nažalost u ovom natječaju mogli smo odabrati samo nekoliko vas, no svih četvero odabranih birani su u najboljoj namjeri i vjeri te sam sigurna da u odabiru nismo pogriješili.

Čestitam dobitnicima i veselim se što ćemo tim divnim ljudima ispuniti želju za novim osmijehom!

Maja Jagodić-Štimac, dr.med.dent.”