Makeover 2015.

Makeover 2015 | Štimac Centar dentalne medicine Zagreb

Makeover 2015.

Makeover 2015 | Štimac Centar dentalne medicine Zagreb

Brzi preglednik sadržaja:

Ljubica

U prvom po redu makeoveru 2015. godine predstavljamo Vam kandidatkinju Ljubicu, 51-godišnju samohranu majku iz Slavonskog Broda. Za slučaj Ljubice pobrinula se Maja Jagodić Štimac, dr.med.dent.

Ljubica

Spoj implantologije, protetike i estetske stomatologije Ljubici je omogućio prekrasan osmijeh. Radilo se o velikoj destrukciji i nedostatku zubi u gornjoj i donjoj čeljusti. U donjoj čeljusti ugradili smo implantate koji su potpora mostovima, a u gornjoj čeljusti povezali smo sve zube zirkonskim krunicama koje su osmijehu dale neizmjernu prirodnost i estetiku.

Samohranoj majci iz Slavonskog Broda život bez osmijeha i samopouzdanja bio je kruta svakodnevica, a nakon što je sama s dvoje djece ostala na ulici njenim životnim problemima nije se nazirao kraj. Od početka do kraja terapije ugodno smo se družili s Ljubicom, a pri završetku transformacije nova Ljubica pokazala nam je svoju potpunu drugu, pozitivnu stranu sebe.

Pročitajte što je Ljubica izjavila medijima nakon završene transformacije: „Kakvi ljudi, kakav pristup! Iako sam uvijek imala grč u želucu i knedlu u grlu od stomatologa, ovdje sam osjetila porodičnu, toplu atmosferu i moj strah od bušilica i svih aparata u trenutku je nestao. Isto srce, isti mozak, a druga žena! Prihvatili su me s osmijehom, bez osuđivanja i od mene napravili novu ženu. Pa pogledajte me sada! Smijem se, iz mene liju suze radosnice, osjećam se mlađe i prekrasno i napokon mogu ponosno razgovarati s ljudima. Zahvaljujući prekrasnom timu ljudi shvatila sam da još uvijek nije kasno za mene. Zamislite koliko osmijeh može učiniti za jednu osobu.”

Lidija

Sljedeća kandidatkinja, sretna dobitnica humanitarnog makeovera koja se podvrgnula transformaciji u rukama našeg tima stručnjaka je Lidija. 28-godišnja gospođa iz Vinkovaca, koja je cijeli svoj život podredila djetetu rođenim s rascjepom u kralježnici, jednostavno nije imala vremena za sebe i svoje probleme u usnoj šupljini.

Lidija

Lidijina situacija je bila vrlo loša kada je došla u ordinaciju, estetski je i funkcionalno te zube bilo potrebno hitno spašavati. Kod Lidije se radio cijeli „paket“ stomatoloških tretmana, od liječenja skoro svakog zuba, nadograđivanja zuba, parodontološkog tretmana do estetskih tretmana – ljuskica i krunica zbog kojih Lidija danas ima prekrasan osmijeh.

Pročitajte što je Lidija rekla o svom boravku u ordinaciji: „Moj osmijeh postao je samo još jedna moja patnja, a rješenja za to nije bilo! Motivacijsko pismo sam imala u pripremi i 3 mjeseca prije nego je natječaj za makeover počeo! Iako sam imala veliku potrebu da se obratim i da nešto napravim za sebe, nisam se ni nadala ovako sretnom ishodu! Na početku sam bila ukočena, no ovaj prekrasan tim me opustio svojom energijom, brigom i odnosom prema pacijentu.“

Ida

Treći po redu i zadnji humanitarni makeover u ovoj godini pripao je sretnoj kandidatkinji iz Zagreba, 31-godišnjoj Idi. Mlada majka troje djece nije ni sanjala kakva je preobrazba očekuje nakon višemjesečnog tretmana u našem centru.

Ida

Kod Ide smo imali zaista puno posla koji smo uspješno napravili zahvaljujući timu stomatologa različitih grana dentalne medicine. Od mnogobrojnih radova koji su se primijenili na Idinu slučaju najbitniji su bili dugotrajno čišćenje karijesa, kirurška terapija kojom je tretirano zubno meso i na kraju cementiranje estetski savršenih cirkonskih mostova koji zbog materijala i preciznosti rada djeluju potpuno prirodno i pristaju Idinu osmijehu.

Ida je s radošću prepričala svoj boravak u našem centru: „Najveći poticaj za prijavu na humanitarni makeover dao mi je sin kada me pitao hoće li i meni napokon narasti zubi kao što su sestri narasli nakon mliječnih. Iako već dugo imam veliki problem u komunikaciji s ljudima, tada sam shvatila da se ne mogu istinski nasmijati niti u svoja četiri zida. Riječima ne mogu opisati tu radost koja me preplavila kada sam shvatila da sam zaista dobila priliku za novi život!“

ŽELITE RIJEŠITI SVOJ PROBLEM SA ZUBIMA?

Opišite nam što Vas muči i saznajte što preporučujemo u Vašoj situaciji.

Zanima Vas više?

POŠALJITE NAM UPIT
    • Nužno je prihvatiti opće uvjete.

    • Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@drstimac.com ili svoje postavke promijenite ovdje.


  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.