Nova godina uz nove dentalne transformacije i Štimac makeover

Makeover - novosti | Štimac Centar dentalne medicine

Nova godina uz nove dentalne transformacije i Štimac makeover

Makeover - novosti | Štimac Centar dentalne medicine
S vama rado dijelimo naše znanje i kroz stručne savjete vas želimo educirati o važnosti brige o oralnom zdravlju i mogućnostima koje vam moderna stomatologija nudi u našem centru. Za sve ostale informacije uvijek nam se možete obratiti na email info@drstimac.com ili nas nazvati na +385 1 36 33 602.

“2017. godina projurila je pored mene da nisam bila niti svjesna kojom brzinom je stiglo vrijeme za novi natječaj za dentalni makeover kojim ćemo promijeniti nekoliko života.

Prošla godina bila je izuzetno vesela, pozitivna i šokantna kada je u pitanju dentalni makeover te sam vrlo sretna i ponosna na drage kandidate koji su s velikom osmijehom na licu prošli mnoge dentalne tretmane i terapije, sve s jednim zajedničkim ciljem  i najvećom željom – novim osmijehom!

 

Ivana Husajina, Jelena Smilaj, Tin Švegović i Anita Kovačević bili su naši kandidati za dentalni makeover u 2017. godini. Svaki kandidat prošao je različite tretmane i terapije, u želji da se spasi svaki zub koje se može spasiti. Nažalost, zbog destrukcije mnogih zubi koje su nastale uslijed loše oralne higijene, neodlazaka stomatologu, neki zubi nažalost nisu mogli biti spašeni već je bilo potrebno izvaditi ih i zaliječiti kost i zubno meso prije bilo kakvih daljnjih radova.

Zubi koji su spašeni podvrgnuti su tretmanima liječenja i ispuna, a nakon pripremnih tretmana na red su došli tretmani poput ugradnje implantata, izrade hibridne proteze te izrade potpuno keramičkih i cirkonskih mostova, koji zahvaljujući svojstvima samih materijala pružaju potpuno prirodan izgled. Terapije su trajale od dva do sedam mjeseci, ovisno o samoj dentalnoj situaciji i stomatološkim radovima koji su bili potrebni.

 

 

Nakon cjelokupnog procesa dentalne transformacije, osim novog osmijeha, najdraže mi je vidjeti sjaj u očima pacijenta, ali i novi stav i ponašanje. Nevjerojatna je energija i promjena samih ljudi kada se vide s novim zubima i novim osmijehom. To je najveća nagrada koju ja kao stomatolog i kao čovjek mogu primiti.

Upravo zbog toga, neizmjerno me veseli što smo moj tim i ja ponovno u ulogama koje su nam toliko drage. Donijeti odluku o kandidatima nikada nije jednostavno, sve prijave se detaljno čitaju, proučavaju slučajevi i na temelju donesenih zaključaka donosimo finalnu odluku. Ponekad odluke nisu jednoglasne, no na kraju vjerujemo u naš izbor i nove osmijehe koje podarimo našim dragim kandidatima.

Drago mi je da se naš već sada tradicionalni makeover nastavlja i ove godine te se neizmjerno veselim novim kandidatima i prilici da nekome promijenimo život.”

Posljednje objave

O autoru

Maja Jagodić-Štimac

Maja Jagodić-Štimac

dr. med. dent.

U preko 35 godina radnog iskustva postala je jedan od najiskusnijih stomatologa dijagnostičara u Hrvatskoj što njenim pacijentima u svakom trenutku daje puno povjerenje u plan terapije i terapijsku rehabilitaciju. Više godina zaredom uvrštena je među najbolje stomatologe u Hrvatskoj prema odabiru pacijenata, a 2018. godine je ušla i među top 2 finalistice izbora za poduzetnicu godine.

Postavite pitanje autoru